4 évnél régebbi cikk

Ököllel ütött a kerékpáros Székesfehérváron, a Balatoni úton; a hölgy szemtanú segítségét kérik
·Híreksegítség·Utolsó frissítés: undefined
Fehérvár Médiacentrum fotója
pexels.com
Ököllel ütött a kerékpáros Székesfehérváron, a Balatoni úton; a hölgy szemtanú segítségét kérik
·Híreksegítség·Utolsó frissítés: undefined

Szerdán reggel támadt neki egy kerékpáros Székesfehérváron, a Balatoni úton az éppen garázsajtót záró fiatalembernek.

Szerdán reggel munkába indult a székesfehérvári férfi, kiállt a Balatoni út 5-7. szám melletti garázsából, majd éppen becsukta a garázsajtót, amikor két kerékpáros haladt arra.

"Egyikük próbálta felvenni velem a szemkontaktust, majd amikor ránéztem, minősíthetetlen hangnemben szidalmazott. Én erre csak annyit mondtam, hogy de szép neve van. Ekkor leszállt a kerékpárjáról, megkérdezte, hogy kell-e pofon, majd ököllel ütni-verni kezdett" - meséli a szerda reggeli esetet a sértett. - "Nekiestem a garázsajtónak, majd csak azt hallottam, hogy egy hölgy kiabál: Hagyja abba, mert rendőrt hívok! Ekkor már a biciklis társa is rászólt a férfire, hogy fejezze be. A hölgy felsegített és megkérdezte, hogy jól vagyok-e, majd mindenki továbbindult."

Az esettel kapcsolatban a sértett feljelentést tett, ezért kérik a szemtanú hölgyet, illetve bárkit, aki látta a július 17-én, szerdán 7.30 körül a Székesfehérvár, Balatoni út 5-7. szám előtti garázsoknál történt esetet, hogy jelentkezzen fmcponthu@gmail.com email címen.

Legnépszerűbb
Fehérvári hasznos infók
Hasonló cikkek