4 évnél régebbi cikk

Október a látás hónapja - Miért fontos a szakszerű látásvizsgálat?
Fehérvár Médiacentrum fotója
Cserta Optika
Október a látás hónapja - Miért fontos a szakszerű látásvizsgálat?

Elég egy gyors (és októberben, a látás hónapjában ingyenes) látásellenőrzés, hogy biztosak legyünk abban, megfelelő a szemüvegünk. A látásellenőrzés során ugyanis a meglévő korrekcióval vizsgálják meg a látásélességet. Hamar kiderül, ha az általunk viselt lencse már nem felel meg a szemünk állapotának. Ilyenkor bizony cserélni kell!

Manapság, amikor egy szakorvosi vizsgálatra nehéz és sokáig tart bejutni, az ilyen szűrővizsgálatoknak, mint a Látás Hónapja egyre nagyobb létjogosultsága van. A lakosságnak nagy segítség az ilyen kampány és a benne résztvevő szakemberek. Kezdeményezésünk célja, hogy az érintettek minőségi és szakszerűen saját részükre elkészített látásjavító eszközöket (szemüveget vagy kontaktlencsét) viseljenek, illetve a szembetegségeket kiszűrjük.

Jó lesz a bolti!

Szupermarketek és nagyobb drogériák választékában egyre többször találunk a napszemüvegek mellett előregyártott olvasószemüvegeket is. Méghozzá nagyon olcsón. Az ár azonban ebben az esetben a minőséget is mutatja. Ezek a szemüvegek tömeggyártásban készülnek, a fröccsöntéshez hasonló technológiával, ezért torzítanak. Hosszú távú viselésüket éppen ezért egyetlen szakember sem ajánlja

Nem egyforma!

Ahogy arcunk és egyéniségünk, úgy a szemünk is egyedi, ezért van szükség minden esetben olyan segédeszközre, ami figyelembe veszi annak sajátosságait. Egyre több az olyan munkahely, ahova speciális, kifejezetten a viselőjére, személyre szabott szemüvegre van szükség.

Látás Hónapja!

A Látás Hónapja alkalmából a Cserta Optika ingyenes látásellenőrzést kínál októberben. "Kollégáink a látásellenőrzéstől a szaktanácsadáson keresztül mindenben szakszerű segítséget adnak. Várjuk minden nap Székesfehérváron üzletünkben. Számos akcióval segítünk annak, akinek szemüvegre van szüksége és készíttetni szeretne. Az akciókról tájékozódjon weboldalunkon, telefonon, vagy személyesen az üzletben." - tudtuk meg Cserta Jánostól.

Cserta Optika
Székesfehérvár, Távírda u. 25. Tel.:06-22/507-360
 www.csertaoptika.hu
 www.facebook.com/csertaoptika1


Legnépszerűbb
Fehérvári hasznos infók
Hasonló cikkek