5 évnél régebbi cikk

A MOL Vidi FC-vel is játszhatunk a FIFA 19-ben?
Fehérvár Médiacentrum fotójaA MOL Vidi FC-vel is játszhatunk a FIFA 19-ben?

Egyelőre tessék pletyka szinten kezelni a hírt, de ha minden igaz, akkor egy magyar csapattal is harcba indulhatunk a népszerű focis videójáték újabb felvonásában, a FIFA 19-ben. De hogy ez hol is érint minket? Ez a csapat nem más, mint szeretett városunk BL-selejtezőkön menetelő csapata, a MOL Vidi FC.

Izgalmas hír ütötte fel fejét az internet legmélyebb bugyraiban: egy focival foglalkozó rajongói oldal, a FIFAnáticos tényként közölte le azon futballcsapatoknak a nevét, amelyek megkapták a licenszet, hogy a szeptember 28-án megjelenő népszerű focis videójátékban, a FIFA 19-ben szerepeljenek.

Évről-évre egyre több liga és csapat (persze hivatalosan magyar brigáddal még sosem játszhattak a rajongók) kerül be a FIFA játékokba, a jelek szerint pedig a készítők újabb bővítést terveznek. És hogy ez miért is érdekelheti a fehérvári polgárokat? A pletykák szerint a hatfős lista utolsó csapata, amelyet a neve előtti zászló is gyönyörűen érzékeltet, egy magyar csapat lesz, méghozzá a BL-csoportkörének kapujában álló MOL Vidi FC.

Nem győzöm hangsúlyozni, hogy természetesen mindez egyelőre csak pletyka, de mekkora királyság lenne már, ha játszhatnánk a FIFA-ban egy magyar csapattal, ráadásul a Vidivel? Nem csoda, hogy szeretett csapatunk neve egyáltalán felmerült, ugyanis a nyári BL-menetelésnek köszönhetően - legutóbb a Malmö FF legyőzésével - már biztosan legalább az UEFA Európa-liga csoportkörébe jutottak. De ha a BL-csoportkör mellett biztos hely kell a FIFA 19-ben is, akkor érdemes lesz legyűrni az AEK Athén gárdáját. Ha másért nem, akkor ezért (haha).

A magyar bajnokon kívül a Dinamo Zagrebbel, a Sparta Prahával, a Red Star Belgráddal (FK Crvena Zvezda), az FC Krasnodarral, a Vorskla Poltavával, az FK Jabloneccel és a BATE Borisovval is bővülhet a repertoár. Örülünk? Ti jöttök!

 
Legnépszerűbb
Fehérvári hasznos infók
Hasonló cikkek