7 évnél régebbi cikk

Woody Harrelson januárban megcsinálja a világ első élő mozifilmjét
Fehérvár Médiacentrum fotójaWoody Harrelson januárban megcsinálja a világ első élő mozifilmjét

Na, ilyen aztán még tényleg nem volt: januárban bemutatják a világ első élő mozifilmjét. A rendező és a főszereplő egy személyben Woody Harrelson lesz. Fájó pont, hogy a Lost in London (Elveszve Londonban) című filmet csak 550 amerikai moziban vetítik majd élőben. Így tehát mi kimaradunk a jóból - egyelőre.

Január 19-én biztosan mozitörténelmet ír majd Woody Harrelson: a többek között a Született gyilkosokból és a Szemfényvesztők 1-2-ből ismert színész rendezőként is bemutatkozik, méghozzá egy élő filmmel. A címe Lost in London (Elveszve Londonban) lesz, és egyszerre adja majd élőben a forgatást - ami tulajdonképpen maga a film lesz - 550 amerikai mozi. 

A száz percesre tervezett filmnek már van IMDb-adatlapja is, amiről kiderül, hogy Woody Harrelson mellett többek között Owen Wilson és Willie Nelson is szerepel majd a produkcióban. A történet egyébként ugyancsak életből vett és Harrelson egy korábbi kalandját eleveníti fel: élete legrosszabb éjszakáján egy londoni taxiban leejtett és eltört egy hamutálat, aminek következtében börtönbe került. Az érdekesnek ígérkező filmhez sajátos előzetes is készült:

A filmet a tervek szerin 14 helyszínen forgatják majd, 30 fős stábbal, de mindössze egyetlen kamerával. Izgalmas lesz nézni, hogyan birkóznak meg a nem várt fordulatok mellett a hagyományosan mostoha londoni időjárással is. Az AccuWeather előrejelzése szerint mindenesetre elég kedvezőtlennek tűnik a brit főváros január 19-i időjárása. 

Ami egészen biztos: ez az a film, amiről nem szabad elkésni, ha az embernek megvan rá a jegye.

Legnépszerűbb
Fehérvári hasznos infók
Hasonló cikkek