Hírek
Hírek,koronavírusKoronavírus: tovább nőtt az új Fejér megyei fertőzöttek számaTegnap óta 6454 újabb magyar állampolgárnál mutatták ki az új koronavírus-fertőzést, közülük 265 Fejér megyei.
Fehérvár Médiacentrum fotója
Hírek,parkolásMár online is ki lehet váltani a lakossági parkolóbérleteketA szekesfehervarparkolas.hu november eleji indulása óta mintegy félezren váltották már ki otthonról, online a parkolóbérletüket. Január végéig várhatóan mintegy négyezer bérletet cserélnek majd le a fehérváriak, melyet immár sorban állás nélkül is megtehettek már!
Fehérvár Médiacentrum fotója
HírekeltűntEltűntek: 23 fehérvárit keres jelenleg is a rendőrség, van akiről 28 éve nem tudni semmit23 székesfehérvári születésű ember szerepel a rendőrség eltűnt vagy ismeretlen helyen tartózkodó személyeket összegyűjtő listáján. 74 éves a legidősebb eltűnt fehérvári, akit lassan 28 éve keresnek. Nagyon sok a fiatal, 15 éves eltűnt gyermek a listán. 
Fehérvár Médiacentrum fotója
KözlekedésbalesetHalálos baleset a 62-es főúton, Sárosd fele érdemes kerülni, mert jelenleg is tart a helyszíni szemle és a műszaki mentésA 62-es számú főúton, Szabadegyháza és Seregélyes közötti szakaszon halálos baleset történt. A helyszíni szemle és a műszaki mentés jelenleg is tart. A balesettel érintett útszakaszt Sárosd irányába lehet elkerülni.
Hírek,SzékesfehérvárJóléti intézkedések, béremelések a városi intézményeknél és cégeknél FehérváronTöbb jóléti, szociális és bérfejlesztést tud megvalósítani az önkormányzat 2022-ben Fehérváron - számolt be mai posztjában a polgármester.
Fehérvár Médiacentrum fotója
Hírek,ügyintézésElőzetes időpontfoglalás szükséges a SZÉPHŐ személyes ügyfélszolgálatára és pénztárábaA SZÉPHŐ Zrt tájékoztatja tisztelt ügyfeleit, hogy az ügyfélszolgálaton és a pénztárban kizárólag előzetes időpontfoglalást követően lehetséges a személyes ügyintézés.
HírekkoronavírusKoronavírus: több mint kétszáz új fertőzött FejérbenOrszágosan 5270 új fertőzöttet regisztráltak az elmúlt napon.
Fehérvár Médiacentrum fotója
Hírek,felújításÁprilis 15-ig felújítás miatt zárva lesz az Öreghegyi Közösségi HázAz Öreghegyi Közösségi Ház felújítás miatt várhatóan április 15-ig zárva tart
Időjárás
Még több cikk
Fehérvár Médiacentrum fotója
Időjárás,hidegHideg idővel indul a hétNapos, de hideg idővel kezdődik a hét. Helyenként mínusz 15 Celsius-fok alá csökken a hőmérséklet és többfelé napközben is mínuszok lesznek.
Fehérvár Médiacentrum fotója
Időjárás,Hófúvásra figyelmeztet a Magyar KözútFőleg a Dunántúl északi megyéiben, Pest, Borsod-Abaúj-Zemplén és Szabolcs-Szatmár-Bereg megyében viharos széllökések is várhatóak, melyek nyomán rövid időn belül hófúvásos szakaszok alakulhatnak ki.
Fehérvár Médiacentrum fotója
Időjárás,A havazás az elmúlt évek egyik legszárazabb fehérvári évkezdetét zárta leAz esztendő negyedik hétvégéjén beköszöntő havazás egy hosszú száraz időszak végét jelentette Székesfehérváron, az esztendő első fél hónapjára átlagosan jellemző 21 mm csapadék helyett idén ebben az időszakban csak 3 mm esett.
Fehérvár Médiacentrum fotója
Sport,TestszobrászatSikeres évet zártak a fehérvári ökölvívókA tavalyi év során az országos/kiemelt versenyeken 13 ökölvívó indult el a Fehérvár Küzdősport SE színeiben. A sportolók 26 edzőmérkőzésen és 16 versenyen bizonyították tudásukat: el is hoztak 16 érmet és 5 bajnoki cím is született.
