7 évnél régebbi cikk

Pár nap és indul a jegyelővétel a Zsivány Egyesre
Fehérvár Médiacentrum fotójaPár nap és indul a jegyelővétel a Zsivány Egyesre

November 28-tól, vagyis jövő hét hétfőtől lehet jegyet venni az új Star Wars filmre, a Zsivány Egyesre. Tavaly, amikor az Az ébredő Erőnél volt lehetőség elővételre, a rajongók úgy megrohamozták a mozikat, hogy egy időre le is halt a jegyárusító rendszer.

Személy szerint nem tartom túl valószínűnek, hogy idén is lehalnak majd a szerverek. Egyrészt azért gondolom ezt, mert a mozihálózat biztosan tanult a tavalyi váratlan szituációból, másrészt akkor egy olyan Star Wars film érkezett, amely az eredeti trilógia folytatása volt. A Zsivány Egyes bár szerves része az univerzumnak, egy történetet mesél "csak" el arról, hogy a felkelők hogyan szerezték meg a Halálcsillag tervrajzait. 

Az már csak saját vélemény, hogy a tavalyi VII. rész után az biztosan nem fog rohanni a moziba, aki nem elvakult Star Wars-rajongó, Az ébredő Erő ugyanis egy jól megcsinált, de gyenge utánérzése volt a IV. résznek. Nyugodtan mondhatjuk, hogy a marketing jobban működött, mint a kémia a szereplők között, de cáfoljatok meg! Ti megveszitek a jegyet elővételben?

 

 

A Zsivány Egyes: Egy Star Wars-történet december 14-től lesz látható a magyar mozikban. 

Legnépszerűbb
Fehérvári hasznos infók
Hasonló cikkek