5 évnél régebbi cikk

Második üteméhez érkeztek a Gyümölcs utcai platánfák állagmegóvási munkái - újabb szakaszt zárnak le
Fehérvár Médiacentrum fotója
Google Maps
Második üteméhez érkeztek a Gyümölcs utcai platánfák állagmegóvási munkái - újabb szakaszt zárnak le

Folytatódnak a Gyümölcs utcában található, közel száz éves platánfák megmentési munkálatai, így most a Martinovics utca - Pirosalma utca közötti szakaszon dolgoznak majd a szakemberek szeptember 11-én, kedden reggeltől.

A Városgondnokság famentő és állagmegóvó feladatokkal megbízott munkatársai szeptember 11-én, kedden reggeltől kezdik a Gyümölcs utcai platánfák állagmegóvási munkáinak második ütemét.

A munkák befejezéséig a Martinovics utca és a Pirosalma utca forgalmi iránya megfordul. A Gyümölcs utcát a Horvát István utca irányából a Martinovics utcán keresztül lehet majd elhagyni a Deák Ferenc utca felé, a Pirosalma utca pedig a Deák Ferenc utca felől lesz egyirányú, és a Budai út felé a Gyümölcs utcán át lehet majd elhagyni.

Az augusztusi hőségriadó miatt a fák ifjítása a vártnál lassabb ütemben haladt, ezért a befejezési határidő is későbbre tolódott. Kérik a lakók megértését a szakemberek, hogy a munkát minél hamarabb be lehessen fejezni a teljes utcaszakaszon.

A Városgondnokság az érintett területre kiadott lakossági parkolói bérleteket továbbra is elfogadja a környező utcákban is.
Legnépszerűbb
Fehérvári hasznos infók
Hasonló cikkek