Hírek
2024. 03. 25., 12:05Időjárás,esőÍgy mosta el az eső és a jég egy pillanat alatt Fehérvárt és környékét vasárnapSzékesfehérvárt egy zivatart, Csórt pedig a jégeső tarolta le rövid idő alatt.
Fehérvár Médiacentrum fotója
2024. 03. 25., 09:49
Hírek,Vörösmarty RádióCser-Palkovics András és a hallgatók: kérdezd a polgármestert a Vörösmarty Rádióban!A húsvéti hétvége első napján a Vörösmarty Rádió vendége lesz a város polgármestere.
Fehérvár Médiacentrum fotója
2024. 03. 25., 09:22
Sport,röplabdaA Vasas túl nagy falat volt a MÁV Előrének, jöhet a bronzcsata a Békéscsaba ellen!A fehérvári röpis hölgyek újra megnehezítették a veretlen topfavorit dolgát, de legyőzni nem tudták, így a 3. helyért játszhatnak.
Fehérvár Médiacentrum fotója
2024. 03. 24., 18:00
Időjárás,húsvétA hét elején még fagyhat hajnalban, majd melegedés kezdődik A hét elején még napos, de hideg idő várható, éjszakánként a szélcsendes helyeken fagypont alá is csökkenhet a hőmérséklet. A hét közepén felhősebb, csapadékosabb idő várható - írja a HungaroMet.
Fehérvár Médiacentrum fotója
2024. 03. 24., 13:06
Sport,bokszRemekül hangoltak a Magyar Kupára a fehérvári ökölvívókTurós Arnold tanítványai közül ketten is kiválóan bunyóztak, de mindenki megtette a magáét egy rangos dél-zalai megmérettetésen.
Fehérvár Médiacentrum fotója
2024. 03. 24., 10:02
Sport,kosárlabdaA hajrá nem sikerült, kikapott Zalában az AlbaMár hetek óta tét nélküli meccseket játszanak a bajnokságban a fehérvári kosarasok, ez meglátszott szombat este a ZTE vendégeként is.
Fehérvár Médiacentrum fotója
2024. 03. 23., 17:39
Hírek,konferenciaAz európai biztonságpolitikáról tanácskoznak a Károlyi kastélyban Európa egy átalakulás középpontjában? Biztonság-és védelempolitikák kapják a főszerepet egy két napos nemzetközi konferencián a Károlyi kastélyban. A tanácskozás célja, hogy a résztvevők megismerjék az egyes nemzeti biztonságpolitikai felfogásokat. 
Fehérvár Médiacentrum fotója
2024. 03. 23., 11:50
Sport,röplabdaÚjabb győzelmével elődöntős a MÁV Előre!A székesfehérvári férfi röplabdások szép estét szereztek szurkolóiknak, ugyanis kulcsjátékosuk, csapatkapitányuk nélkül is magabiztosan verték riválisukat, így a legjobb 4 közé jutottak a bajnokságban.
Fehérvár Médiacentrum fotója
Sport,szabadidőEgy kis mozgás mindenkinek kell!Húsz éve indult útjára Székesfehérváron az országban egyedülálló Nyitott Tornatermek-program Székesfehérváron.
Fehérvár Médiacentrum fotója
Sport,kosárlabdaAlba siker, AFKC vereség, Demeter 5. helySűrű délutánt és estét "futottak" váltakozó sikerrel szombaton a székesfehérvári kosarasok és kézisek, miközben a budapesti vk-viadalon a Volán élversenyzője, Demeter Bence küzdött a világ élmezőnyével.
Fehérvár Médiacentrum fotója
Sport,Alba FehérvárRajzpályázatot hirdetett az Alba Fehérvár kosár és kézilabda csapata az egészséges életmód jegyébenTizedik alkalommal hirdette meg rajzpályázatát az Alba Fehérvár és a PatikaPlus Gyógyszertárakkal karöltve az egészséges életmód jegyében, melynek eredményhirdetését csütörtökön az Alba Regia Sportcsarnokban tartották. A pályázatra mintegy 120 alkotás érkezett.
Fehérvár Médiacentrum fotója
2024. 03. 23., 11:14
Sport,labdarúgásTiber Krisztián - három osztály gólkirálya, aki "túl alacsony" volt a válogatottsághozVidi szívvel, focicsaládban született, legendák között nőtt fel, majd debütáló meccsén gólt rúgott az Újpestnek, mégis el kellett igazolnia a piros-kékektől, hogy később gólkirály legyen az élvonalban (is). A fehérvári sportikonokról szóló sorozatunk heti epizódjának főszereplője, Tiber Krisztián.
2024. 03. 22., 16:15Hírek,E.ONHétfőtől csütörtökig több utcában is áramszünet lesz SzékesfehérváronAz E.ON tájékoztatása szerint március 25-én, 26-án, valamint 27-én és 28-án, hétfőn, kedden, szerdán és csütörtökön áramszünetre kell számítani Székesfehérvár egyes utcáiban. Az érintett területeken kérik a lakosság megértését.
Fehérvár Médiacentrum fotója
2024. 03. 22., 13:21
Közlekedés,buszmenetrendBuszhálózat-bővítés április 1-től Fehérváron: már letölthető az új menetrendfüzetAz új menetrendfüzet már letölthető a város honlapjáról, és megtalálható lesz a Volánbusz jegypénztáraiban is. Jobban elérhető lesz a kórház az egyes városrészekből, lesznek éjszakai járatok, valamint az Alba Ipari Zónába hét buszjárat is közlekedik majd.
