Hírek
Fehérvár Médiacentrum fotója
2024. 03. 31., 16:40
Időjárás,tavaszMég szép időben locsolkodhatunk, de jön egy hidegfrontHét elején egy hidegfront beköszön, de hét második felére újra 20 fok fölé kúszik a hőmérő higanyszála napközben.
2024. 03. 31., 10:14Közlekedés,balesetBaleset az M7-esen, VelencénélAz érintett szakaszon lassabb haladásra kell számítani.
Fehérvár Médiacentrum fotója
2024. 03. 31., 08:50
Hírek,húsvétTömegeket megmozgató tojáskereső versenyt rendeztek FehérváronTöbb száz gyermek és szüleik lepték el a Zichy-ligetet szombaton délután. A Székesfehérvári Keresztény Közösség Egyesület idén is megszervezte húsvéti tojáskereső versenyét.
Fehérvár Médiacentrum fotója
2024. 03. 31., 08:48
Hírek,turizmusSarokerkélyek nyomában FehérváronSarokerkélyek nyomában címmel ismét városismereti sétát szervezett a Tourinform Iroda. Az érdeklődők a város különleges építményeit, és annak történeteit ismerhették meg szombaton.
Fehérvár Médiacentrum fotója
2024. 03. 30., 21:51
Sport,kosárlabdaFontos győzelem: az Alba nyerte a derbit a Falco ellenA fehérvári kosarasok végig vezetve simán verték a címvédőt az alapszakasz záró fordulójában, s most bánhatják igazán azt a néhány 1-2 pontos idegenbeli vereséget, amelyek miatt lemaradt az első helyről.
Fehérvár Médiacentrum fotója
2024. 03. 30., 08:46
Sport,labdarúgásGól nélküli döntetlen a vármegyei focirangadónA felcsúti összecsapáson a hazaiak álltak közelebb a gólhoz, de a Vidi elérte a minimális célját, Tóth Balázs bravúrjainak is köszönhetően hazavitt egy pontot a dobogóért folytatott csatában talán legkomolyabb üldözőjétől.
Fehérvár Médiacentrum fotója
2024. 03. 30., 08:44
Sport,jégkorongPalkovics Krisztián - a szapporói hős, fehérvári hokilegendaA székesfehérvári jégkorong első igazán villámléptű, remekül korcsolyázó ikonja volt Palkovics Krisztián, aki sokszoros magyar bajnok- és kupagyőztes, tagja és gólkirálya volt a 2008-as "szapporói csoda"-ként emlegetett bravúrt elérő válogatottnak. Ő retro sorozatunk e heti epizódjának főszereplője....
Fehérvár Médiacentrum fotója
2024. 03. 29., 22:35
Sport,kosárlabdaA bajnok elleni rangadóval zárja a kosárlabda-alapszakaszt az Arconic-Alba FehérvárA fehérvári kosarasok biztos másodikak, ez a rájátszás első két körében pályaelőnyt érhet. A döntőig így sem lesz könnyű eljutni, de előbb még a Szombathely ellen emlékezetesen zárnák az alapszakaszt.
Fehérvár Médiacentrum fotója
Gazdaság,egészségügyIngyen átképeztetheti magát Fehérváron az, aki az egészségügyben dolgoznaAz érdeklődő felnőtteknek nyílt napot is szervez a székesfehérvári kórház.
Fehérvár Médiacentrum fotója
Gazdaság,SzékesfehérvárFehérvár gazdaságát a Covid sem tudta megrogyasztani, érdekes kutatás látott napvilágotA koronavírus-járvány hatását vizsgálták a magyarországi funkcionális várostérségekben a munkanélküliség, a vendégéjszakák, a múzeumlátogatások, a halálozások és a gazdasági erő tekintetében.
Fehérvár Médiacentrum fotója
Gazdaság,üzemanyagTovább csökken az üzemanyagok ára szerdánAz egyik üzemanyagtípus 5, a másik 4 forinttal lesz olcsóbb a hét közepétől.
Fehérvár Médiacentrum fotója
2024. 03. 29., 12:50
Sport,kézilabdaFontos meccsen maradt pont nélkül az AFKCAmolyan négy pontos mérkőzést veszített el egyetlen találattal a fehérvári női kézilabda csapat, amely így nem tud elszakadni a veszélyzóna közeléből.
Fehérvár Médiacentrum fotója
2024. 03. 28., 19:54
Hírek,hétvégi időjárásKora nyárias időjárás várható a húsvéti hosszú hétvégénDöntően napos, száraz, kora nyárias idő várható a húsvéti hosszú hétvégén, a csúcshőmérséklet jellemzően 21-27 Celsius-fok körül alakul. Húsvéthétfőn a nap második felében hidegfront érkezik, csapadékkal - derül ki a HungaroMet Nonprofit Zrt. előrejelzéséből, amelyet az MTI-hez juttattak el.
2024. 03. 28., 18:34Hírek,bűnügyBordélyházakat üzemeltető csoportra csaptak le a Fejér vármegyei rendőrök segítségévelTöbb prostituáltnak adott ki Sopronban különböző ingatlanokat egy helyi pár, a bűnös módon szerzett pénzből szépen megéltek.
