Fair-1 °C
2021. január 17. vasárnap Antal
Menü
Házhozszállítás

Balesetet okozott Szabadbattyánban a lopott autóval ittasan és jogosítvány nélkül vezető sofőr

Társa kábítószer birtoklása miatt is felelhet.

A járőrök február 1-jén fogták el és állították elő a Székesfehérvári Rendőrkapitányságra azt a 19 éves magyaralmási lakost és 32 éves székesfehérvári társát, akik az igazoltatás megkezdését megelőzően egy szabadbattyáni telephelyről a tulajdonos tudta és engedélye nélkül elvittek egy személygépkocsit.

A magyaralmási férfi Szabadbattyánban, a Dózsa György utcában egy betonkandelábernek ütközött, majd továbbhaladt és az útmenti árokba hajtott. A balesetben sem a járművezető, sem társa nem sérült meg.

A sofőrrel szemben alkalmazott alkoholszonda pozitív értéket mutatott, továbbá a jármű vezetésére érvényes vezetői engedéllyel nem rendelkezett. A rendőrök ellenőrizték az utast is, akinek kabátzsebéből - ruházatátvizsgálás során - egy tasak fehér színű, kábítószergyanús anyag került elő, amit lefoglaltak.

A járőrök mindkét személyt elfogták, a jármű vezetőjét további mintavételre előállították. A két férfit a nyomozók jármű önkényes elvétele bűntett miatt gyanúsítottként hallgatták ki, míg a közlekedési szabályszegések elkövetése miatt a sofőrrel szemben szabálysértési feljelentést tettek, továbbá kezdeményezték a lefoglalt dolog szakértői vizsgálatát.

(Forrás: police.hu)

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Házhozszállítás

Most olvassák


Ez van

 • Elhunyt a Rotschild-vagyon örököse
  Elhunyt a Rotschild-vagyon örököse
 • Kétméteres távolságtartás, FFP2-es maszk – Szigorítanak Ausztriában
  Kétméteres távolságtartás, FFP2-es maszk – Szigorítanak Ausztriában
 • Érdemes minél hamarabb nyilatkozni az adókedvezményekről
  Érdemes minél hamarabb nyilatkozni az adókedvezményekről
 • Nem változtatnak a hazai oltási terven
  Nem változtatnak a hazai oltási terven

A hét sztorija

Eseménynaptár