Hírek
2024. 07. 18., 11:16Hírek,bíróságÍtélkezési szünet Fehérváron isGyakorlatilag bezárnak a bíróságok. Július 15-től augusztus 20-ig tart az ítélkezési szünet- közölte az Országos Bírósági Hivatal a honlapján.
Fehérvár Médiacentrum fotója
2024. 07. 18., 09:56
Sport,fejlesztésÚj röplabdakomplexum épül FehérváronHosszútávú megállapodás született a PORTÉP Kft. és MÁV Előre Sport Akadémia között, melynek keretében 3300 négyzetméteres sportkomplexumot építenek Székesfehérváron. Extraligás versenypálya, utánpótlás centerpálya és három strandröplabdapálya is épül a 3300 négyzetméteres csarnokban.
Fehérvár Médiacentrum fotója
2024. 07. 17., 16:30
Sport,kosárlabdaFehérváron készül a magyar női kosárlabda-válogatottHosszú szezon és rövid pihenő után kezdte meg négyhetes felkészülését a ruandai világbajnoki előselejtezőre a magyar női kosárlabda-válogatott Székesfehérváron. A nemzeti csapat augusztus tizenkilencedike és huszonötödike között mérkőzik meg csoportja ellenfeleivel.
Fehérvár Médiacentrum fotója
2024. 07. 17., 13:28
Hírek,nyárVízminőség - jó állapotban van a Velencei-tóNincs gond a Velencei-tóval. A vízminőség és a vízgyűjtő területekről érkező pótlás a vizsgálatok szerint megfelelő.
Fehérvár Médiacentrum fotója
2024. 07. 17., 11:16
Hírek,egészségÁtvette a kinevezését Dr. Bakos Gábor, a Szent György Kórház főigazgatójaPintér Sándor belügyminiszter Bakos Gábort bízta meg a vármegyei Kórház főigazgatói feladatainak ellátásával. A megbízási díszokiratot ünnepi állománygyűlés keretében vette át az új főigazgató Rétvári Bence miniszterhelyettestől a kórház Romhányi Auditóriumában.
Fehérvár Médiacentrum fotója
2024. 07. 16., 15:59
Sport,jégkorongBérletet váltott a polgármesterCser-Palkovics András, Székesfehérvár polgármestere is megvásárolta bérletét a Hydro Fehérvár AV19 jégkorongcsapatának következő szezonbéli mérkőzéseire. Érdekesség, hogy ez lesz az első szezon, amikor a fehérvári hokisok az új főhadiszálláson, az Alba Arénában játszhatnak.
Fehérvár Médiacentrum fotója
2024. 07. 16., 14:45
Hírek,tűzoltóságTilos a tűzgyújtás!Országos tűzgyújtási tilalmat rendelt el a Katasztrófavédelmi Igazgatóság a hőség miatt. Az elmúlt napokban nagyjából nyolcvan bejelentés érkezett a vármegyei tűzoltókhoz, melynek többsége szabadtéri tűzesetről szólt. A tilalom idején még a kijelölt tűzrakóknál sem szabad tüzet gyújtani.
2024. 07. 16., 14:11Közlekedés,balesetKorlátnak ütközött egy autó a 8-as főútonCsórnál Székesfehérvár felé egy sávon halad a forgalom.
Időjárás
Még több cikk
Fehérvár Médiacentrum fotója
Időjárás,hőségA jövő héten kissé mérséklődik a hőségKedden-szerdán felhősebb, a hét végére naposabb idő várható - derül ki a HungaroMet Zrt. országos, középtávú előrejelzéséből, amelyet vasárnap juttattak el az MTI-hez.
Fehérvár Médiacentrum fotója
Időjárás,kánikulaMarad a kánikula hétvégén is - figyeljünk egymásra!Az országos tisztifőorvos az ország egész területére vonatkozóan péntek 0 órától vasárnap 24 óráig fenntartja a hőségriasztást, azonban harmadfokról másodfokra módosítja.
Fehérvár Médiacentrum fotója
Időjárás,rekordEz lehet a nyár legmelegebb napjaKedden sem jön enyhülés, még az eddig melegrekord is megdőlhet.
2024. 07. 16., 10:22Időjárás,rekordEz lehet a nyár legmelegebb napjaKedden sem jön enyhülés, még az eddig melegrekord is megdőlhet.
Fehérvár Médiacentrum fotója
2024. 07. 16., 09:10
Hírek,tűzKigyulladt egy autó FehérváronA járművet a tűzoltók két vízsugárral oltották el.
Fehérvár Médiacentrum fotója
2024. 07. 16., 00:42
Közlekedés,autópályaEgyszerű és gyors autópálya matrica vásárlás, akár útközbenMíg az autópályákra szóló matricák beszerzése korábban csak a kijelölt értékesítési pontokon, személyesen volt lehetséges, a digitalizációnak köszönhetően ma már jóval egyszerűbb dolgunk van, ha ilyen terméket vásárolunk. Ez pedig akár útközben is jól jöhet.
Fehérvár Médiacentrum fotója
2024. 07. 16., 00:31
Sport,fákVármegyei díjazott a famászó Eb-nAz elmúlt héten Horvátországban rendezték meg a famászó Európa-bajnokságot, melyen egy vármegyénkben élő fiatal vehette át a legjobb önkéntesnek járó elismerést. A megmérettetésen öt versenyszámban kellett helytállniuk a versenyzőknek és az őket segítő önkénteseknek.
Fehérvár Médiacentrum fotója
Play
2024. 07. 15., 19:06
Közlekedés,M7-es autópályaSietett, ezért egyszerűen áttolta a másik sávba az előtte haladót az M7-esenA saját sávot nyitó furgon a Váli-völgyi pihenőhely után nem sokkal döntött úgy, hogy neki sürgősebb, mint a többieknek. Majdnem baleset lett a vége.
Fehérvár Médiacentrum fotója
2024. 07. 15., 15:58
Hírek,ingatlanNyaralóárak: drágul a Balaton, olcsóbb a Velencei-tóA legtöbb hétvégi házat Siófok és Gárdony környékén hirdetik. A legolcsóbban most a Tisza-tónál lehet nyaralóhoz jutni.
2024. 07. 15., 14:56Hírek,kórházKinevezték a székesfehérvári kórház új igazgatójátHét kórházigazgatót nevezett ki Pintér Sándor, köztük a székesfehérvári és a dunaújvárosi intézmények új vezetőjét is.
2024. 07. 15., 12:38Közlekedés,balesetHármas karambol az M7-esen, több kilométeres a torlódás VelencénélVelence közelében egy szakaszon egy sávon halad a forgalom.
2024. 07. 15., 12:24Bűnügy,csalókÍgy húztak le tízmilliókat az internetes csalók Fejér vármegyei áldozataikrólEgy dunaújvárosi férfinak 11 millió forintja bánta hiszékenységét, míg egy sárszentmihályitól még ennél is jóval többet próbáltak kicsalni.
Fehérvár Médiacentrum fotója
Közélet,nyárHogyan védjük meg értékeinket nyáron?A nyári szünet, a nyaralások időszakának is megvannak a maga veszélyei, ilyenkor nagyon fontos, hogy fokozottan ügyeljünk biztonságunkra és értékeinkre. A Fejér Vármegyei Rendőr-főkapitányság a legfontosabb teendőkre hívta fel a figyelmet.
Fehérvár Médiacentrum fotója
Közélet,nyárHogyan óvjuk meg házi kedvenceinket a nagy melegben?A nyári forróságban nagyon fontos, hogy házi kedvenceink egészségére is ügyeljünk. Krepsz Gyöngyi, a HEROSZ Fehérvári Állatotthon vezetője lényeges teendőkre hívja fel a figyelmet.
Fehérvár Médiacentrum fotója
Közélet,VárosházaJogerős választási eredményÁtvették megbízóleveleiket a Helyhatósági Választáson mandátumhoz jutott képviselők. Délelőtt a megválasztott polgármester és a 14 körzetes képviselő vette át a dokumentumot, délután a nemzetiségi önkormányzatok megválasztott képviselői, majd a kompenzációs listáról bejutott képviselők.
2024. 07. 15., 10:25Közlekedés,büntetőfékezésÚgy döntött egy ámokfutó az M7-esen, hogy mindenkit móresre tanítAz elképesztően veszélyes büntetőfékezésre Baracska térségében szánta el magát a Mercedes sofőrje. A mögötte haladó autós éppen csak el tudta kerülni az ütközést.
Fehérvár Médiacentrum fotója
2024. 07. 15., 08:40
Időjárás,hőségA hőség miatt figyelmeztetést adtak ki Fejérre éjféligA hétfőn várható magas középhőmérséklet miatt másodfokú figyelmeztetést adott ki a HungaroMet tizenegy vármegyére, köztük Fejérre. De lesznek ezeknél melegebb részei is az országnak.
2024. 07. 15., 06:42Közlekedés,balesetA fák közé csapódott egy autó az M7-esen, PolgárdinálA Budapest felé vezető oldalon, a 78-79-es kilométer között történt a baleset.
Fehérvár Médiacentrum fotója
2024. 07. 14., 18:53
Időjárás,kánikulaNem enyhül a kánikula a következő napokban semJövő héten napos, meleg idő várható, néhol zivatarokkal, a hőség a hét elején tetőzik - közölte a HungaroMet.
Legnépszerűbb
FehérVár hetilap
Összes újság
Fehérvár Médiacentrum fotója

