Hírek
Fehérvár Médiacentrum fotója
2017. 08. 02., 10:33
SportVelencei-tó, Despacito - augusztusi átúszások, átevezésekLeporoltuk június végén publikált cikkünket, kipofoztuk, kiegészítettük, mindezt azért hogy képben legyünk: mit, mikor és hol úszhatunk vagy evezhetünk át augusztusban. A legközelebbi időpont már itt van a nyakunkon, szombaton jön a Velencei Tóúszás!
2017. 07. 28., 17:48SportÍgy néz ki egy 27 méteres ugrás a vizes vébé ugrótornyának tetejérőlAz utolsó napjaihoz érkezett a budapesti vizes világbajnokság. Pénteken és szombaton rendezik a vébé leglátványosabb számát: az óriás-toronyugrást. A csehek versenyzője, Michal Navrátil csütörtöki edzésén készített videót a torony tetejéről.
Fehérvár Médiacentrum fotója
2017. 07. 27., 20:34
SportHúsz éve tűnt el Damon HillAztán szerencsére gyorsan elő is került az egykori kiváló Forma 1-es pilóta, ám a Magyar Nagydíjat közvetítő Palik László aranyköpése azóta is töretlen népszerűségnek örvend. A hétvégi, immár 32. Magyar Nagydíj kapcsán összeszedtünk néhány remek pillanatot a Hungaroring videós emléktárából.
Fehérvár Médiacentrum fotója
2017. 07. 24., 12:25
Sport,fociElkortyolja-e a Vidi a majd 80 milliós bordóit?A máltai Balzan és az észt Kalju után már komolyabb, sőt, kimondottan nehéz ellenfél vár a Videotonra az Európa Liga selejtezőjében. A Girondins Bordeaux ha nem is zászlóshajója, de megbízhatóan erős képviselője a francia klubfutballnak, visszafogott költekezéssel is több mint 11 millió eurót fordít...
Fehérvár Médiacentrum fotója
2017. 07. 19., 11:06
SportA végtelenbe és tovább – Gróf Brigitta a testépítők világbajnokaA fehérvári Gróf Brigitta 2017-ben ismét, már-már természetes módon zsebelte be az aranyat a WABBA testépítőszervezet velencei világbajnokságán. A magyar bodybuilder ezzel már a 24. (!!!) vb-címét szerezte meg, ez a teljesítmény pedig a világban is egyedülálló.
Fehérvár Médiacentrum fotója
2017. 07. 18., 13:03
SportHakával fűszerezett Beach-rögbivel zárul a július AgárdonAgárdon zárul a 3 Lakes Beach Rugby Tour 2017. A hazai szakszövetség nyári versenysorozata a II. Velencei-tavi Ütős Fesztivál sportkínálatának egyik leglátványosabb elemeként kerül megrendezésre a Napsugár Strandon július 29-én.
Fehérvár Médiacentrum fotója
2017. 07. 15., 18:26
Sport,fociA svéd példa: így kellene csendre inteni a gyermeke meccsén tomboló szülőtAz utánpótlásmeccseken a gyermekének megállás nélkül üvöltöző, a kapott utasításokkal homlokegyenest szembemenő "tanácsokat" kiabáló szülő minden edző legnagyobb rémálma. Svédországban már összefogtak a klubok a szülők megregulázása érdekében. Utánanéztünk, mi újság a hazai pályákon.
2017. 07. 15., 15:29SportVilág cikije: fél év alatt többet híztunk, mint amennyit fogytunkMegvan még az a két srác, akik januárban nagy lendülettel, hatalmas elképzelésekkel, részletes edzéstervvel és fejenként vagy 30 kiló súlyfelesleggel vágtak neki az évnek? Eltelt fél év, gondoltuk, mérleget vonunk és megnézzük, hogyan alakult a sorsuk, de leginkább a testük. Nem kellett volna... Fig...
Fehérvár Médiacentrum fotója
2017. 07. 11., 12:36
Sport,fociA Hollywood FC vár a VidireEhhez azonban nem kell az Egyesült Államokba utaznia a piros-kék gárdának: az Európa Liga második selejtezőkörében a fenti becenévre hallgató észt Nõmme Kalju lesz az ellenfél. A balti állam bronzérmese nem ígérkezik könnyű akadálynak, a Vidi ellen már egy rutinos brazil gólvágót is soraiban tudhat ...
Fehérvár Médiacentrum fotója
2017. 07. 10., 20:11
SportOlcsón látogatható a drága vizes vébéJúlius 14-én megkezdődik a már előkészületei alatt is hatalmas viharokat gerjesztő budapesti vizes világbajnokság. Nem kérdés, a július 30-ig tartó világverseny hazánk történetének legdrágább sportrendezvénye (14 milliárdról indult a költségvetés, becslések szerint most már 150 milliárdnál tart), mi...
Fehérvár Médiacentrum fotója
2017. 07. 08., 15:57
Sport,Gyulai MemorialÓriási élmény volt a Belvárosban ugrani!A hét kiemelkedő fehérvári sporteseményének egyértelműen a Gyulai István Memorial Atlétikai Magyar Nagydíj bizonyult, melynek részeként a XIII. Hopp Parádé versenyeit a Belvárosban, a Magyar Király Szálló előtti téren rendezték meg. Az ARAK magyar bajnok rúdugrója, Siskó Zsófia különleges élményként...
