4 évnél régebbi cikk

A Facebookon kér új laptopot egy kutya a fehérvári HEROSZ-nak
A Facebookon kér új laptopot egy kutya a fehérvári HEROSZ-nak

A HEROSZ kimaxolja a cukiságfaktort: a Fehérvári Állatotthonnak új laptopra van szüksége, de ez sajnos meghaladja a lehetőségeiket. Úgy döntöttek, hogy az emberekhez fordulnak segítségért. Vagyis nem ők, hanem a Kis Tit névre keresztelt szupercuki kiskutya.

Kevés annál bosszantóbb dolog van, mint amikor lassan haldokolni kezd az a munkaeszköz, amire leginkább szüksége van az embernek. Éppen ez történt az elmúlt időszakban a HEROSZ-nál. Az állatotthon több számítógépe is az utolsókat rúgja, mostanra elkerülhetetlenné vált a csere. De sajnos az idei költségvetésbe ez egy előre be nem tervezett tétel, és mivel a lehetőségeik meglehetősen szűkösek, most nem engedhetik meg maguknak a cserét. Így aztán az önkéntesek egy különösen aranyos megoldáshoz folyamodtak: bevetették Kis Titet, az állatotthon vezetőjének kutyáját.

A szakállas ebről elsőre talán az ördög ugrik be mindenkinek, de nem csak ezért feltűnő jelenség. Krepsz Gyöngyi kutyusának nevében írtak egy posztot a Facebookra, amiben röviden vázolják a laptop-krízist, és a Jézuska (kicsit korai) segítségét kérik. De persze akkor sem sértődik meg Kis Tit és az egyébként többnyire adományokból működő HEROSZ, ha végül valaki más segít megoldani a problémát, és nem kell várni december 24-ig. 

Az aranyos poszt teljes terjedelmében itt olvasható el:

Borítókép: Sohonyai Edit
Legnépszerűbb
Fehérvári hasznos infók
Hasonló cikkek