Eltűnt egy Aba Novák festmény, új szakmai igazgatója van a múzeumnak és összefogott Fehérvár, hogy megmentse a városi fákat. A Fehérvár Hetilap július 25-én megjelent számában arról is olvashatsz, hogy miként tudod megúszni az autókázást ebben a nagy forróságban. Kellemes időtöltést kívánunk!

Fehérvár Médiacentrum fotója

Új főigazgató a kórház élén, ünnepélyes diplomaosztó a Kodolányin, új röplabdakomplexum épül. A július 18-án megjelent lapunkban is számos érdekes témával várjuk olvasóinkat.

Fehérvár Médiacentrum fotója

Új igazgató a Vasvári élén, Gyulai Memorial, Iván-napi búcsú. Eheti lapunkban is számos érdekes témával várjuk olvasóinkat.

Fehérvár Médiacentrum fotója

Szent László király, aki példakép lett katonái körében, valamint elismerések a fehérvári színészeknek és fókuszban a közlekedés! Eheti lapunkban is számos érdekes témákkal várjuk olvasóinkat.

Fehérvár Médiacentrum fotója

Semmelweis nap alkalmából köszöntötték a kórházi dolgozókat, jogerőre emelkedett a választási eredmény és fergeteges tanévzáróval indult a vakáció Fehérváron! A Fehérvár Hetilap június 27-én megjelent lapszámában mindemellett a Múzeumok éjszakája programkavalkád legszebb pillanatait is visszanézhete...

Fehérvár Médiacentrum fotója

Hamarosan lekerülnek a választási plakátok, köszönet és elismerés nyári diákmunka a Polgármesteri Hivatalban. Többek között ezekről a témákról olvashattok aktuális, június 20-i lapszámunkban. Jó olvasást kívánunk!