Fehérvár Médiacentrum fotója
2024. 03. 22., 13:20
Hírek,DepóniaHúsvéti hulladékszállítás a DepóniánálA hulladékszállítás rendje nem, de az ügyfélszolgálat és a hulladékudvarok nyitvatartása változik az ünnep miatt.
Fehérvár Médiacentrum fotója
2024. 03. 22., 11:26
Hírek,polgármesterA városi színházak, zenekarok, vármegyei múzeumok és könyvtárak a jövőben is önkormányzati fenntartásban maradnakCser-Palkovics András polgármester erről Csák János kulturális és innovációs miniszter csütörtök esti interjúja kapcsán írt a közösségi médiában.
Fehérvár Médiacentrum fotója
2024. 03. 22., 07:48
Sport,röplabdaA Vasas nem adott esélyt a MÁV Előrének, Vidi vereség edzőtempóbanSzékesfehérvár élvonalbeli női röplabdásai a csütörtök esti mérkőzésen nem tudták megszorongatni a címvédőt, a Vidi futballistái pedig edzettek egy jót, de kikaptak másodosztályú ellenfelüktől.
Fehérvár Médiacentrum fotója
2024. 03. 21., 16:23
Időjárás,hétvégeVáltozékonyra fordul az időjárás a hétvégén, vasárnapra visszaesik a hőmérsékletSzombaton még 16-21 Celsius-fok körül alakul a csúcshőmérséklet, majd egy hidegfront miatt vasárnapra 6-7 fokkal visszaesik.
Fehérvár Médiacentrum fotója
Play
2024. 03. 21., 16:12
Hírek,Cser-Palkovics AndrásCser-Palkovics András - kérdések és válaszok fontos fehérvári témákrólKözlekedés, útfelújítás, intézmények fenntartóváltása, teraszok nyitva tartása – ilyen és ehhez hasonló kérdések érkeztek a Fehérvár Televízió Köztér című műsorába, melynek legutóbbi adásában Cser-Palkovics András polgármestert kérdezhették a székesfehérváriak.
2024. 03. 21., 13:27Közlekedés,balesetKisbusz és motoros ütközött a 7-es főúton, teljes útzár vanInformációink szerint a baleset halálos kimenetelű volt, teljes szélességében lezárták az érintett útszakaszt.
Időjárás
Még több cikk
Fehérvár Médiacentrum fotója
Időjárás,napsütésVisszatér a napos, száraz, kora nyárias idő április utolsó hétvégéjéreVisszatér a jellemzően napos, száraz, kora nyárias idő április utolsó hétvégéjén; a hőmérséklet csúcsértéke vasárnap már 25 Celsius-fok körül alakul, de a szél sokfelé lesz élénk - derül ki a HungaroMet Nonprofit Zrt. előrejelzéséből.
Fehérvár Médiacentrum fotója
Időjárás,tavaszMarad a változékony, az átlagosnál hűvösebb idő április utolsó hetében isLassú melegedés kezdődik, és a hét végén ismét előfordulhat 20 Celsius-fok feletti hőmérséklet.
Fehérvár Médiacentrum fotója
Időjárás,hétvégeMarad az átlagosnál hűvösebb idő a hétvégénMarad az átlagosnál hűvösebb idő a hétvégén is: a hőmérséklet csúcsértéke 11-18 Celsius-fok között alakul, és hajnalban visszatérnek a gyenge fagyok. A szél erős, olykor viharos lesz és többfelé lehet eső, zápor, akár zivatar - derül ki a HungaroMet Nonprofit Zrt. előrejelzéséből.
Fehérvár Médiacentrum fotója
2024. 03. 21., 08:42
Hírek,robbanószerTizenhét német tüzérségi lőszer fordult ki a földből kerti munka közben FejérbenAz eszközöket a Magyar Honvédség központi gyűjtőhelyére szállították későbbi megsemmisítés céljából.
2024. 03. 20., 15:44Közlekedés,balesetBaleset Csórnál a 8-as főúton, szalagkorlátot szakított át egy autóA baleset szerdán délután történt, mindkét irányba torlódás várható.
Fehérvár Médiacentrum fotója
2024. 03. 20., 13:44
Közlekedés,SzékesfehérvárKezdődik a végleges körforgalom kialakítása a Pozsonyi-Zsolnai-Pöstyéni utcák csomópontjábanCsütörtökön kezdődnek el a véglegesítési munkálatai a a Pozsonyi-Zsolnai-Pöstyéni utcák kereszteződésben lévő körforgalomnak. A cél, hogy biztonságosabbá tegyék itt a közlekedést az autósok és a gyalogosok számára egyaránt.
Fehérvár Médiacentrum fotója
2024. 03. 20., 12:31
Sport,röplabdaFontos meccset nyert a MÁV Előre, kikapott az AFKCKedden két székesfehérvári élcsapat is bajnoki mérkőzésen lépett pályára. A Loki férfi röpisei nagy csatában hozták a papírformát, a női kézisek pedig nem tudták azt cáfolni, simán kikaptak hazai pályán a címvédőtől.
Legnépszerűbb
FehérVár hetilap
Összes újság
Fehérvár Médiacentrum fotója

