Hírek
Fehérvár Médiacentrum fotója
2024. 02. 28., 12:07
Hírek,kórházMár az épület végső formáját kialakító munkálatok zajlanak a fehérvári kórház fejlesztésénEgyre inkább láthatóvá válik a Fejér Megyei Szent György Egyetemi Oktató Kórház új belgyógyászati épülettömbjének kész formája - írja a Magyar Építők oldala. 
Fehérvár Médiacentrum fotója
Play
2024. 02. 28., 10:12
Közlekedés,balesetVideó készült: ilyenek voltak a látási viszonyok a füst és a köd miatt vasárnap az M7-enNem mindennapi felvételt osztott meg a Bp-i Autósok Közössége oldalán: a videón az látszik, milyenek voltak a látási viszonyok a vasárnapi tömegbaleset idején az M7-es autópályán.
Fehérvár Médiacentrum fotója
2024. 02. 28., 08:23
Hírek,felújításA Tóparti tavaszra elkészül, és az egykori Ybl is megújul, a szerkezeti megerősítések zajlanakJavában zajlik két iskolaépület nagyszabású felújítása a Csónakázó-tó közelében. A Tóparti Gimnázium és Művészeti Szakgimnáziumban mintegy 80 százalékos készültségen áll a teljes körű korszerűsítés, míg a volt Ybl Miklós Általános Iskola épületénél jelenleg a szerkezeti megerősítés zajlik.
Fehérvár Médiacentrum fotója
2024. 02. 28., 07:52
Sport,röplabdaTét nélkül, a tartaléksorral kikapott a MÁV ElőreA székesfehérvári férfi röplabdások már a playoffra hangolhattak, így ideiglenes új edzőjük megtehette, hogy a tartalékokat dobja csatába a kedd esti borsodi rangadón.
Fehérvár Médiacentrum fotója
2024. 02. 28., 00:08
Hírek,balesetBaleset történt a kis Budai útonKét autó karambolozott, az ütközés következtében az egyik autó bal hátsó kereke kitört.
Fehérvár Médiacentrum fotója
2024. 02. 27., 18:51
Hírek,borMegvan Székesfehérvár 2024-es zászlósboraMegnevezték a bort, amely városunkat képviseli idén a különböző rendezvényeken és nemzetközi eseményeken. A Noé-Hegyi Szent István Borlovagrend szombaton rendezte meg a XXII. Díjátadó Borgáláját.
Fehérvár Médiacentrum fotója
2024. 02. 27., 14:40
Hírek,traffipaxMegkérdeztük, mikor és hova telepítenek trükkös traffipaxot FehérváronA rendőrség tapasztalata pozitív a trafiboxokkal, és Fejérben is várható további eszközök telepítése.
2024. 02. 27., 11:19Hírek,áramszünetÁramszünet lesz több felsővárosi és feketehegy-szárazréti utcában FehérváronAz E.ON tájékoztatása szerint február 28-án, szerdán és 29-én, csütörtökön napközben áramszünetre kell számítani Székesfehérvár több utcájában. Az érintett területeken kérik a lakosság megértését.
Közlekedés
Még több cikk
Fehérvár Médiacentrum fotója
Közlekedés,balesetVillanyoszlopnak ütközött egy kamion SzékesfehérváronAz oszlop kitört az ütközés következtében.
Fehérvár Médiacentrum fotója
Közlekedés,balesetSzinte fékezés nélkül rohant a kocsisorba egy autós az M7-esenA Közút forgalomfigyelő kamerája rögzítette a balesetet.
Fehérvár Médiacentrum fotója
Közlekedés,rendőrségSzékesfehérváron is lesz fordulója a komoly nyereménnyel járó közlekedésbiztonsági vetélkedőnekA „Közlekedik a család” közlekedésbiztonsági vetélkedőt az ORFK hirdette meg, a legügyesebb család jutalma egy új Škoda Scala.
Fehérvár Médiacentrum fotója
2024. 02. 27., 08:39
Bűnügy,balesetveszélyRészegen, piros jelzés ellenére tolta át a babakocsiban 6 hónapos gyermekét a fehérvári férfiTöbbször meg is botlott az úttesten, míg átért a túloldalra - 1 évtől 5 évig terjedő szabadságvesztésre is ítélheti a Székesfehérvári Járási Ügyészség.
Fehérvár Médiacentrum fotója
2024. 02. 27., 08:04
Sport,atlétikaKerék és Trenka remekelt a fedettpályás ob-nKiválóan szerepeltek a székesfehérvári sportolók az atléták U18-as és U20-as fedettpályás országos bajnokságán.
Fehérvár Médiacentrum fotója
2024. 02. 26., 22:33
Sport,röplabdaGyőzött, még továbbjuthat a MÁV Előre FoxconnMegkapaszkodott az utolsó szalmaszálba a Loki női röplabdacsapata, amely hazai pályán győzött hétfőn, így még egyszer biztosan elutazik Szabolcsba.
