5 évnél régebbi cikk

Készíts Te is csomagot a rászoruló babáknak!
Fehérvár Médiacentrum fotója
blogindex.hu
Készíts Te is csomagot a rászoruló babáknak!

Újabb jótékonysági kezdeményezés indult, a Nem luxus táska kampány példáját követve. Utóbbi a hátrányos helyzetű nőknek gyűjtött higiéniai csomagot, a Minden babának jár! kampány pedig a legkisebbekért igyekszik tenni.

Székesfehérváron egyelőre nincs gyűjtőpontjuk, de ami késik, nem múlik. Városunkhoz legközelebb Siófokon és Budapesten lehet leadni az adományokat a Minden babának jár! kampány keretében. Az összegyűlt csomagokat a Baptista Szeretetszolgálat juttatja majd el az érintetteknek. 

De mi is ez a gyűjtőakció pontosan? Hasonlít ahhoz, amikor alig néhány héttel ezelőtt a rászoruló nőknek gyűjtöttek higiéniai eszközöket tartalmazó ajándékcsomagokat. Az ötlet is onnan származik, de ezúttal a kisbabás családok mindennapjait szeretnék megkönnyíteni az adományozás kezdeményezői, Szabó Patrícia újságíró, blogger és a Pour La Petite babaköszöntő dobozokat készítő cég képviselői: Somodi Dóra és Várszegi Olívia. 

A szervezők arra kérik a felajánlókat, hogy a csomagokba csupa olyasmit tegyenek, amire egy pici babának szüksége lehet. Konkrét megkötés nincs, de érdemes babakenőcsöt, bébiételt, pelenkát, cumit, rágókákat, nedves törlőkendőt, babafürdetőt, kis ruhákat elhelyezni a táskákban vagy dobozokban. 

Pontos határideje jelenleg nincs a gyűjtésnek, előreláthatólag néhány hétig tart majd, mivel már most rengeteg felajánlás érkezett. Még nem késő csatlakozni! A kampány további részleteiről itt tájékozódhattok. 

Legnépszerűbb
Fehérvári hasznos infók
Hasonló cikkek