Hírek
Fehérvár Médiacentrum fotója
2024. 10. 08., 11:51
Gazdaság,adóKülön alapba irányítaná a kormány a helyi iparűzési adóbevételek egy részét „2025-től minden magyar járás garantált éves fejlesztési forrásban részesül a Versenyképes Járások Program keretében” – jelentette be Navracsics Tibor közigazgatási és területfejlesztési miniszter. Az iparűzésiadó-bevételeket egy külön alapba irányítják, onnan szerezhetnek pénzt az egyes térségek. ...
Fehérvár Médiacentrum fotója
Play
2024. 10. 08., 09:50
Közlekedés,elektromos rollerMost épp Palotavárosban ütöttek el majdnem egy e-rollerest FehérváronCsak pár méteren múlott, hogy ne az autó motorháztetején csattanjon egy elektromos rolleres nemrégiben, Palotavárosban, Fehérváron. Hiába közlekedett szabályosan a sofőr a Jancsár utcában, a fiatal nagy sebességgel vágott ki elé a kereszteződésben.
Fehérvár Médiacentrum fotója
2024. 10. 08., 09:23
Sport,autóMolnár Martin nyerte az idegek harcátSikerült, amire a szezon elején senki nem gondolt volna: Molnár Martin megnyerte az újoncok bajnoki címét a brit Forma–4-ben.
Fehérvár Médiacentrum fotója
2024. 10. 08., 08:17
Sport,rugbyTöbb, mint fél évtized után FRC siker az NB I-benKorábban stabil tagja, sőt élcsapata volt az első osztályú (Extraliga, NB I) férfi rögbi bajnokságnak a Fehérvár RC, amely az elmúlt éveket a második vonalba töltötte. Az öt szűk esztendő véget ért, feljutott a csapat az NB I-be, ahol már meg is szerezte első győzelmét.
Fehérvár Médiacentrum fotója
2024. 10. 07., 19:29
Bűnügy,legendaEgy hihetetlen csalás legendája: a férfi, aki Székesfehérváron adott el egy egész budapesti utcátEgy zseniális csaló mesterhúzása a múlt században: Hamrák János úgy adta el a budapesti Rottenbiller utca faburkolatát Székesfehérvárnak, hogy a város vezetői tapsolva fizettek érte. Kár, hogy az egészből alig igaz valami.
2024. 10. 07., 18:28Közlekedés,balesetVillanyoszlopnak ütközött egy autó SzékesfehérváronA Zimonyi utcában áramtalanítanak a tűzoltók.
Fehérvár Médiacentrum fotója
2024. 10. 07., 17:34
Sport,BregyóElkészült a Bregyó skateparkjának teljes felújításaKét részben épült teljesen újjá a Bregyóban található extrém pálya. A pálya első része már július végére elkészült, most pedig további négy elemmel bővült a létesítmény.
Fehérvár Médiacentrum fotója
2024. 10. 07., 15:23
Sport,öttusaAz öttusa legújabb számát ismerhették meg a fehérvári gyerekekAz öttusa legújabb versenyszámába kóstolhattak bele a gyermekek október első vasárnapján. A Laserfun roadshow negyedik állomása Székesfehérváron, a Bregyó Sportcentrumban volt, a cél a sportág népszerűsítése, megkedveltetése.
Fehérvár Médiacentrum fotója
Sport,jégkorong Volán siker Linzben, nyert a FEHA19, de helytálltak a DKKA női kosarasai isA fehérvári hokisok az osztrák és az Erste Ligában is fontos pontokat szereztek, a kosárlabdás hölgyek pedig az Euroliga-résztvevő, legutóbbi ezüstérmes Győr vendégeként szenvedtek vállalható különbségű vereséget.
Fehérvár Médiacentrum fotója
Sport,labdarúgásA Fradi két gólt, a Vidi két kapufát szerzett, nyert a címvédő Fortuna továbbra sem áll a fehérvári labdarúgók mellé, újabb élcsapattól szenvedtek úgy vereséget, hogy ellenfelüknél több helyzetük adódott, de még a kapufa is ellenük volt.
Fehérvár Médiacentrum fotója
Sport,kosárlabdaFelemás sportszombat - az Alba és a MÁV férfi röpisei nyertek, a női kézisek és röpisek kikaptakAz Alba kosarasai küzdelmes találkozót húztak be hazai pályán, a Loki röplabdás fiai idegenben győztek. A klub női csapata a VOK-ban kapott ki a bajnoktól, a női kézisek pedig idegenben újra az aktuális sereghajtótól.
2024. 10. 07., 10:49Sport,fociTömegverekedés volt a Győr-Fehérvár focimeccs előttMár a győri pályaudvaron egymásnak estek a két klub szurkolói. A balhéba lengyel drukkerek is bekapcsolódtak.
Fehérvár Médiacentrum fotója
2024. 10. 07., 09:24
Sport,jégkorongA Bozen ellen nem ment a Volánnak, a MÁV Előre viszont győzelemmel nyitott az ExtraligábanA pénteki idegenbeli sikert követően vasárnap hazai pályán elbukott a fehérvári hokicsapat, minként kikapott a FEHA19 is. A gyászos, szinte csak vereségeket hozó sporthétvégét a MÁV Előre férfi röpisei mentették meg dági sikerükkel.
Fehérvár Médiacentrum fotója
2024. 10. 06., 19:32
Sport,röplabdaFekete sportszombat - minden fehérvári élcsapat kikapottAkik esélyesek voltak, azok is, akik nem, azok is vereséget szenvedtek saját élvonalbeli bajnokságukban, a szombati mérleg: négyből négy sikertelen mérkőzés.