Fehérvár Médiacentrum fotója
2024. 02. 26., 18:18
Hírek,szavazásMegválasztotta köztársasági elnökké Sulyok Tamást a parlamentAz Alkotmánybíróság elnöke 134 támogató szavazatot kapott a parlamenttől.
Fehérvár Médiacentrum fotója
2024. 02. 26., 17:33
Hírek,NATOHozzájárult a parlament Svédország NATO-csatlakozásáhozA képviselők 188 igen és 6 nem szavazattal, tartózkodás nélkül hagyták jóvá a svédek csatlakozását.
Fehérvár Médiacentrum fotója
2024. 02. 26., 16:53
Közlekedés,balesetEnnyi látszott a vasárnapi tömegbaleset helyszínéből a mentőhelikopterrőlTöbb tucat jármű ütközött össze a sűrű köd miatt az M7-es Fejér vármegyei szakaszán. A mentőhelikopter csak másfél kilométerre a baleset helyszínétől tudott leszállni.
Fehérvár Médiacentrum fotója
2024. 02. 26., 11:36
Közlekedés,változásEgyirányúsítanak egy fehérvári utcát a parkoló autók miattVasárnaptól lesz egyirányú a Móricz Zsigmond utca a kialakult parkolási szokások miatt.
2024. 02. 26., 09:42Gazdaság,üzemanyagEljött az árcsökkenések ideje a benzinkutaknálA benzinért 3, míg a gázolajért 10 forinttal kell kevesebbet fizetni szerdától.
Fehérvár Médiacentrum fotója
2024. 02. 26., 07:15
Sport,röplabdaIdeiglenes edzővel nyert rangadót a MÁV ElőreA néhány napja meglepetésre menesztett Dávid Zoltán helyét egyelőre a klub strandröplabdás szakágából érkező tréner vette át, de vele is behúzta a fontos 3 pontot a Loki. A hét zárónapjának másik fehérvári érdekeltségű meccsén a hokisoknál a FEHA19 sikerélmény nélkül maradt Erdélyben.
Időjárás
Még több cikk
Fehérvár Médiacentrum fotója
Időjárás,esőÍgy mosta el az eső és a jég egy pillanat alatt Fehérvárt és környékét vasárnapSzékesfehérvárt egy zivatart, Csórt pedig a jégeső tarolta le rövid idő alatt.
Fehérvár Médiacentrum fotója
Időjárás,húsvétA hét elején még fagyhat hajnalban, majd melegedés kezdődik A hét elején még napos, de hideg idő várható, éjszakánként a szélcsendes helyeken fagypont alá is csökkenhet a hőmérséklet. A hét közepén felhősebb, csapadékosabb idő várható - írja a HungaroMet.
Fehérvár Médiacentrum fotója
Időjárás,hétvégeVáltozékonyra fordul az időjárás a hétvégén, vasárnapra visszaesik a hőmérsékletSzombaton még 16-21 Celsius-fok körül alakul a csúcshőmérséklet, majd egy hidegfront miatt vasárnapra 6-7 fokkal visszaesik.
Fehérvár Médiacentrum fotója
2024. 02. 25., 16:05
Időjárás,tavaszKopogtat a tavasz: enyhe idő várható a héten, 20 fok is lehetVáltozékony, de nagyon enyhe, tavaszias időre lehet számítani a jövő héten, sok napsütéssel, kevés csapadékkal és olykor élénk széllel. A levegő csúcshőmérséklete a legmelegebb órákban akár a 20-21 Celsius-fokot is megközelítheti - derül ki a HungaroMet Zrt. országos, középtávú előrejelzéséből.
Fehérvár Médiacentrum fotója
2024. 02. 25., 11:18
Közlekedés,balesetVideót tett közzé a Katasztrófavédelem az M7-esen történt tömegbaleset helyszínérőlTöbb helyszínen több gépkocsi karambolozott a vasárnap reggeli órákban az M7-es autópálya mindkét oldalán. A balesetekben egy autóbusz, kamionok, kisteherautók és személygépkocsik is érintettek voltak, halálos áldozat és sok sérült is van.
Fehérvár Médiacentrum fotója
2024. 02. 25., 10:07
Közlekedés,balesetKamion és busz is ütközött, halálos áldozata is van a tömegbalesetnek az M7-esenA Velencei-tó térségében történt baleset helyszínére számos mentőegység, köztük mentőhelikopter is érkezett, a mentés, a sérültek ellátása most is folyik. Hatalmas torlódás van a környékbeli utakon is.
2024. 02. 25., 08:34Közlekedés,balesetSúlyos baleset történt az M7-es autópályán Pákozdnál, mindkét oldalon leterelik a forgalmat az autópályárólA forgalmat Budapest irányába leterelik az autópályáról Sukorónál.
Legnépszerűbb
FehérVár hetilap
Összes újság
Fehérvár Médiacentrum fotója