Virágóra ötezer virágból, halünnep Palotavárosban, véget értek a Diáknapok, nagyot mentett a MÁV Előre. Mindezek mellett több fontos, helyi információt találtok a 2024. április 25-én megjelent lapszámunkban. Kellemes időtöltést kívánunk!

Fehérvár Médiacentrum fotója

Emléktáblát avattak Klebelsberg Kuno emlékére, száznegyven éves az Árpád technikum, megújult a baptista imaház és tematikus tanösvényt alakítanak ki a Rác-bányánál. Többek között ezekről a témákról olvashattok aktuális, április 18-i lapszámunkban. Jó olvasást kívánunk!

Fehérvár Médiacentrum fotója

Együttműködés született a fehérvári fiatalokért, elindult a Közös ügyünk a zöldenergia elnevezésű konzultáció és sztárigazolás a Volánnál. Mindezek mellett több fontos, helyi információt találtok a 2024. április 11-én megjelent lapszámunkban. Kellemes időtöltést kívánunk!

Fehérvár Médiacentrum fotója

Székesfehérvár polgármestere bemutatta a Fidesz helyi jelöltjeit a közelgő önkormányzati választásokra, fennállásának nyolcvanötödik évfordulóját ünnepelte a Széchenyi technikum az Alba Arénában, idén április huszonkilencedike és május harmadika között lesz a beiratkozás az önkormányzati bölcsődékbe...

Fehérvár Médiacentrum fotója

Új megállók és éjszakai járatok. A 2024.03.27-én megjelent lapszámunkban bemutatjuk a fehérvári buszhálózat bővítését. Spányi Antal megyés püspök ünnepi gondolatai mellett, az Országos Diákparlament üléséről és fehérvári sikerekről számolunk be. Kellemes időtöltést és boldog húsvétot kívánunk!

Fehérvár Médiacentrum fotója

Visszatérő rendezvények és sztárfellépők idén, állami kitüntetések fehérváriaknak, újabb fontos leletek kerültek elő, és nagyon jó szezont zártak a fehérvári hokisok. A március 21-i számhoz jó olvasást kívánunk!