Hírek
Fehérvár Médiacentrum fotója
2017. 04. 19., 16:49
Sport,kosárlabdaVince Carter nyomdokában: Edwards a sulibanEgyre több fehérvári sportoló teszi tiszteletét a város tanintézményeiben, hogy egy-egy rendhagyó testi vagy osztályfőnöki órán próbálja saját sportága felé csábítani a kétségkívül mozgásszegény világban cseperedő apróságokat. Egy ilyen látogatás akár meg is határozhatja a csemeték későbbi sportpály...
Fehérvár Médiacentrum fotója
2017. 04. 16., 12:02
SportSitku Illéssel teqballoztunkMiután az elmúlt hetekben újabb három ismerősöm kért meg, ugyan áruljam már el, mi az a görbe pingpongasztal a Halesz Parkban, gondoltam, ideje tisztába tenni a dolgokat teqball-ügyben. Ebben pedig nem is segíthetett volna más, mint a sportág legszakavatottabb fehérvári képviselője, a Vidi egykori k...
Fehérvár Médiacentrum fotója
2017. 04. 14., 13:09
Sport,fociJó az öreg Vidi a háznál: top 100-ban a fehérvári klubA Sporttudományok Nemzetközi Központja (CIES) harmincegy európai labdarúgó bajnokságot vett nagyító alá a játékosok életkorát vizsgálva. A 2016 szeptembere és 2017 márciusa között lejátszott mérkőzések alapján összeállították a legfiatalabb és a legidősebb európai klubok százas listáját, utóbbira a ...
Fehérvár Médiacentrum fotója
2017. 04. 11., 10:52
SportA megújulás művészete: új erőre kapott az ARAK AktívKisebb tavalyi megtorpanás után újra padlógázon dübörgött Fehérváron az ARAK Aktív. Az általános iskolások atlétikai tehetségkutatója több ponton is megújult, a 11 tanintézménnyel részvételi rekordot döntő Aktív szervezői jól éreztek rá, frissíteniük kell a sorozaton.
Fehérvár Médiacentrum fotója
2017. 03. 30., 13:49
Sport,TestszobrászatEurópa-, és világbajnokságra készül a fehérvári harcosMásodik helyezést ért el 85 kilós súlycsoportban Gágó Milán a Grapling Magyar Bajnokságon, s ezzel kvalifikálta magát az UWW Grapling Európa és Világbajnokságra. A BJJ-s harcos jelenleg az áprilisi Global Grapling Bajnokságra készül egy székesfehérvári edzőteremben, ahol sorra "kopogtatja le" edzőtá...
2017. 03. 17., 12:31SportTavaszi böjt és edzés egyszerre? Simán!Van, aki vallási okokból, mások egyszerűen a tavasz beköszöntével tartanak böjtöt. Ha mindezt egyébként edzéssel is párosítjuk, nem árt, ha tudjuk, hogy mik a határaink. Mielőtt belefognánk a tavaszi böjtölésbe, célszerű alaposan körüljárni a témát, sőt akár orvosunk véleményét is érdemes kikérni.
Fehérvár Médiacentrum fotója
2017. 03. 16., 11:43
Sport,TestszobrászatSpinning: csak előre, ne hátra! A spinning egy olyan edzőteremben végzett, kerékpáros, zenés kardióedzés, mely fejleszti a testet, a lelket, az állóképességet és a mentális képességeket is. Ezzel a mozgásformával - attól függően, hogy milyen testfelépítéssel rendelkezünk, milyen neműek vagyunk, illetve, hogy milyen intenzitással d...
Fehérvár Médiacentrum fotója
2017. 02. 26., 11:27
Sport,amerikai fociA shotgunok kereszttüzében - Csapatépítő programon a Fehérvár EnthronersA sportolók életében – különösen a felkészülési időszakban – kiemelt jelentőséggel bírnak a csapaépítő események. Nincs ez másként a Fehérvár Enthronersnél sem; a maribori edzőtáborban keményen teljesítő együttesnek üde felfrissülést jelenthetett a vezetőség meglepetése. A szombat esti vacsora után ...
Fehérvár Médiacentrum fotója
2017. 02. 24., 21:45
Sport,tetoválásTetkó-mustra a Fehérvár EnthronersnélA tetoválások szinte elválaszthatatlanok lettek manapság az emberektől, s kiváltképp a sportolóktól. Kis túlzással állíthatjuk, hogy nincs olyan versenyző, akin ne díszelegne valamilyen alkotás a különböző testrészén. A Fehérvár Enthroners maribori edzőtáborában a csapat négy tagjának tetoválásait l...
Fehérvár Médiacentrum fotója
Play
2017. 02. 24., 15:00
Sport,futásMindenki hős, aki részt vesz a SzeretetfutásonAmi szombaton lesz a Haleszban.
Fehérvár Médiacentrum fotója
2017. 02. 14., 16:56
Sport,amerikai fociMég több amerikai foci lesz az fmc.hu-nMeg a Fehérvár Médiacentrum összes felületén is (Fehérvár TV, Vörösmarty Rádió, FehérVár Magazin, szekesfehervar.hu). Kedden délelőtt ugyanis együttműködési megállapodást kötött egymással a médiacentrum és a Fehérvár Enthroners amerikai foci csapata.
2017. 02. 08., 21:44Sport,vitorlázásItt meghalni lehet, de abbahagyni nem - interjú Fa NándorralAz utolsó két napon már nem aludt, a verseny minden energiáját elszívta, de ez így volt tökéletes - Fa Nándor közel 94 nap után ért célba a világ legismertebb földkerülő vitorlásversenyén. A franciaországi kikötőben ünneplő tömeg és rengeteg újságíró várta a magyar vitorlázót, köztük a Fehérvár Médi...
Fehérvár Médiacentrum fotója
2017. 02. 08., 15:23
Sport,vitorlázásÉlete legjobb teljesítményét nyújtva vitorlázta körbe a Földet Fa NándorAz előzetes várakozásoknak megfelelően szerdán délben érte el Les Sables-d’Olonne kikötőjét Fa Nándor. A fehérvári vitorlázó végül 93 nap után, a nyolcadik helyen ért célba a földkerülő vitorlásversenyen. Ennél gyorsabban korábban egyszer sem kerülte meg a bolygót.
Fehérvár Médiacentrum fotója
2017. 01. 30., 17:41
Sport,vitorlázásFa Nándor tíz napon belül célba érhetFa Nándor továbbra is a nyolcadik helyen halad a cél felé, és ha nem jön közbe semmi, akkor február 8-10. között ugyanebben a pozícióban is érkezik majd meg Franciaországba. A közvetlenül előtte haladó francia már szerdán célba érhet.
Fehérvár Médiacentrum fotója
2017. 01. 24., 12:42
Sport,A Föld körülAz megvan, hogy Fa Nándornak írói vénája van?Merthogy az van. És erről bárki megbizonyosodhat, aki belekukkant a hajónaplójába.
Fehérvár Médiacentrum fotója
2017. 01. 18., 11:20
Sport,A Föld körülJönnek hazafelé korunk óceáni gladiátorai, akik között ott van Fa Nándor is!Nincs már sok hátra, a mezőny éllovasa valószínűleg egy napon belül célba ér. Nándi még mindig nyolcadik!
Fehérvár Médiacentrum fotója
2017. 01. 15., 15:31
Sport,A Föld körülFa Nándor sikeresen megküzdött az Üvöltő Negyvenesek birodalmávalNándi túl van az elméleti versenytáv 77 százalékán és hazafelé tart.
Fehérvár Médiacentrum fotója
2017. 01. 13., 13:37
Sport,A Föld körülFa Nándor már hazafelé tart!Nándi túljutott az elméleti versenytáv 75 százalékán!
Fehérvár Médiacentrum fotója
Play
2017. 01. 09., 19:05
Sport,korcsolyaJégre lépni tilos, avagy hol ne korcsolyázz SzékesfehérváronMinden kék-zöld folt ellenére a téli időszak egyik legkedveltebb városi tevékenysége a korcsolyázás. Ezt bátran lehet űzni az erre kialakított jégpályákon, valamint kevésbé bátran, de annál nagyobb élvezettel a befagyott tavakon. Na de hol különösen veszélyes a csúszkálás Székesfehérváron?
Fehérvár Médiacentrum fotója
2017. 01. 09., 10:18
Sport,vitorlázásFa Nándor megkerülte a Horn-fokot!Nándi már 64 napja versenyez. Eddig a versenytáv 71 százalékát tette meg és a nyolcadik helyen halad. Hajrá Nándi, hajrá!!!
Fehérvár Médiacentrum fotója
2017. 01. 01., 17:17
Sport,vitorlázásKiadósat aludt, és közeledik Horn-fokhoz Fa NándorÉs továbbra is nyolcadik a a Vendée Globe-on.
Legnépszerűbb
FehérVár hetilap
Összes újság
Fehérvár Médiacentrum fotója