Fehérvár Médiacentrum fotója
2017. 07. 05., 21:17
SportNem létező fehérvári csarnokban lesz MMA harcos az olimpikon birkózóNeves fellépője is lesz szeptemberben Székesfehérváron megrendezésre kerülő Fight Arena 2017 elnevezésű Profi Nemzetközi Küzdősport Gálának. A világ- és kétszeres Európa-bajnoki bronzérmes birkózó, Veréb István ketrecharcosként debütál majd.
Fehérvár Médiacentrum fotója
2017. 07. 05., 20:03
SportFehérvári csapat is elrajtol a 49. KékszalagonTaktikás, odafigyelős és idegtépő versenyre számít idén Paksi Péter, de a tizedik szezonjára készülő, fehérvári születésű kapitány megélt már igen viharos futamot is a baráti társaságból álló csapatával Európa legnagyobb tókerülő versenyén, ami idén, csütörtökön rajtol el.
Fehérvár Médiacentrum fotója
2017. 07. 03., 17:51
Sport,Gyulai MemorialMegérkeztek a Gyulai Memorial világsztárjaiJönnek, csak jönnek és jönnek a világsztárok a már vasárnap óta tartó Gyulai István Memorial Atlétikai Magyar Nagydíjra. A fő versenynapon, július 4-én, kedden olimpiai és világbajnokok sora lép rekortánra a fehérvári Atlétikai Centrumban. A sportok királynőjének sztárjai már városunkban készülnek a...
Fehérvár Médiacentrum fotója
2017. 07. 02., 10:52
Sport,úszásOlyan erős egy csapat, amilyen erős a leggyengébb embereNem tagadom, a fenti idézet a kedvencem azon mondások közül, melyeket a számomra leghitelesebb sportemberek szájából hallottam. Molnár Andrea testnevelő, az Orka SE szinkronúszó edzője egyike ennek a szűk körnek. 15 éve oktatja ezt a gyönyörű sportot a királyok városában, nyugodtan mondhatjuk, oszta...
Fehérvár Médiacentrum fotója
2017. 06. 29., 11:15
Sport,úszásBalaton, Velencei-tó, Duna, Tisza: indul az átúszások időszakaNem lehet kérdés, ha valamilyen különleges földrajzi képződmény van a közelünkben, mi, magyarok biztosan körbefutjuk és -kerékpározzuk, felmászunk rá, vagy jelen esetben átússzuk. Itt a nyár, jön a tó- és folyóátúszások időszaka. Nézzük, hol vegyíthetjük a hűsítő habok élvezetét egy kis versennyel!
Fehérvár Médiacentrum fotója
2017. 06. 26., 13:16
Sport,fociKis klub, nagy szívvel - Bemutatjuk a Vidi máltai EL-ellenfelétA héten beindul a nagyüzem az európai kupákban, a selejtezők első körével megkezdődik a nagy menetelés a magyar csapatok számára is. A Vidire az Európa Ligában máltai rivális vár, ismerkedjünk meg a Balzan FC-vel.
Fehérvár Médiacentrum fotója
2017. 06. 25., 14:52
Sport,Gyulai MemorialJön a kenyai szélvészHa valaki a világ nyolc legjobb 800 méteren futott időeredményéből hatot is magáénak tudhat, nem túlzás azt mondani, ő versenyszámának valaha volt legnagyobb sztárja. David Rudishát, a 800 méteres síkfutás határozottan megkoronázott egyeduralkodóját újra Fehérváron csodálhatjuk majd a Gyulai Memoria...
Fehérvár Médiacentrum fotója
2017. 06. 19., 18:07
Sport,kosárlabdaAranymondatok az Alba Fehérvár ötödik aranyérme utánEgy sokáig emlékezetes, ötmeccsesre nyúlt bajnoki döntő végén ünnepelhette ötödik aranyérmét az Alba Fehérvár kosárlabda csapata. Nézzük, milyen érzések, gondolatok fogalmazódtak meg a főszereplők, az Alba játékosainak fejében az ünneplés pillanataiban.
2017. 06. 19., 17:03Sport,fociMáltai ellenfelet kapott a Videoton az Európa LigábanA Balzan FC ellen játszik a Videoton az Európa Liga selejtezőjében. A hétfő kora délutáni sorsoláson az is eldőlt, hogy a fehérvári csapat hazai pályán kezdi a párharcot.
Fehérvár Médiacentrum fotója
2017. 06. 17., 14:00
Sport,futásSérülten is az ország leggyorsabb embere lett a fehérvári Szabó DaniKiválóan szerepeltek a fehérvári országos bajnokságon az ARAK atlétái. A legeredményesebb hazai versenyzőnek Szabó Dániel bizonyult, a fiatal sprinter 100 méteren arany-, 200 méteren pedig ezüstérmes lett, ráadásul tagja volt az aranyérmet nyerő 4x100-as váltónak. Mindezt úgy, hogy egy nappal az OB ...
Legnépszerűbb
FehérVár hetilap
Összes újság
Fehérvár Médiacentrum fotója

