3 évnél régebbi cikk

Premier előtti vetítések lesznek a hétvégén a Barátság moziban
Premier előtti vetítések lesznek a hétvégén a Barátság moziban

A Barátság mozi is csatlakozott a Vissza a moziba! filmfesztiválhoz: péntektől vasárnapig hét premier előtti előadáson vehetnek részt mozikedvelők. Két vígjáték, egy romantikus dráma és egy monumentális történelmi játékfilm is megtalálható a repertoárban.

Sokáig kellett nélkülöznie a közönségnek a moziélményt: a Barátság mozi március 16-án zárt be a koronavírus-járvány miatt, és június 22-én nyitott ki újra, majd június 26-án az első fehérvári kertmozi is megnyitotta kapuit.

A Vissza a moziba! filmfesztivál a hosszú szünet után újra premier előtti vetítéseket hoz a hazai mozikba:

Inkább lennék özvegy

Az első film az Inkább lennék özvegy című angol romantikus dráma a Szépkorúak szerdája-sorozat kedvezménykártyájával látogatható (az ingyenes kártyát a Művészetek Házában lehet igényelni munkanapokon 7 és 15 óra között).

 

Tiszt és kém - A Dreyfus-ügy

A kínálatban ott van még Roman Polanskinak a két rangos fesztiválon is díjazott Tiszt és kém - A Dreyfus-ügy című történelmi drámája, ami Alfred Dreyfus ismert, antiszemita indíttatású hazaárulási perét dolgozza föl.

 

Titkok és igazságok

A Titkok és igazságok francia-belga film nyomozással és félreértésekkel operál: A Párizsban élő Beatrice új könyvének megjelenését ünnepli. Az önéletrajzi ihletésű regényben férje, Frederic balesetének történetét írja meg. A korábban jó humorú és vonzó férfi megvakult, és teljesen kiszámíthatatlanná vált: bármit kimond, ami csak eszébe jut, mindenféle szűrő nélkül.

 

Notting Hill-i cukrászda

A Notting Hill-i cukrászda című angol romantikus vígjáték három nő története, akiket egy dolog kapcsol össze: végtelen szeretetük a zseniális cukrász, Sarah iránt, aki tragikusan fiatalon életét veszti egy balesetben.

A Vissza a moziba! filmfesztivál teljes programját ide kattintva leshetitek meg.

(Forrás: Barátság mozi, ÖKK)

Borítókép: Barátság Mozi
Legnépszerűbb
Fehérvári hasznos infók
Hasonló cikkek