4 évnél régebbi cikk

Így készülnek a fehérváriak a Tour de Hongrie városi szakaszára
·SportTour de Hongrie·Utolsó frissítés: undefined
Így készülnek a fehérváriak a Tour de Hongrie városi szakaszára
·SportTour de Hongrie·Utolsó frissítés: undefined

A Széna Téri Általános Iskola diákjai és a Városgondnokság különleges, a versenyközvetítés légi felvételein majd jól látható hahstag Székesfehérvár felirattal készül a vasárnapi befutóra, de lesznek szabadtéri spinning edzések és táncos előadások is.

A Tour de Hongrie vasárnapi befutóján a 132 fős mezőnyben 16 honfitársunknak is szurkolhatunk, Székesfehérvár pedig ötödször lesz rajt vagy célhelyszín a Magyar Körverseny történetében. Mindezek tükrében talán még inkább indokolt a törekvés: közösségi élménynappá emelni a vasárnapot. Ennek részeként a Széna Téri Általános Iskola diákjai és a Városgondnokság különleges, a versenyközvetítés légi felvételein majd jól látható #Székesfehérvár feliratot készített a Halesz parkban szerdán.

A tour fehérvári szakaszával egy időben spinning edzésen is hajrázhatnak az érdeklődők a Zichy ligetben - az Alba Triatlon SE idén különleges élménycsomagként hirdette meg a "Tekerj együtt a mezőnnyel!" programját. 

"Fehérváron több teremmel fogtunk össze. Ez egy ingyenes esemény lesz, és minden terem biztosítja, felajánlja a kerékpárjait. A fő tekerés 13:30-kor kezdődik, és előtte 10 órától folyamatosan lesznek órák" - mondta el Takács Péter, az  Alba Triatlon SE edzője.

A meghirdetett 60 hely nagyon hamar betelt. A nagy érdeklődésre való tekintettel a négy támogató terem már délelőtt 10 órától egymást váltva spinning edzéseket tart. Aki nem került fel a mezőnnyel való tekerésre, annak reményt adhat, hogy a lefoglalt, de nem használt kerékpárokat a szervezők az esemény indulása előtt 5 perccel szabaddá teszik.

A Tour de Hongrie székesfehérvári befutója alkalmából a készülődést a Fehérvár Televízió stábja is végigkövette: 

Borítókép: facebook.com/cserpalkovicsandras
Legnépszerűbb
Fehérvári hasznos infók
Hasonló cikkek