Hírek
Fehérvár Médiacentrum fotója
2024. 06. 30., 20:09
Hírek,időjárásZáporokkal, zivatarokkal indul július első hete, majd visszatér a kánikulaA hőmérséklet visszaesik, szerdán már 30 Celsius-fok alatti csúcshőmérséklet várható, a keleti országrészben pedig tartósan borult maradhat az ég. Majd ismét melegedés kezdődik, sok napsütés mellett a hét végére visszatér a kánikula - derül ki a HungaroMet Zrt. előrejelzéséből, amelyet vasárnap jutt...
2024. 06. 30., 16:25Hírek,balesetElütöttek egy motorost az M7-esenTorlódásra lehet számítani az érintett útszakaszon!
2024. 06. 30., 11:43Hírek,balesetFának rohant egy autó a 7-es főútonKápolnásnyéknél történt a baleset.
Fehérvár Médiacentrum fotója
2024. 06. 29., 20:36
Sport,labdarúgásGólzáporral nyitotta edzőmeccsei sorát a VidiMár lassan két hete hangolódik a július második felében induló új bajnoki és nemzetközi idényre Vidi, amely első felkészülési mérkőzésén gólzáporos győzelmet aratott.
Fehérvár Médiacentrum fotója
2024. 06. 29., 18:49
Sport,életmódMagony Tamás - három évtized a szabadidő- és diáksport szolgálatábanNem csak a kirakatban lévő sportágak képviselői ikonok. Elismerésre méltó teljesítmények akadnak a reflektorfény mögött is. Ezek közé tartozik az a 32 éve tartó lelkes tevékenység, amely Magony Tamást, a fehérvári önkormányzat sportszervezőjét jellemzi. Ő heti sorozatunk újabb részének főszereplője....
Fehérvár Médiacentrum fotója
2024. 06. 29., 16:06
Hírek,fogyatékkal élőkHalmozottan fogyatékkal élőknek adományozott az iGenerációért EgyesületTöbb mint 700 ezer forint értékű adományt adott át csütörtökön az iGenerációért Egyesület. A sport eszközöket is tartalmazó ajándékokat az Aranyalma Integrált Szociális Intézmény részére ajánlották fel.
2024. 06. 29., 10:40Hírek,időjárásMagas középhőmérséklet miatt figyelmeztetést adtak ki Fejérre isSzombaton Bács-Kiskun, Csongrád-Csanád és Győr-Moson-Sopron vármegyében, vasárnap pedig az északkeleti területek kivételével az ország nagy részén emelkedhet a napi középhőmérséklet 27 Celsius-fok fölé - írta a HungaroMet Zrt. az MTI-hez szombaton eljuttatott veszélyjelzésében.
Fehérvár Médiacentrum fotója
2024. 06. 28., 21:45
Sport,öttusaDemeter tartalék, 28 év után nem lesz az öttusázóknál biztos fehérvári induló az olimpián2000-ben Vörös Zsuzsa volt az első fecske, aki 4 évvel később meg is nyerte a női öttusaversenyt Athénban. Kovács Sarolta legutóbb, Tokióban állhatott dobogóra fehérváriként.
Időjárás
Még több cikk
Fehérvár Médiacentrum fotója
Időjárás,hőségA jövő héten kissé mérséklődik a hőségKedden-szerdán felhősebb, a hét végére naposabb idő várható - derül ki a HungaroMet Zrt. országos, középtávú előrejelzéséből, amelyet vasárnap juttattak el az MTI-hez.
Fehérvár Médiacentrum fotója
Időjárás,kánikulaMarad a kánikula hétvégén is - figyeljünk egymásra!Az országos tisztifőorvos az ország egész területére vonatkozóan péntek 0 órától vasárnap 24 óráig fenntartja a hőségriasztást, azonban harmadfokról másodfokra módosítja.
Fehérvár Médiacentrum fotója
Időjárás,rekordEz lehet a nyár legmelegebb napjaKedden sem jön enyhülés, még az eddig melegrekord is megdőlhet.
Fehérvár Médiacentrum fotója
2024. 06. 28., 15:20
Hírek,jubileumElkötelezettség és szeretet a város iránt – 30 éves a Fehérvári Polgárok Egyesülete Harmincéves fennállását ünnepelte a Fehérvári Polgárok Egyesülete csütörtökön a Hiemer-házban.
Fehérvár Médiacentrum fotója
Play
2024. 06. 28., 13:12
Hírek,ÁllatmentésHáromhoz riasztották, de hét malacot talált a FEMA DégenÁllatkínzás gyanújával riasztották kedden a FEMA Állatmentő és Állatvédő Egyesületet. Az elkövető gazda akár szabadságvesztésre is számíthat.
2024. 06. 28., 11:59Hírek,áramszünetÁramszünet lesz Fehérvár több utcájában, mutatjuk hol és mikor kell a szolgáltatás kimaradására számítaniAz E.ON tájékoztatása szerint, az általuk a szolgáltatás minőségének javítása miatt végzett munkákhoz kapcsolódóan jövő héten július 2-án, kedden és július 3-án, szerdán Felsőváros több utcájában áramszünet lesz. 
Fehérvár Médiacentrum fotója
2024. 06. 28., 10:33
Közlekedés,balesetBaleset az M7-esen, forgalomkorlátozásra kell számítaniMartonvásár magasságában a sztráda Székesfehérvár felé vezető oldalán forgalomkorlátozásra kell számítani.
