Hírek
Fehérvár Médiacentrum fotója
2024. 05. 12., 08:54
Sport,kosárlabdaAlba siker a bronzpárharc első meccsén, AFKC-vereség BudaörsönMagabiztos hazai sikerrel kezdték a bronzéremért zajló rájátszást a fehérvári kosarasok, míg a női kézilabdázók közvetlen riválistól kaptak ki idegenben és továbbra is hátrafelé kell tekintgetniük a tabellán...
Fehérvár Médiacentrum fotója
2024. 05. 11., 14:13
Sport,karate"Ez nem csupán sport, hanem egy életérzés"A székesfehérvári Senshi Karate-Do Egyesület szervezésében szombat délelőtt közel kétszáz versenyző részvételével rendezték meg a II. Senshi Kupát. A verseny több korosztályban, három páston zajlott az István Király Általános Iskolában.
Fehérvár Médiacentrum fotója
2024. 05. 11., 14:01
Hírek,születésnapMinden nap ajándék - 100. születésnapján köszöntötték a fehérvári Edit nénit100 éves születésnapján köszöntötte Fodor Kálmánnét a Városháza Dísztermében családja, egykori tanítványai és a Polski Fiat 125p Klub tagjai.
Fehérvár Médiacentrum fotója
2024. 05. 11., 10:05
Hírek,SzékesfehérvárKülönleges madárkert a fehérvári ovibanInteraktív táblák, társasjátékok segítségével ismerhetik meg a madarak világát a Gyöngyvirág utca gyerkőcei.
Fehérvár Médiacentrum fotója
2024. 05. 10., 18:10
Hírek,bűnügyTöbbször is súlyosan bántalmazta anyját egy férfi FehérváronA Székesfehérvári Járási Ügyészség súlyos testi sértéssel elkövetett kapcsolati erőszak bűntette miatt vádat emelt azzal a férfival szemben, aki többször súlyosan bántalmazta az anyját.
Fehérvár Médiacentrum fotója
2024. 05. 10., 15:30
Hírek,kórházA fehérvári kórház két részlegét is Családbarát Kórházi Osztály címmel tüntették ki Az Egynapos Sebészeti Centrumnak és a Szeptikus Sebészeti Részleg kapta meg az elismerést.
Fehérvár Médiacentrum fotója
2024. 05. 10., 13:00
Hírek,mentőkTisztelet és köszönet a hősöknek! - Május 10-e a mentők napja1887-ben május 10-én kezdte meg a szolgálatát a Budapesti Önkéntes Mentőegyesület.
Fehérvár Médiacentrum fotója
2024. 05. 10., 10:31
Hírek,rendőrségSzabálytalankodó ittas sofőrt kapcsoltak le a Fejér vármegyei rendőrökA veszélyhelyzetet előidéző 45 éves kecskeméti férfit 2 hónapra eltiltották a járművezetéstől.
Közlekedés
Még több cikk
Fehérvár Médiacentrum fotója
Play
Közlekedés,M7-es autópályaÜldözés és leszorítás, majd hiszti az M7 belső sávjában: nehezményezte, hogy videózták, ahogy a leállósávon száguldottEgy újabb jóképességű sofőr alakított nagyot az M7-es autópályán.
Fehérvár Médiacentrum fotója
Közlekedés,biztonságAutópálya-matricát lehet nyerniHarmadik alkalommal indít közlekedésbiztonsági témájú online felmérést a Nemzeti Útdíjfizetési Szolgáltató Zrt., a kérdőívet kitöltők között tíz darab havi autópálya-matricát sorsol ki a társaság.
Fehérvár Médiacentrum fotója
Közlekedés,balesetÁrokba csúszott egy autó 81-esen, félpályás lezárás vanSérülésről nem érkezett hír.
Fehérvár Médiacentrum fotója
2024. 05. 09., 15:14
Időjárás,hétvégeZáporok zavarhatják a sok napsütést a hétvégénSok napsütés várható a hétvégén, 20-25 Celsius-fok körüli csúcshőmérsékletekkel, a napsütést záporok, vasárnap esetleg zivatarok zavarhatják meg - derül ki a HungaroMet Nonprofit Zrt. előrejelzéséből.
Fehérvár Médiacentrum fotója
2024. 05. 09., 13:09
Hírek,balesetSzabadnapos hivatásos tűzoltó mentette ki a vezetőfülkéből a sofőrtCsaládi ház oldalába csapódott egy kamion szerdán délután Enyingen. A ház lakói a baleset ideje alatt nem tartózkodtak otthon.
2024. 05. 09., 08:17Hírek,elismerésKiváló vagyonőröket díjaztak Kiváló vagyonőr elismerést vehettek át többen is délelőtt a Városháza dísztermében.
Fehérvár Médiacentrum fotója
2024. 05. 08., 18:04
Közlekedés,programA fehérvári gyerekeket ismeretterjesztő és játékos programok várták: május 11. a Közlekedési Kultúra NapjaA kicsik a közlekedésbiztonsággal ismerkedhettek: ismeretterjesztő, figyelemfelhívó eseményre várta a legkisebbeket az önkormányzat, a Közlekedéstudományi Egyesület Fejér Vármegyei szervezete, valamint a Székesfehérvári Rendőrkapitányság szervezésében a Németh László Általános Iskola előtt.
