4 évnél régebbi cikk

Visszaköltözhet a Vidi: a MOL Aréna Sóstóban kezdi a bajnokságot
Visszaköltözhet a Vidi: a MOL Aréna Sóstóban kezdi a bajnokságot

A klub közleményben tudatta: az elmúlt hetek megfeszített munkájának köszönhetően Székesfehérvár Önkormányzatától és a szakhatóságoktól olyan írásos biztosítékokat kaptak, amelyek alapján labdarúgó-mérkőzéseket rendezhetnek.

Hétfőn kora délután jelent meg a MOL Fehérvár FC honlapján a hír, amely szerint sikerült rendezni a „Pseudomonas aeruginosa" baktérium okozta ivóvízhálózatban keletkezett fertőzést, és a csapat visszatérhet otthonába. A közleményben az áll: az elmúlt hetek megfeszített munkájának köszönhetően Székesfehérvár Önkormányzatától és a szakhatóságoktól a klub olyan írásos biztosítékokat kapott, amelyek alapján labdarúgó-mérkőzéseket rendezhetnek. A hétfői nap folyamán az MLSZ is hitelesítette a pályát, megerősítve azt, hogy a MOL Aréna Sóstó alkalmas helyszín mérkőzések rendezésére, így

a vasárnap 18:00 órakor kezdődő, Kaposvár elleni OTP Bank Liga mérkőzésre hazatér a csapat Székesfehérvárra.

Elképzelhető, hogy nemzetközi mérkőzésre sem kell sokat várni, és bár az UEFA felé már korábban le kellett adni az Európa Liga harmadik selejtezőkörének helyszínét, azonban kivételezési eljárás keretében kérvényezi a MOL Fehérvár FC, hogy továbbjutásuk esetén az Eintracht Frankfurt vagy a Flora Tallin elleni augusztus 8-i mérkőzésnek is a MOL Aréna Sóstó adhasson otthont. Ahogy írják, a fejleményekről szintén hamarosan beszámolnak.

FRISSÍTÉS: Az UEFA pozitívan bírálta el a mérkőzés helyszínének cseréjére vonatkozó kérést, kedden eldőlt, hogy továbbjutás esetén az EL 3. selejtezőkörében már a MOL Aréna Sóstóban fogadja a MOL Fehérvár FC a következő ellenfelet.

Borítókép: molfehervarfc.hu
Legnépszerűbb
Fehérvári hasznos infók
Hasonló cikkek