Fehérvár Médiacentrum fotója
2024. 03. 28., 13:47
Hírek,nyílt napIsmét nyílt napot szerveznek a fehérvári kórházban a diákoknakÁprilis 16-án várják majd a diákokat, akik megismerhetik Magyarország legnagyobb vidéki kórházának mindennapi működését. A nyílt napra április 11-ig lehet jelentkezni.
Fehérvár Médiacentrum fotója
2024. 03. 27., 16:38
Hírek,bútorSzékesfehérváron bővít az IKEAMobil Átvételi Pont nyílik Székesfehérvár mellett további hat városban, köztük Dunaújvárosban is.
2024. 03. 27., 13:48Közlekedés,balesetVillanyoszlopnak ütközött egy kamion SzékesfehérváronAz oszlop kitört az ütközés következtében.
Fehérvár Médiacentrum fotója
2024. 03. 27., 11:08
Közlekedés,balesetSzinte fékezés nélkül rohant a kocsisorba egy autós az M7-esenA Közút forgalomfigyelő kamerája rögzítette a balesetet.
Fehérvár Médiacentrum fotója
2024. 03. 27., 08:28
Hírek,közlekedésA gyalogátkelők veszélyességét vizsgálják Fehérváron, új kiegészítőket telepítettekIntelligens zebra óvhat meg minket, modern kiegészítők kerültek az egyik székesfehérvári zebrához. Számos helyen, ezzel együtt most városunkban is a gyalogátkelők veszélyességét vizsgálják a szakemberek. Az újabb kutatási eredményeket később publikálják is a szakemberek.
Fehérvár Médiacentrum fotója
2024. 03. 26., 17:33
Közlekedés,rendőrségSzékesfehérváron is lesz fordulója a komoly nyereménnyel járó közlekedésbiztonsági vetélkedőnekA „Közlekedik a család” közlekedésbiztonsági vetélkedőt az ORFK hirdette meg, a legügyesebb család jutalma egy új Škoda Scala.
Fehérvár Médiacentrum fotója
Sport,öttusa"D. Józsi" a Demeter család és az öttusa első Európa-bajnokaAz elsők között is elsőnek lenni a világon nem akármilyen kiváltság. A Volán öttusa ikonja, Demeter József is a kiváltságosok közé tartozik, mivel ő a sportág első Európa-bajnoka. A népszerű "D. Józsi" a helyi sportlegendákat felvonultató sorozatunk legújabb részének főszereplője.
Fehérvár Médiacentrum fotója
Sport,kosárlabdaAlba siker a bronzpárharc első meccsén, AFKC-vereség BudaörsönMagabiztos hazai sikerrel kezdték a bronzéremért zajló rájátszást a fehérvári kosarasok, míg a női kézilabdázók közvetlen riválistól kaptak ki idegenben és továbbra is hátrafelé kell tekintgetniük a tabellán...
Fehérvár Médiacentrum fotója
Sport,karate"Ez nem csupán sport, hanem egy életérzés"A székesfehérvári Senshi Karate-Do Egyesület szervezésében szombat délelőtt közel kétszáz versenyző részvételével rendezték meg a II. Senshi Kupát. A verseny több korosztályban, három páston zajlott az István Király Általános Iskolában.
Fehérvár Médiacentrum fotója
2024. 03. 26., 14:38
Hírek,húsvétIngyenes parkolás, húsvéti nyitvatartás az uszodában, a piacon és a Koronás ParkbanA húsvéti ünnepek miatt változik parkolási rend Székesfehérváron, valamint a nyitvatartás is több, a Városgondnokság által üzemeltetett intézményben.
Fehérvár Médiacentrum fotója
2024. 03. 26., 12:04
Sport,SzékesfehérvárAláírták az egyíüttműködést – Az amerikai futball legtehetségesebb fiataljai Amerikában is megszerezhetik diplomájukatA nemrégiben alakult Fehérvár Enthroners Akadémia legtehetségesebb tanulói akár Amerikában is megszerezhetik diplomájukat ezzel együtt pedig továbbfejlődhetnek az amerikai futball területén is. A székesfehérvári intézmény hétfőn írta alá együttműködési megállapodását egy amerikai alapítvánnyal.
Fehérvár Médiacentrum fotója
2024. 03. 26., 09:08
Hírek,édességA Cerbonáé lesz a Boci, a Melba és a Párizsi kockaA Nestlé március 26-án jelentette be, hogy értékesíti a Boci, a Melba és a Párizsi kocka védjegyeit a Cerbona (A.R.M. Alba Régia Mercator Kft.) számára.
2024. 03. 25., 14:31Hírek,katasztrófavédelemSzörnyű tragédiák Fejérben: egy év a katasztrófavédelem szemévelLángoló épületek, repülőgép-tragédia Börgöndön, tömegbaleset Bicskénél és viharkárok: tavaly sem unatkoztak a vármegye tűzoltói.
Legnépszerűbb
FehérVár hetilap
Összes újság
Fehérvár Médiacentrum fotója

