Hírek
Fehérvár Médiacentrum fotója
2024. 04. 16., 11:38
Hírek,sportIsmét lehet tekézni a Köfémben a Nyitott Tornatermek-programbanBővültek a Nyitott Tornatermek-program ingyenes sportolási lehetőségei: újra lehet tekézni péntekenként a Köfém SC tekecsarnokában, valamint szombatonként és vasárnaponként is lehet mozogni újra, több helyszínen.
Fehérvár Médiacentrum fotója
2024. 04. 16., 09:43
Hírek,állatiDenevérodúkat helyeztek ki Fehérvár több parkjában isA madárodúk mellett két éve speciális denevérodúk kihelyezését is elkezdte a Városgondnokság, ami a városban élő nagyszámú denevérfajoknak nyújt megfelelő búvóhelyet.
Fehérvár Médiacentrum fotója
2024. 04. 15., 18:18
Sport,labdarúgás2028, 2051, 2103: ezekben az években lesz bajnok a VidiLegalábbis a mesterséges intelligencia jóslata szerint, mely megjósolta az évszázad aranyérmeseit a magyar labdarúgó bajnokságban. Ez alapján a Vidi háromszor lesz bajnok a következő nyolcvan évben. Az mondjuk nem sok.
Fehérvár Médiacentrum fotója
2024. 04. 15., 17:37
HírekbalesetKiderült, hogy miért csapódott a földbe a repülőgép RáckeresztúrnálSzombaton reggel 9 óra 30 perckor szálltak fel a tököli repülőtérről, 8 perc múlva mindketten halottak voltak.
2024. 04. 15., 16:10Időjárás,jégesőVillámlás, erős szél és jégeső miatt adtak ki figyelmeztetést FejérreÓrákon belül megérkezik a hidegfront, ami véget vet a nyárias időnek. Kedden akár 15 fokkal is hűvösebb lehet, mint az elmúlt napokban.
Fehérvár Médiacentrum fotója
2024. 04. 15., 15:21
Hírek,megemlékezés30 éves a német-magyar hadisírokról szóló megállapodás11 német és 11 helyi honvéd közel két héten keresztül dolgozott közösen a Szentlélek katonatemető felújításán. A közös munkát szombat délelőtt a magyar és a német kormány között létrejött, hadisírokról szóló megállapodás aláírásának 30. évfordulójára történő megemlékezéssel zárták.
2024. 04. 15., 14:41Hírek,üzemanyagEzt a hetet sem ússzuk meg üzemanyag-drágulás nélkülA szakportál szerint a szombati iráni légitámadás hatását a hazai benzinkutakon is meg fogjuk érezni.
2024. 04. 15., 12:56Hírek,béremelésÖnkormányzati béremeléseket jelentett be Cser-Palkovics AndrásA kulturális intézmények dolgozói határozott idejű béremelést kapnak egyelőre az év végéig. Ha a város gazdasági helyzete engedi, akkor az önkormányzat jövőre is fenn fogja tartani a juttatásokat.
Közlekedés
Még több cikk
Fehérvár Médiacentrum fotója
Közlekedés,balesetÖsszeütközött két személyautó az M7-es autópályán SzékesfehérvárnálA járművek a 8-as főút felé vezető lehajtónál akadályozzák a forgalmat, az érintett szakaszon torlódásra, lassú haladásra kell számítani.
Fehérvár Médiacentrum fotója
Közlekedés,sebességEzek a Speedmarathon székesfehérvári és Fejér vármegyei helyszíneiElrajtolt a Speedmarathon pénteken reggel, Székesfehérváron 10, Fejérben pedig összesen 54 helyszínen mérnek 24 órán keresztül a rendőrök.
Fehérvár Médiacentrum fotója
Közlekedés,kisteherautóÜzleti logisztika könnyedén: Miért érdemes kisteherautót bérelni?A modern üzleti világ dinamikus és folyamatosan változó jellege miatt elengedhetetlen egy rugalmas és hatékony logisztikai rendszer kialakítása. A vállalkozások számára a sikeres működés kulcsa gyakran a képesség, hogy gyorsan és hatékonyan reagáljanak a piaci változásokra, legyen szó akár termékek ...
Fehérvár Médiacentrum fotója
2024. 04. 15., 11:59
Hírek,albérletMár 176-180 ezer forintba kerül egy átlagos albérlet SzékesfehérváronA fővárosban majdnem 100 ezer forinttal kell többet fizetni az albérletekért. A legdrágább vidéki város Debrecen, ahol átlagosan 220 ezer forintot kérnek egy lakásért havonta.
2024. 04. 15., 09:54Hírek,áramszünetMinden nap lesz áramszünet valamelyik fehérvári utcában a hétenAz E.ON tájékoztatása szerint április 15. és 19. között áramszünetre kell számítani Székesfehérvár több utcájában.
2024. 04. 15., 08:00Közlekedés,lezárásSávzárás lesz az M1-M7-es autópálya közös szakaszán keddenKedd reggeltől délutánig egy sávon haladhat a forgalom Budaörsnél, Győr irányába.