Új parkoló a vasútállomásnál, pünkösdkor mesélnek a kiskertek, elballagtak a végzősök, negyedszer az elitben a hokisok. Mindezek mellett több fontos, helyi információt találtok a 2024. május 9-én megjelent lapszámunkban. Kellemes időtöltést kívánunk!

Fehérvár Médiacentrum fotója

Kezdődhet a Vasvári felújítása, gyerekparadicsom épült Maroshegyen, ókori forgatag Gorsiumban és másodszor is ezüstöt ünnepeltek a röplabdások. Többek között ezekről a témákról olvashattok aktuális, május 2-i lapszámunkban. Jó olvasást kívánunk!

Fehérvár Médiacentrum fotója

Virágóra ötezer virágból, halünnep Palotavárosban, véget értek a Diáknapok, nagyot mentett a MÁV Előre. Mindezek mellett több fontos, helyi információt találtok a 2024. április 25-én megjelent lapszámunkban. Kellemes időtöltést kívánunk!

Fehérvár Médiacentrum fotója

Emléktáblát avattak Klebelsberg Kuno emlékére, száznegyven éves az Árpád technikum, megújult a baptista imaház és tematikus tanösvényt alakítanak ki a Rác-bányánál. Többek között ezekről a témákról olvashattok aktuális, április 18-i lapszámunkban. Jó olvasást kívánunk!

Fehérvár Médiacentrum fotója

Együttműködés született a fehérvári fiatalokért, elindult a Közös ügyünk a zöldenergia elnevezésű konzultáció és sztárigazolás a Volánnál. Mindezek mellett több fontos, helyi információt találtok a 2024. április 11-én megjelent lapszámunkban. Kellemes időtöltést kívánunk!

Fehérvár Médiacentrum fotója

Székesfehérvár polgármestere bemutatta a Fidesz helyi jelöltjeit a közelgő önkormányzati választásokra, fennállásának nyolcvanötödik évfordulóját ünnepelte a Széchenyi technikum az Alba Arénában, idén április huszonkilencedike és május harmadika között lesz a beiratkozás az önkormányzati bölcsődékbe...