Új megállók és éjszakai járatok. A 2024.03.27-én megjelent lapszámunkban bemutatjuk a fehérvári buszhálózat bővítését. Spányi Antal megyés püspök ünnepi gondolatai mellett, az Országos Diákparlament üléséről és fehérvári sikerekről számolunk be. Kellemes időtöltést és boldog húsvétot kívánunk!

Fehérvár Médiacentrum fotója

Visszatérő rendezvények és sztárfellépők idén, állami kitüntetések fehérváriaknak, újabb fontos leletek kerültek elő, és nagyon jó szezont zártak a fehérvári hokisok. A március 21-i számhoz jó olvasást kívánunk!

Fehérvár Médiacentrum fotója

Megkezdődhet az Auchan melletti körforgalom bővítése, új utcajelző táblákat helyeztek ki a Szedreskerten, turisztikai központtá nőtte ki magát a pákozdi katonai emlékpark. Mindezek mellett több fontos, helyi információt találtok a 2024. március 13-án megjelent lapszámunkban. Kellemes időtöltést kívá...

Fehérvár Médiacentrum fotója

Folytatódik a feltárás a Nemzeti Emlékhelyen, ismét beszennyezték a Gugásvölgyi záportározó csatornáját, és elkészült a Rózsaliget beültetése. Mindezek mellett több fontos, helyi információt találtok a 2024. március 7-én megjelent lapszámunkban. Kellemes időtöltést kívánunk!

Fehérvár Médiacentrum fotója

Megvannak a Versünnep döntősei, hatmilliárdos iskolafelújítás keretében már javában zajlanak a munkálatok. A február 29-i számban az új aréna nyílt napján is jártunk. Jó olvasást kívánunk!

Fehérvár Médiacentrum fotója

Béremelés, fejlesztések és tartalék, megújul hat szakképző iskola és nyílt napok lesznek az új arénában. Számos, fontos, helyi információt találtok a 2024. február 22-én megjelent lapszámunkban. Kellemes időtöltést kívánunk!