Fehérvár Médiacentrum fotója
2024. 04. 14., 23:04
Sport,kézilabdaJapán legyőzésével kijutott az olimpiára a magyar női kézilabda-válogatott!Nem remegtek meg a magyar kezek, végig vezetve sima és megérdemelt sikert aratott nemzeti együttesünk a zárómeccsen, így a férfiak mellett a kézis hölgyek is ott lesznek a párizsi olimpián!
Fehérvár Médiacentrum fotója
2024. 04. 14., 22:25
Sport,röplabdaEgyenlített a MÁV Előre a bronzmeccsenKomoly csata volt a VOK-ban vasárnap, de a hazai lányok ezúttal végig jól koncentráltak és behúzták a kulcsfontosságú találkozót.
Fehérvár Médiacentrum fotója
2024. 04. 14., 20:00
Hírek,időjárásHidegfront vet véget az áprilisi nyárnakA jövő hét első napján még akár 31 Celsius-fok is lehet a Dél-Alföldön, majd beborul az ég, és többfelé kell esőre, akár zivatarra is készülni - derül ki a HungaroMet Zrt. országos, középtávú előrejelzéséből, amelyet vasárnap juttattak el az MTI-hez.
Fehérvár Médiacentrum fotója
2024. 04. 14., 16:15
Sport,SzékesfehérvárARAK AKTIV - mindent beleadtak a kisiskolásokFutottak, kúsztak és másztak, ugrottak meg persze dobtak is azok a kisiskolások, akik részt vettek az ARÉV Sportcsarnokban megrendezett ARAK AKTIV gálán. A sportegyesület huszadik alkalommal rendezte meg versenysorozatát az általános iskolák alsó tagozatos diákjainak.
Fehérvár Médiacentrum fotója
2024. 04. 14., 07:39
Sport,kosárlabdaSimán nyert az Alba a bajnoki negyeddöntő első meccsénA székesfehérvári férfi kosarasok szombat este erőt demonstráltak, főleg a találkozó második felében kiválóan játszottak az SKC ellen.
Fehérvár Médiacentrum fotója
2024. 04. 14., 07:22
Sport,labdarúgásVidi bravúr Pakson, emberhátrányban!Csongvai buta szabálytalansága miatt a teljes - 56 percig tartó - második félidőt emberhátrányban töltötte a piros-kék együttes, ám így sem tört meg és nagyon fontos sikert aratott, idegenben.
Fehérvár Médiacentrum fotója
Sport,röplabdaBékéscsabai bravúrral bronzkapuban a MÁV Előre!Az elmúlt bő évtized legeredményesebb hazai női röplabdacsapatának otthonában tudott nyerni a fehérvári egylet, így már csak egyetlen siker választja el a történelmi bronztól!
Fehérvár Médiacentrum fotója
Sport,kosárlabdaVojvoda parádéval az elődöntő kapujában az Alba!A fehérvári kosarasok vezéregyéniségével nem bírtak a hazaiak, amit rendkívül magas, 39 VAL-os produkciója jellemez.
Fehérvár Médiacentrum fotója
Sport,röplabdaVereséggel indult a röplabda finálé - hátrányban a MÁV ElőreCsak időnként játszott úgy a Loki, ahogy tud, így nem sikerült a bravúr elsőre, de van még minimum két lehetőségük a fehérvári férfi röpiseknek a javításra.
Fehérvár Médiacentrum fotója
2024. 04. 13., 21:35
Gazdaság,fejlesztésÚj felületkezelő üzemet avattak - hatékonyabb technológiát alkalmaz az Alba-Kor Kft.Hatékonyabb technológiai rendszer kialakítása és bővítése valósulhat meg az által, hogy elkészült a székesfehérvári Alba-Kor Kft. új felületkezelő üzeme. A "Zöld Nemzeti Bajnokok" telephely- és technológia fejlesztésének eredményeként megvalósult csarnokot csütörtök délelőtt adták át.
2024. 04. 13., 18:58Hírek,balesetNégy autó karambolozott SzékesfehérváronA tűzoltók megkezdték a munkálatokat.
Fehérvár Médiacentrum fotója
2024. 04. 13., 18:30
Sport,küzdősportSeres Ferenc - 50 felett is a szőnyegen, a Szondi "Kicsije" minden világversenyen dobogóra állhatott!Tiszakécskéről indult ikertestvérével, 1980-ban 35 évesen lett olimpiai bronzérmes az 51 éves koráig aktív pehelysúlyú (48 kg-ban érte el sikereit) birkózólegenda, Seres Ferenc. Ő és pályafutása áll a székesfehérvári és környékbeli sportikonokat bemutató sorozatunk heti epizódjának fókuszában.
Fehérvár Médiacentrum fotója
2024. 04. 13., 15:57
Gazdaság,állásAhol a kereslet és a kínálat találkozik - harmadszor rendezték meg az Alba Regia ÁllásbörzétTöbbek között iparvállalatok, kereskedelmi szolgáltatók és közlekedési társaságok jelentek meg a seregszemlén, de voltak munkaerő-közvetítők is.
Legnépszerűbb
FehérVár hetilap
Összes újság
Fehérvár Médiacentrum fotója

