5 évnél régebbi cikk

Elkezdődött a Zombori út felújítása - szakaszos lezárásokra kell számítani
·Hírekfelújítás·Utolsó frissítés: undefined
Fehérvár Médiacentrum fotója
szekesfehervar.hu/Bácskai Gergely
Elkezdődött a Zombori út felújítása - szakaszos lezárásokra kell számítani
·Hírekfelújítás·Utolsó frissítés: undefined

Június 26-án, kedden reggel kezdődtek a Zombori út közmű-rekonstrukciós és útburkolat-felújítási munkái, a munka várhatóan hét hónapig tart, ez idő alatt szakaszos lezárások lesznek, és buszjáratok terelésére is kell számítani.

A munkálatok idején a Zombori utat 100-150 méteres szakaszokban, de teljes szélességben zárják le, így az utca további részeit zsákutcaként lehet majd használni. Az első szakaszt, a Zombori út Verseci utcai végétől a Zombori u. 20. kapubejárójáig, valamint a lakótelepi út csatlakozásáig kedden reggel már lezárták. A további lezárási szakaszokról a lakókat a kivitelező írásban értesíti.

A munka teljes idején a 17-es és a Könnyűfémműt érintő 22-es számú autóbuszok a Zombori út helyett a Topolyai út – Verseci út – Topolyai út útvonalon közlekednek. A városból kifele tartó buszok a Zombori út (Budai út) megállóban és a Verseci úton (Könnyűfémmű), míg a centrum felé közlekedők a Verseci út (Könnyűfémmű) után a Budai út (Donát u.) megállóban állnak meg.

Kérik a lakosság és az utazók megértését, türelmét, illetve a kisgyermekek fokozott felügyeletét, valamint felhívják a figyelmet, hogy a korlátokkal lezárt munkaterületen nem lehet közlekedni.
(forrás: ökk)

Legnépszerűbb
Fehérvári hasznos infók
Hasonló cikkek