4 évnél régebbi cikk

Így tudsz ingyen sportolni Székesfehérváron
·Sportingyen·Utolsó frissítés: undefined
Fehérvár Médiacentrum fotója
pixabay.com
Így tudsz ingyen sportolni Székesfehérváron
·Sportingyen·Utolsó frissítés: undefined

Ha komolyan gondoljuk a mozgást, akár a hét minden napjára találhatunk ingyenes sportolási lehetőséget Székesfehérváron.

Január elején sokan vágnak neki az életmódváltásnak, de legalábbis nekiugranak a sport nevű jótékony hatású szabadidős tevékenységnek. Ha valakit esetleg az tántorítana el a rendszeres testmozgástól, hogy a bérletárak sokszor meglehetősen vaskosak, van egy jó hírünk,

Székesfehérváron rengeteg lehetőség van ingyenes, szervezett órákon való részvételre!

A Nyitott Tornatermek programnak köszönhető a lehetőség: a délutáni és esti órákat testnevelő tanárok, edzők, gyógytornászok vezetik a foglalkozásokat, és szinte minden iskola tárt kapukkal várja az eltökélt mozogni vágyókat. 

És ha azt gondolnánk, hogy csak néhány tingli-tangli foglalkozás elérhető ingyenesen, akkor nem is tévedhetnénk nagyobbat, hiszen naponta legalább tizenhét program van, és az összesen huszonnégyféle sportóra között az óvodásoktól a nyugdíjasokig mindenki találhat kedvére valót. Van tollaslabda, floorball, kosár- és röplabda, ping-pong, teremfoci, gerinctorna, valamint nőknek hirdetett kondicionáló vagy alakformáló torna, illetve díjmentes nordic walking foglalkozásokat vezetnek az Öreghegyi Közösségi Ház környékén. 

Hogy pontosan hol és milyen foglalkozást kínálnak ingyenesen, azt itt érhető el.
(forrás: ökk)

Legnépszerűbb
Fehérvári hasznos infók
Hasonló cikkek