Fehérvár Médiacentrum fotója
2024. 05. 08., 17:58
Hírek,balesetLakóházba csapódott egy tehergépkocsi Enyingen, felhasadt az üzemanyagtartály isA házban szerencsére senki sem tartózkodott, de komoly anyagi kár keletkezett.
Fehérvár Médiacentrum fotója
2024. 05. 08., 17:50
Hírek,NATOSérült katonák ellátását imitálják a bakonykúti gyakroló térenKépzelt ellenség a harctéren, több tízezer fős hadtest egészségügyi biztosításának szimulálása - A NATO és egyben a világ legnagyobb, többnemzetiségű katona-egészségügyi gyakorlata zajlik a Magyar Honvédség bakonykúti gyakorlóterén.
Fehérvár Médiacentrum fotója
2024. 05. 08., 14:57
Hírek,kórházÚjabb mérföldkőhöz érkezett a kórház fejlesztéseMár az elektromos, a gépész szerelvényezések és beépített bútorok elhelyezése zajlik, illetve az összekötő folyosó felújítása is a második üteméhez érkezett.
Fehérvár Médiacentrum fotója
2024. 05. 08., 12:59
Hírek,érettségiVasváris diákok szerint a töriérettségi túlélhető voltA kereszténység elterjedése, Hunyadi Mátyás, a II. világháború, de a gazdasági rendszerváltás és az erdélyi fejedelemség is témaként szerepelt az idei középszintű érettségin. A magyar és a matek után történelemmel folytatódott a tanév végi kötelező vizsgák sora. 
Fehérvár Médiacentrum fotója
2024. 05. 08., 11:09
Közlekedés,M7-es autópályaTöbb mint 4 kilométeres torlódás van az M7-esen Velencénél Az Útinform tájékoztatása szerint karbantartási munkát végeznek.
Időjárás
Még több cikk
Fehérvár Médiacentrum fotója
Időjárás,jégesőÚjabb jégeső lehet Fehérvár környékénA következő napokban érdemes mindenféle időjárási viszonyra felkészülni: az esernyőket, de a napszemüveget is magunknál tarthatjuk. Az előrejelzés szerint a napokban fülledt, napsütéses és viharos időszakok váltják egymást, akár újabb jégesők is érkezhetnek térségünkbe.
Fehérvár Médiacentrum fotója
Időjárás,szupercellaLátványos fotókon a Székesfehérvárnál kialakult vasárnapi szupercellaMég 200 kilométerről is látni lehetett a vasárnap esti zivatar villámait. Budapest környékén több helyen is cseresznye nagyságú jég esett.
Fehérvár Médiacentrum fotója
Időjárás,tavaszFolytatódik a változékony, záporos-zivataros időjárásFolytatódik a változékony, napos-gomolyfelhős idő a jövő héten; elsősorban a hét elején kell záporra, zivatarra, felhőszakadásra számítani, a hőmérséklet csúcsértéke 25 Celsius-fok körül lesz - derül ki a HungaroMet Zrt. előrejelzéséből.
Fehérvár Médiacentrum fotója
2024. 05. 08., 08:59
Hírek,SzékesfehérvárÚj időszámítás kezdődött a belvárosi teraszok nyitvatartásánál FehérváronMájus elsejétől minden olyan napon, melyet munkanap követ 22 óráig, a többi napon pedig 24 óráig lehet az éttermek, bárok teraszain ülni. Az önkormányzat ebben az évben is elengedte a terasz-díjakat.
Fehérvár Médiacentrum fotója
2024. 05. 07., 18:26
Gazdaság,egészségügyIngyen átképeztetheti magát Fehérváron az, aki az egészségügyben dolgoznaAz érdeklődő felnőtteknek nyílt napot is szervez a székesfehérvári kórház.
Fehérvár Médiacentrum fotója
2024. 05. 07., 16:53
Közlekedés,Budai útPéntek délutánra végeznek a csőtörés utáni javítással a Budai útonA tervezett keddi átadás helyett várhatóan május 10-én, pénteken 13 óra után használhatják ismét az autósok a Budai útnak a József Attila utca – Kégl György utca közötti, Piac tér felé vezető szakaszát.
Fehérvár Médiacentrum fotója
2024. 05. 07., 13:28
Gazdaság,SzékesfehérvárFehérvár gazdaságát a Covid sem tudta megrogyasztani, érdekes kutatás látott napvilágotA koronavírus-járvány hatását vizsgálták a magyarországi funkcionális várostérségekben a munkanélküliség, a vendégéjszakák, a múzeumlátogatások, a halálozások és a gazdasági erő tekintetében.
Legnépszerűbb
FehérVár hetilap
Összes újság
Fehérvár Médiacentrum fotója