Új parkoló a vasútállomásnál, pünkösdkor mesélnek a kiskertek, elballagtak a végzősök, negyedszer az elitben a hokisok. Mindezek mellett több fontos, helyi információt találtok a 2024. május 9-én megjelent lapszámunkban. Kellemes időtöltést kívánunk!

Fehérvár Médiacentrum fotója

Kezdődhet a Vasvári felújítása, gyerekparadicsom épült Maroshegyen, ókori forgatag Gorsiumban és másodszor is ezüstöt ünnepeltek a röplabdások. Többek között ezekről a témákról olvashattok aktuális, május 2-i lapszámunkban. Jó olvasást kívánunk!

Fehérvár Médiacentrum fotója

Virágóra ötezer virágból, halünnep Palotavárosban, véget értek a Diáknapok, nagyot mentett a MÁV Előre. Mindezek mellett több fontos, helyi információt találtok a 2024. április 25-én megjelent lapszámunkban. Kellemes időtöltést kívánunk!

Fehérvár Médiacentrum fotója

Emléktáblát avattak Klebelsberg Kuno emlékére, száznegyven éves az Árpád technikum, megújult a baptista imaház és tematikus tanösvényt alakítanak ki a Rác-bányánál. Többek között ezekről a témákról olvashattok aktuális, április 18-i lapszámunkban. Jó olvasást kívánunk!

Fehérvár Médiacentrum fotója

Együttműködés született a fehérvári fiatalokért, elindult a Közös ügyünk a zöldenergia elnevezésű konzultáció és sztárigazolás a Volánnál. Mindezek mellett több fontos, helyi információt találtok a 2024. április 11-én megjelent lapszámunkban. Kellemes időtöltést kívánunk!

Fehérvár Médiacentrum fotója

Székesfehérvár polgármestere bemutatta a Fidesz helyi jelöltjeit a közelgő önkormányzati választásokra, fennállásának nyolcvanötödik évfordulóját ünnepelte a Széchenyi technikum az Alba Arénában, idén április huszonkilencedike és május harmadika között lesz a beiratkozás az önkormányzati bölcsődékbe...