Fehérvár Médiacentrum fotója
Hírek,felújításElkészült a Deák Ferenc utca belső szakaszainak teljes felújításaA beruházás 91 millió forintba került, és önkormányzati forrásból valósult meg.
Gazdaság,SzékesfehérvárCser-Palkovics András: Székesfehérvár bevételei a járványhelyzet ellenére is meghaladták 2021-ben a 2019-es eddigi rekordévetA tervezettnél 19 százalékkal lett több a város iparűzési adóbevétele a kedvezmények mellett, vagyis a vártnál sokkal jobban teljesítettek a helyi vállalkozások.
Fehérvár Médiacentrum fotója
Hírek,eltűntEltűnt egy 29 éves székesfehérvári nő - a rendőrség segítséget kérA fehérvári nő ismeretlen helyre távozott január 2-án, és azóta sem adott életjelet megáról.
Hírek,koronavírusLesz negyedik oltás? Megváltozott több oltási ajánlás is Nemcsak a negyedik oltásokkal kapcsolatban adott állásfoglalást a Nemzeti Népegészségügyi Központ, de az oltatlanokra vonatkozó, valamint a harmadik oltást érintő szabályokban is van eltérés a korábbiakhoz képest.
HírekkoronavírusKoronavírus: Fejérben 100 alá csökkent az új fertőzöttek számaAz aktív fertőzöttek száma is tovább csökkent, már csak kevéssel lépi át a 100 ezret.
Fehérvár Médiacentrum fotója
Hírek,koronavírusJanuárban ismét változik az oltási időpontfoglalás, heti három napon nem kell időpontot kérniJanuárban a háziorvosoknál is oltásiakció-hétvégéket szerveznek.
Hírek,tűzBevásárlóközpont éttermében keletkezett tűz a Palotai útonA Palotai úton az egyik üzletközpont éttermében gyulladt ki egy lámpabúra, ezért vonultak ki a helyszínre a székesfehérvári tűzoltók.
Hírek,tűzMit tegyünk, ha kigyullad a karácsonyfa?Tűz esetén a legfontosabb, hogy azonnal hagyjuk el a lakást, hívjuk a 112-t és értesítsük a szomszédokat.
Fehérvár Médiacentrum fotója
Bűnügy,lopásLefoglalt kerékpárok tulajdonosait keresi a székesfehérvári rendőrségA bringákat novemberben lopta még el a 42 éves fehérvári férfi.
Fehérvár Médiacentrum fotója
Bűnügy,lopásFát loptak a zámolyi önkormányzattól, másfél óra alatt elfogták őketA tüzelő visszakerült jogos tulajdonosához.
Fehérvár Médiacentrum fotója
Bűnügy,rongálásVérlázító rongálás – Gubás Gabit gyalázó graffiti jelent meg a SóstónMinősíthetetlen, obszcén stílusban gyalázták Gubás Gabi színésznőt, az Elkxrtuk című film főszereplőjét. Nem a véleménynyilvánítással van baj. A probléma, hogy ez a Sóstó természetvédelmi terület rongálásával járt együtt, ami joggal vágja ki a biztosítékot minden jó érzésű embernél.
Fehérvár Médiacentrum fotója
Sport,kosárlabdaEgy évtized alatt harmadszor jöhet össze a különleges duplázás az AlbánakAz elmúlt egy évtizedben mindössze kétszer fordult elő, hogy az Alba Fehérvár kosárlabdacsapata győzelemmel zárta az óévet, majd ugyancsak sikerrel kezdte az újévet. Most erre a bravúrra készülnek Lukácsék.
HírekkoronavírusKoronavírus: 246 Fejér megyei fertőzött a hétvégénSzilveszter óta 248 beteg halt meg a koronavírussal összefüggésben Magyarországon. Közel 6000 beteget regisztráltak az országban péntek óta.
Hírek,szirénapróbaMa 11 órakor szirénapróbát tartanak Fejér megyében10 percig tart majd az országos szirénapróba hétfő délelőtt.
Időjárás,lehűlésA hét közepén visszatér a tél, jön a lehűlésA következő napokban még többfelé lesznek 10 fok körüli értékek, de már elkezd téliesebbre fordulni az időjárás. Lehűlésre kell számítani, a hét második felében néhol komolyabb mínuszok is lehetnek.
Legnépszerűbb