Fehérvár Médiacentrum fotója
2024. 10. 06., 17:48
Időjárás,őszA hét közepén ismét újabb esőre kell készülniA jövő hét elején a reggeli ködfoltok feloszlását követően többórás napsütésre lehet számítani, de szerdától ismét változékonyabbá válik az időjárás. A hét végére azonban ismét csökken a csapadék esélye, a hőmérséklet csúcsértéke jellemzően 20 fok körül várható - írja a HungaroMet.
Fehérvár Médiacentrum fotója
2024. 10. 06., 10:40
Sport,jégkorongFehérvári hokipéntek: magabiztos Volán győzelem Bécsben, FEHA siker a bajnok otthonában!Örömteli péntek estével ajándékozták meg szurkolóikat a székesfehérvári hokisok. A Volán az ötödik körben már a negyedik meccsét játszotta idegenben, amelyen megszerezte a második "házon kívüli", összességében harmadik sikerét, miközben az akadémiai farmcsapat a címvédőt verte saját otthonában!
Fehérvár Médiacentrum fotója
2024. 10. 05., 17:51
Sport,labdarúgásSokba került a gyenge kezdés - kikapott Győrben a VidiKissé az öltözőben maradtak a Rába-parti összecsapás elején a piros-kék mezes labdarúgók, s mire megérkeztek, eltelt negyedóra és az ellenfél már két góllal vezetett. Utána már hiába szaladt az eredmény után Pető Tamás csapata, nem szerzett pontot.
Fehérvár Médiacentrum fotója
2024. 10. 05., 15:20
Sport,SzékesfehérvárA Dukla Praha elleni mérkőzést elevenítették fel a Videoton SC egykori játékosaiA Dukla Praha és a Videoton SC mérkőzését elevenítették fel elsőként Székesfehérvár Önkormányzata, a Fehérvár FC és a Vidi Múzeum közös rendezvénysorozatán. A program vendégei az egykori játékosok, Csongrádi Ferenc, Szabó József, Hartyáni Gábor és a prágai hős, Koszta János voltak.
Fehérvár Médiacentrum fotója
2024. 10. 05., 11:18
Sport,kosárlabdaIzgalmas meccsen Alba vereség PaksonA találkozó elején nem volt elég harapós a fehérvári kosárcsapat a péntek esti paksi rangadón, a legvégén pedig a szerencse - és a kipontozódott Nichols - hiányzott leginkább, így izgalmas végjátékot követően maradt alul.
Fehérvár Médiacentrum fotója
2024. 10. 05., 10:42
Hírek,GyermekKihez vándorol idén Fehérvár Bölcsője?A SZÉNA Egyesület 2015 óta - pályázat útján - ad át térítésmentes használatra fából készült bölcsőket az arra jelentkező, gyermeket váró családok számára. Az egyesület október 27-ig várja a családok jelentkezését a szenaegyesulet@gmail.com e-mail címen.
Fehérvár Médiacentrum fotója
BűnügygyilkosságMeggyilkolta élettársát, mielőtt felgyújtotta magát a fehérvári férfiInformációink szerint gyermeke találta meg a 76 éves asszony holttestét.
Fehérvár Médiacentrum fotója
BűnügygyilkosságHalálos bántalmazásLetartóztatásba helyezte a Székesfehérvári Járásbíróság azt a kajászói férfit, aki halálra verte a barátnőjét október 13-án. A nőnek az eddigi információk szerint azért kellett meghalnia, mert a barátja féltékeny volt - tudta meg a Fehérvár Médiacentrum.
Fehérvár Médiacentrum fotója
Play
BűnügygyilkosságElfogták a kajászói bántalmazótHalált okozó testi sértés miatt kell felelnie.
Fehérvár Médiacentrum fotója
Play
2024. 10. 04., 18:17
Közélet,közgyűlésMegalakult Székesfehérvár új közgyűléseLetették esküjüket az új ciklus képviselői, megválasztották az alpolgármestereket, a tanácsnokokat, felállítottak a bizottságokat. Megtartotta első ülését Székesfehérvár új közgyűlése.
Fehérvár Médiacentrum fotója
2024. 10. 04., 14:20
Sport,harcművészetHárom aranyérem és öt első menetes kiütéses győzelem egyetlen nap alattHazánk kick-box harcosai 2024. szeptember 21-én csaptak össze a WFL – IMBF szervezetek nyílt hivatalos országos bajnokságán. Fejér vármegyéből Szabó-Tóth Dávid volt az egyik legeredményesebb. Úgy is, hogy a küzdelmek között edzőként instruálta tanítványait.
Fehérvár Médiacentrum fotója
Play
2024. 10. 04., 12:57
Hírek,rendőrségNem látta a jövőt: a jósnőhöz igyekvő férfit a rendőrök fogták elHárom elfogatóparancs volt érvényben a biatorbágyi férfival szemben. Vértessomlón, összehangolt akcióban ütöttek rajta a Fejér és a Komárom-Esztergom vármegyei rendőrök.
Fehérvár Médiacentrum fotója
2024. 10. 04., 11:02
Hírek,SzékesfehérvárMa 14 órától élő közvetítésben látható a közgyűlés ünnepi, alakuló üléseÜnnepélyes keretek között tartja alakuló ülését Székesfehérvár közgyűlése.
Legnépszerűbb
FehérVár hetilap
Összes újság
Fehérvár Médiacentrum fotója