Emléktáblát avattak Klebelsberg Kuno emlékére, száznegyven éves az Árpád technikum, megújult a baptista imaház és tematikus tanösvényt alakítanak ki a Rác-bányánál. Többek között ezekről a témákról olvashattok aktuális, április 18-i lapszámunkban. Jó olvasást kívánunk!

Fehérvár Médiacentrum fotója

Együttműködés született a fehérvári fiatalokért, elindult a Közös ügyünk a zöldenergia elnevezésű konzultáció és sztárigazolás a Volánnál. Mindezek mellett több fontos, helyi információt találtok a 2024. április 11-én megjelent lapszámunkban. Kellemes időtöltést kívánunk!

Fehérvár Médiacentrum fotója

Székesfehérvár polgármestere bemutatta a Fidesz helyi jelöltjeit a közelgő önkormányzati választásokra, fennállásának nyolcvanötödik évfordulóját ünnepelte a Széchenyi technikum az Alba Arénában, idén április huszonkilencedike és május harmadika között lesz a beiratkozás az önkormányzati bölcsődékbe...

Fehérvár Médiacentrum fotója

Új megállók és éjszakai járatok. A 2024.03.27-én megjelent lapszámunkban bemutatjuk a fehérvári buszhálózat bővítését. Spányi Antal megyés püspök ünnepi gondolatai mellett, az Országos Diákparlament üléséről és fehérvári sikerekről számolunk be. Kellemes időtöltést és boldog húsvétot kívánunk!

Fehérvár Médiacentrum fotója

Visszatérő rendezvények és sztárfellépők idén, állami kitüntetések fehérváriaknak, újabb fontos leletek kerültek elő, és nagyon jó szezont zártak a fehérvári hokisok. A március 21-i számhoz jó olvasást kívánunk!

Fehérvár Médiacentrum fotója

Megkezdődhet az Auchan melletti körforgalom bővítése, új utcajelző táblákat helyeztek ki a Szedreskerten, turisztikai központtá nőtte ki magát a pákozdi katonai emlékpark. Mindezek mellett több fontos, helyi információt találtok a 2024. március 13-án megjelent lapszámunkban. Kellemes időtöltést kívá...