6 évnél régebbi cikk

Hogyan légy divatos és praktikus egyszerre? - elengedhetetlen fesztiválkiegészítők
Fehérvár Médiacentrum fotója
bukosza.zita
Hogyan légy divatos és praktikus egyszerre? - elengedhetetlen fesztiválkiegészítők

Kétségtelenül nyakunkon a fesztiválszezon: éppen dübörög az EFOTT, de vár még ránk a Sziget vagy a Strand Fesztivál , hogy csak a zenei kategória legnagyobbjait említsük. Itt pedig elengedhetetlen a vonzó, divatos öltözék. Néhány kiegészítővel könnyen feldobhatod a megjelenésed, és kitűnhetsz a tömegből. Mutatjuk a kedvenceinket!

A kiegészítők feldobják a megjelenésed, ugyanakkor kissé közönségessé is tehetnek, ha a megszokott darabokat választod a különlegesek helyett. De vannak olyanok, amelyekkel biztosan nem hibázhatsz: megmutatjuk az 5 legmenőbb kiegészítőt, hogy garantáltan rád szegeződjön minden tekintet. 

1. Haspóló

A nagy melegben nincs is jobb választás egy lenge felsőnél. A hölgyek körében kedvelt darab a haspóló, mert ezt egyszerűen a bikinid fölé is felveheted, és remekül mutat egy rövidnadrággal. Praktikus kiegészítő, hiszen sportossá teszi megjelenésed, ami mindenképpen előnyösebb egy fesztiválon, mintha elegáns ruhát választasz. Fő a kényelem és a lazaság!

(fotó: Horváth Reni)

2. Fejpánt

Remekül feldobja az arcod! Tanácsos a sminkedhez és a hajszínedhez illő fejpántot választanod, így még inkább kifejezésre juttathatod arcvonásaid. Ne tévesszenek meg a virágok és a színek - a legtöbb fejdísz ilyen -, akár vagány stílusodat is megbabonázza, ha egy ilyen igazán csajos kiegészítőt választasz.

(fotó: Horváth Reni) 

3. Saru

Rengeteg stílusban és színben fellelhető, de pont ez a legjobb benne: mindenki megtalálja a hozzáillő darabot. Ha fesztiválra indulsz mi mindenképpen ezt ajánljuk, hiszen a legpraktikusabb választás: nem elég, hogy divatos, de kényelmes is! A több napos tombolás és bulizás során pedig ez egy kiemelten fontos szempont. Nagyon jól mutat körömlakkal - ha már a saru mellett döntesz ügyelj rá, hogy lábkörmeid is ápoltak legyenek.

(fotó: Horváth Reni)

4. Napszemüveg

Mindegy, hogy fiú vagy, vagy lány, nem számít a korod, de még a stílusod sem, a napszemüveged semmiképp se hagyd otthon! Nemcsak az UV- sugárzástól véd, de a jó imidzshez is hozzátartozik. Azért a fesztiválokra ne a legdrágább és legkedvesebb darabot vidd magaddal, kár lenne elveszíteni a féktelen bulizásban.  És egyébként is, egy egyszerű de nagyszerű napszemcsi is megteszi!

(fotó: Horváth Reni) 

5. Korcsolya

Na persze csak az olyan különleges fesztiválokra igaz ez, mint például az EFOTT. Idén ugyanis egy újítás a korábbi évekhez képest: lehetőség van korcsolyázni a fesztiválon! A kori pedig egy hátizsákban is könnyedén elfér, így elkerülheted a hosszú sorban állást, és azonnal indulhatsz fel a pályára. 

(fotó: Horváth Reni)

Legnépszerűbb
Fehérvári hasznos infók
Hasonló cikkek