6 évnél régebbi cikk

5 nagyon beteg ajándékötlet karácsonyra
Fehérvár Médiacentrum fotója
amazon.co.uk/beststuff.hu
5 nagyon beteg ajándékötlet karácsonyra

Ha túl vagyunk már néhány kör hajtépésen, de még mindig hiányzik ajándék, hogy a Jézuska mindenkit meglephessen karácsonykor, akkor íme, öt remek tipp! A félreértések elkerülés érdekében: az írás a legminimálisabb komolyságot is nélkülözi...

Csontsejt plüss

Igen, ő egy csontsejt plüss. Nem puha kismackó, édi-bédi bővenszőrős kismacska vagy csillámpóni, hanem egy csontsejt plüss izé, amihez ráadásul igen egzakt meghatározást is kapunk az oldalon, termékleírás alatt. Idéznék belőle: "A csont (latinul os, többesszámban ossa) a gerincesekben megtalálható kemény szerv. A csontokat magasan mineralizált csontszövet alkotja." És így tovább... Kezdő biológuscsemetéknél tutira nem lőhetünk mellé, ha ilyet adunk karácsonyra.

Tauntaun hálózsák

Ismét elborított mindent a Star Wars őrület, a rohamosztagosok, a Jedik, a Csubakkák bögréken, kulcstartókon, ja, és pizsamán is menetelnek, harcolnak, világokat mentenek. És van már nekünk hálózsákunk is. De nem pici, édes, babaszagú gyerekeknek való, nem angyali oroszlánkölykök, kispingvinek rejtőznek benne. Nem, ebben a hálózsákba meglett, szőrőslábú és negyvenhatos cipőméretű férfiak horkolhatnak összegömbölyödve, édesdeden. 

Nálam ez a sakk-matt...

Horror póni

Nincs is szebb annál, amikor a felelős szülő idejekorán felkészíti gyermekét az életre, megtanítja neki, hogy semmi sem az, aminek látszik és a legmosolygósabb arcok mögött lapulnak néha a legnagyobb mélységek. Áldás, ha az ember ilyen családba születik, és szerencse, ha felnőve idejében eljut egy jó pszichológushoz. De most komolyan, ezt miért?

Unikornis konzerv

Idén kicsit megszaladt az unikornis-vonal, tagadhatatlan. Amennyiben úgy érezzük, hogy elegünk van a kis csavartszarvúakból, akkor ezzel az ajándékkal méltó revansot vehetünk rajtuk. Nem csalás, nem ámítás, ez itt valódi unikornis hús, egyenesen Írországból, és ez biztos, mert az ínyencséget áruló oldal apró kulisszatitkokat is elárul: biztos te sem tudtad, hogy az unikornisok életük utolsó időszakát Írországban töltik, ahol is különös gondossággal ápolják őket, Guiness-szel masszírozzák bőrüket és speciális étrendet kapnak. 

Jó étvágyat hozzá!

Mágikus unikornis kaki 

Az étkezés output oldala mindig remek humorforrás. Az oviban mindenképpen, aztán persze vannak, akik kitartanak a jól bevált humorbomba mellett az évek előrehaladtával is. Szóval, ha még mindig ott tartunk mi vagy a megajándékozni kívánt személy, hogy: Kaki! Haha! Puki! Haha! akkor a mágikus unikornis kaki művésznévvel futó csillámos gyurma igazi telitalálat lehet.

Céges karácsonyi ajándékozások előnyben, hiszen ez a gyönyörű darab csak akkor tudja minden értékét megcsillogtatni, amikor egy csapat jól fejlett negyvenes néhány welcome drink után játszani hívja.

 

Legnépszerűbb
Fehérvári hasznos infók
Hasonló cikkek