Emlékhelyek napja Fehérváron is, fecskehotel, madárkert, nyitott műterem Felsővárosban és százéves az ARAK. Többek között ezekről a témákról olvashattok aktuális, május 16-i lapszámunkban. Jó olvasást kívánunk!

Fehérvár Médiacentrum fotója

Új parkoló a vasútállomásnál, pünkösdkor mesélnek a kiskertek, elballagtak a végzősök, negyedszer az elitben a hokisok. Mindezek mellett több fontos, helyi információt találtok a 2024. május 9-én megjelent lapszámunkban. Kellemes időtöltést kívánunk!

Fehérvár Médiacentrum fotója

Kezdődhet a Vasvári felújítása, gyerekparadicsom épült Maroshegyen, ókori forgatag Gorsiumban és másodszor is ezüstöt ünnepeltek a röplabdások. Többek között ezekről a témákról olvashattok aktuális, május 2-i lapszámunkban. Jó olvasást kívánunk!

Fehérvár Médiacentrum fotója

Virágóra ötezer virágból, halünnep Palotavárosban, véget értek a Diáknapok, nagyot mentett a MÁV Előre. Mindezek mellett több fontos, helyi információt találtok a 2024. április 25-én megjelent lapszámunkban. Kellemes időtöltést kívánunk!

Fehérvár Médiacentrum fotója

Emléktáblát avattak Klebelsberg Kuno emlékére, száznegyven éves az Árpád technikum, megújult a baptista imaház és tematikus tanösvényt alakítanak ki a Rác-bányánál. Többek között ezekről a témákról olvashattok aktuális, április 18-i lapszámunkban. Jó olvasást kívánunk!

Fehérvár Médiacentrum fotója

Együttműködés született a fehérvári fiatalokért, elindult a Közös ügyünk a zöldenergia elnevezésű konzultáció és sztárigazolás a Volánnál. Mindezek mellett több fontos, helyi információt találtok a 2024. április 11-én megjelent lapszámunkban. Kellemes időtöltést kívánunk!