Fehérvár Médiacentrum fotója
2024. 06. 27., 22:03
Sport,jégkorongRutinos, technikás kanadai védő a Volánban!Sam Jardine lesz az, aki a fehérvári hokicsapat ICEHL-keretében pótolja a szerződése ellenére június közepén annak felbontását kérő Marcus Phillips-t, aki egy magasabban jegyzett ligába szeretne igazolni.
Fehérvár Médiacentrum fotója
2024. 06. 27., 16:03
Időjárás,hétvégi időjárásZáporok, zivatarok is lehetnek, de meleg idő várható a hét utolsó napjain Pénteken már több napsütés valószínű, záporok, zivatarok többségében a középső, keleti tájakon alakulhatnak ki elszórtan, máshol már csak helyenként. A szél csak zivatarok környezetében támadhat fel. Hajnalra többfelé pára, sekély köd képződhet.
Fehérvár Médiacentrum fotója
2024. 06. 27., 06:56
Sport,labdarúgásEb 2024: Portugália is leszerepelt, a grúzok a nyolcaddöntőben, a mieink jöhetnek hazaAz angol válogatott után Portugália sem tudta hozni a papírformát a kontinenstorna csoportkörének utolsó mérkőzésén. Ahogy a britek, ők sem törték össze magukat azért, hogy megnyerjék az előre biztos kiesőnek elkönyvelt Grúzia elleni meccset, ezzel pedig a mi csapatunknak kedvezzenek.
Fehérvár Médiacentrum fotója
2024. 06. 26., 13:53
Hírek,M7-es autópályaTour de M7: az autópályán keresztül, kerékpárral érkezett egy férfi FehérvárraMinden jel arra mutat, hogy bicikliútnak használta az M7-es autópálya leállósávját egy férfi szerdán. A vakmerő mutatvány nem csak, hogy tilos, de szörnyen veszélyes is. 
Fehérvár Médiacentrum fotója
2024. 06. 26., 12:11
Hírek,eltűntLátta ezt a nőt? Székesfehérvárra indult, de ismeretlen helyre távozottA dunaújvárosi rendőrök a lakosság segítségét kérik. A 42 éves Horváth Márta Évát keresik, aki június 19-én Kovácsszénájából Székesfehérvárra, majd június 20-án ismeretlen helyre távozott.
Fehérvár Médiacentrum fotója
Közélet,nyárHogyan védjük meg értékeinket nyáron?A nyári szünet, a nyaralások időszakának is megvannak a maga veszélyei, ilyenkor nagyon fontos, hogy fokozottan ügyeljünk biztonságunkra és értékeinkre. A Fejér Vármegyei Rendőr-főkapitányság a legfontosabb teendőkre hívta fel a figyelmet.
Fehérvár Médiacentrum fotója
Közélet,nyárHogyan óvjuk meg házi kedvenceinket a nagy melegben?A nyári forróságban nagyon fontos, hogy házi kedvenceink egészségére is ügyeljünk. Krepsz Gyöngyi, a HEROSZ Fehérvári Állatotthon vezetője lényeges teendőkre hívja fel a figyelmet.
Fehérvár Médiacentrum fotója
Közélet,VárosházaJogerős választási eredményÁtvették megbízóleveleiket a Helyhatósági Választáson mandátumhoz jutott képviselők. Délelőtt a megválasztott polgármester és a 14 körzetes képviselő vette át a dokumentumot, délután a nemzetiségi önkormányzatok megválasztott képviselői, majd a kompenzációs listáról bejutott képviselők.
Fehérvár Médiacentrum fotója
2024. 06. 26., 10:02
Közlekedés,aratásZajlik az aratás, figyeljünk az utakon!Országszerte zajlik az aratás, emiatt nagyobb számban vesznek részt a forgalomban mezőgazdasági munkagépek, ami fokozott figyelmet követel minden járművezetőtől - hívta fel a figyelmet közösségi oldalán Nagy István agrárminiszter.
Fehérvár Médiacentrum fotója
2024. 06. 26., 08:44
Időjárás,viharEstére ránk szakad az ég - heves zivatarok miatt adtak ki figyelmeztetést Az ország középső részén, így Székesfehérváron is, lehet hevesebb zivatarok kialakulására számítani. Másodfokú figyelmeztetés van érvényben felhőszakadás miatt. Annyi eső eshet rövid idő alatt, hogy akár villámárvíz is kialakulhat a térségben.
Fehérvár Médiacentrum fotója
2024. 06. 26., 00:19
Sport,labdarúgásEb 2024: Anglia nem tett nekünk szívességet, szerda estig izgulnunk kellEz a foci Eb eddig több sztárcsapat szempontjából nem a legjobban sikerült. A címvédő olaszok és a legutóbbi ezüstérmes angolok is inkább szenvedtek, mintsem futballoztak a csoportkörben. Utóbbiak gyengécske produkciója nekünk sem kedvezett.
Fehérvár Médiacentrum fotója
2024. 06. 25., 23:33
Sport,futásMiért válaszd a pilatest a futás mellé?Rendszeresen szoktál futni, de mivel a környékeden nem igazán vannak konditermek, illetve uszodák, így kissé meg vagy lőve azzal, milyen keresztedzést is válassz? 
Legnépszerűbb
FehérVár hetilap
Összes újság
Fehérvár Médiacentrum fotója