Befejeződött a Sóstó rehabilitációja, folytatódik a Seuso-kutatás, huszonöt éves a Jankovich-emléktábla!! A Fehérvár Hetilap szeptember 12-én megjelent számában arról is olvashatsz, hogy nagy meccsek lesznek az új Arénában. Kellemes időtöltést kívánunk!

Fehérvár Médiacentrum fotója

Tanévnyitó a megújult Tópartiban, védelmi gyakorlat a biztonságért, kezdődik a kézilabdaszezon! A Fehérvár Hetilap szeptember 5-én megjelent számában arról is olvashatsz, hogy megérkezett Piszkos Fred és Fülig Jimmy Fehérvárra. Kellemes időtöltést kívánunk!

Fehérvár Médiacentrum fotója

Fesztiválgyőztes néptáncosok, Segítség a tanszervásárláshoz, Alba Regia az űrben! A Fehérvár Hetilap augusztus 29-én megjelent számában arról is olvashatsz, hogy új üzemet nyitottak az Alba Ipari Zónában. Kellemes időtöltést kívánunk!

Fehérvár Médiacentrum fotója

Folytatódó út- és iskolafelújítások, Biczó Piroska kapta a Szent István-díjat, Indul a Vasvári felújítása! A Fehérvár Hetilap augusztus 22-én megjelent számában arról is olvashatsz, hogy módosul a buszmenetrend szeptembertől. Kellemes időtöltést kívánunk!

Fehérvár Médiacentrum fotója

Hazatértek Aba-Novák képei, látogatható az osszárium, Szikora János kapta a Deák Dénes-díjat. A Fehérvár Hetilap augusztus 15-én megjelent számában arról is olvashatsz, hogy megnyílt az Ecopark. Kellemes időtöltést kívánunk!

Fehérvár Médiacentrum fotója

Kezdődik a Királyi Napok programsorozata, leletek kerültek elő Szent István korából, Erdélyben táboroztak a Fehérvári Versünnep döntősei. Többek között ezekkel a cikkekkel is találkozhatnak a Fehérvár Hetilap mostani számában. Tartsanak velünk!