Az új közgyűlés munkájáról, az aréna működtetéséről, gazdasági kérdésekről beszélt Cser-Palkovics András polgármester, megvan az aréna névadó szponzora, Székesfehérváré lett a Moskovszky-gyűjtemény, a nevét őrző emléktemplomban Prohászka Ottokár püspökre emlékeztek születésének százhatvanhatodik évf...

Fehérvár Médiacentrum fotója

Ünnepélyes eskütétellel megalakult Székesfehérvár új közgyűlése, továbbra is Molnár Krisztián maradt a Fejér Vármegyei Közgyűlés elnöke, a Hungaricum Együttes kapta idén a Fricsay-díjat, a mellrák ellen sétáltak a belvárosban. Többek között ezek a tartalmak olvashatók a Fehérvár Hetilap 2024. októbe...

Fehérvár Médiacentrum fotója

Évtizedek a közösségért - 40 éves a Fehérvár TV és 30 a Vörösmarty Rádió, A parkolási díjakról is döntöttek, Wathay Ferencre emlékeztek! A Fehérvár Hetilap szeptember 26-án megjelent számában arról is olvashatsz, hogy Székesfehérvár immár 10. alkalommal csatlakozott az Alzheimer-világnaphoz. Kellem...

Fehérvár Médiacentrum fotója

Befejeződött a Sóstó rehabilitációja, folytatódik a Seuso-kutatás, huszonöt éves a Jankovich-emléktábla!! A Fehérvár Hetilap szeptember 12-én megjelent számában arról is olvashatsz, hogy nagy meccsek lesznek az új Arénában. Kellemes időtöltést kívánunk!

Fehérvár Médiacentrum fotója

Tanévnyitó a megújult Tópartiban, védelmi gyakorlat a biztonságért, kezdődik a kézilabdaszezon! A Fehérvár Hetilap szeptember 5-én megjelent számában arról is olvashatsz, hogy megérkezett Piszkos Fred és Fülig Jimmy Fehérvárra. Kellemes időtöltést kívánunk!

Fehérvár Médiacentrum fotója

Fesztiválgyőztes néptáncosok, Segítség a tanszervásárláshoz, Alba Regia az űrben! A Fehérvár Hetilap augusztus 29-én megjelent számában arról is olvashatsz, hogy új üzemet nyitottak az Alba Ipari Zónában. Kellemes időtöltést kívánunk!