Eltűnt egy Aba Novák festmény, új szakmai igazgatója van a múzeumnak és összefogott Fehérvár, hogy megmentse a városi fákat. A Fehérvár Hetilap július 25-én megjelent számában arról is olvashatsz, hogy miként tudod megúszni az autókázást ebben a nagy forróságban. Kellemes időtöltést kívánunk!

Fehérvár Médiacentrum fotója

Új főigazgató a kórház élén, ünnepélyes diplomaosztó a Kodolányin, új röplabdakomplexum épül. A július 18-án megjelent lapunkban is számos érdekes témával várjuk olvasóinkat.

Fehérvár Médiacentrum fotója

Új igazgató a Vasvári élén, Gyulai Memorial, Iván-napi búcsú. Eheti lapunkban is számos érdekes témával várjuk olvasóinkat.

Fehérvár Médiacentrum fotója

Szent László király, aki példakép lett katonái körében, valamint elismerések a fehérvári színészeknek és fókuszban a közlekedés! Eheti lapunkban is számos érdekes témákkal várjuk olvasóinkat.

Fehérvár Médiacentrum fotója

Semmelweis nap alkalmából köszöntötték a kórházi dolgozókat, jogerőre emelkedett a választási eredmény és fergeteges tanévzáróval indult a vakáció Fehérváron! A Fehérvár Hetilap június 27-én megjelent lapszámában mindemellett a Múzeumok éjszakája programkavalkád legszebb pillanatait is visszanézhete...

Fehérvár Médiacentrum fotója

Hamarosan lekerülnek a választási plakátok, köszönet és elismerés nyári diákmunka a Polgármesteri Hivatalban. Többek között ezekről a témákról olvashattok aktuális, június 20-i lapszámunkban. Jó olvasást kívánunk!