5 évnél régebbi cikk

Megvertek egy gépjárművezető oktatót Székesfehérváron
Megvertek egy gépjárművezető oktatót Székesfehérváron

Bántalmazták, feljelentést tett - az egyik székesfehérvári autósiskola oktatója és egyben vezetője kereste meg a Fehérvár Televízió szerkesztőségét a napokban. A sértett arról mesélt, hogy fényes nappal, a forgalmas utcán támadt rá egy férfi, miután annak barátnője sikertelen forgalmi vizsgát tett az autósiskolánál.

A szabályokat előtérbe helyezve instruálja az oktató a tanulót a belvárosi forgalomban. Minden napja így zajlik, igyekszik a lehető legjobb tudása szerint átadni a tanoncoknak a vezetés elméleti, technikai részét. Azonban most úgy tűnik, az egyik tanulójának mégsem sikerült ezt teljes mértékben elsajátítania, így a tanuló állítólagos barátja személyesen ment be az autósiskola ügyfélszolgálatára és az ott dolgozó munkatársnak szidalmazta az oktatót.

Az oktató azt mesélte, az incidenst követően a belvároshoz közel fényes nappal, munka közben véletlenszerűen találkozott a lánnyal és barátjával, így odament hozzájuk és kérdőre vonta a férfit annak viselkedése miatt, akinek erre válasza egy ütés volt. Az oktató azt mondja, ő nem ütött vissza, így a szituáció verbális sértegetéssel folytatódott. Gubics István feljelentést is tett a rendőrségen, mert az esetet követően fizikális fájdalmai voltak. A bántalmazott oktató az alábbi videóban több részletet is elárult a történtekről:

Legnépszerűbb
Fehérvári hasznos infók
Hasonló cikkek