3 évnél régebbi cikk

Bébiszittert, házvezetőt, kertgondozót keresel Székesfehérváron? Segíthet a Minden-M!
Fehérvár Médiacentrum fotója
pixabay.com
Bébiszittert, házvezetőt, kertgondozót keresel Székesfehérváron? Segíthet a Minden-M!

Néha egy rossz tapasztalat kell, hogy egy jó ötlet szülessen: jelesül a székesfehérvári Minden-M, ahol megtalálják a legmegfelelőbb bébiszittert, pótmamát, gondozót vagy házvezetőt, az álláskeresőknek pedig a legideálisabb, időbeosztásukhoz, anyagi elvárásaiknak megfelelő munkalehetőséget.

A rohanó, dolgos hétköznapokat a család egyetlen tagjának sem egyszerű összehangolni a mindennapok teendőivel: igen, néha úszik a konyha, elburjánzik a kert, vagy egyszerűen már fizikai képtelenség beszuszakolni a napba, hogy esetleg tanuljunk is egy kicsit gyermekünkkel, pedig tudjuk, nagyon kellene - persze ilyenkor menetrendszerűen befut a lelkiismeret-furdalás.

Pedig a képlet egyszerű, nem lehet mindent belezsúfolni 24 órába, főként, ha nem zombi üzemmódban szeretnénk élni.

Ráadásként helyenként még ma is tartja magát a nézet, hogy segítséget kérni, például takarításhoz, kertrendezéshez, a gyermek felügyeletéhez ciki, úri dolog és megfizethetetlen. És egyébként is: "nehogymár" idegent engedjünk az otthonunkba, mert ki tudja, ki fia-borja, és mik a szándékai.

"Saját rossz tapasztalatunk nyomán született meg a Minden-M ötlete" - mesélte Kulikné Schneider Mónika és munkatársai, akik végül egyévnyi szervezés, kutatómunka, felmérés után ebben az évben indították útjára a székesfehérvári Minden-M-et, ahol nem kisebb küldetést vállaltak, minthogy az őket felkeresők számára megtalálják a legmegfelelőbb bébiszittert, pótmamát, gondozót vagy házvezetőt, az álláskeresők pedig rátaláljanak a legideálisabb, igényeikhez, időbeosztásukhoz, anyagi elvárásaikhoz leginkább illeszkedő munkalehetőségre.

"Várakozásainkon felüli volt már az első időben is az érdeklődés, eleinte főleg takarításhoz, mostanság pedig már kertrendezéshez kérik a segítséget. Bár még mindig vannak, akik tartanak a közvetítő irodáktól, azért a tapasztalatok végül bebizonyítják, hogy szükséges az a garancia, amit mi nyújtunk a szakképzettség, tapasztalat és megbízhatóság terén. Ugyanis csak és kizárólag olyan munkaerőt közvetítünk ki, aki bizonyíthatóan megfelelő szakképzettséggel rendelkezik, van erkölcsi bizonyítványa és jók a referenciái" - emelte ki Mónika.

És hogy milyen munkaerőben tud segítséget nyújtani a Minden-M? Gyakorlatilag a hétköznapokhoz kapcsolódóan minden területen: a segítségre szorulóknál otthoni gondozót, házvezetőt, takarítót, karbantartót, kertgondozót, pótmamát és bébiszittert is találnak, ha arra van szükségünk.

"A gyerekek felügyelete kimondottan érzékeny kérdés, éppen ezért nekünk is kiemelten fontos, hogy minden korosztályhoz és igényhez megfelelő, szakképzett bébiszittert tudjunk kiközvetíteni. Éppen oly nehéz megfelelő, szakképzett és megbízható gondozót találni idős családtagjaink mellé is, mi nem csak gondozókat közvetítünk, hanem olyan segítőket, akik az ellátáson kívül az idősek lelkével is foglalkoznak" - mondták el a Minden-M szolgáltatásaival kapcsolatosan a vállalkozás megálmodói.

Szolgáltatásuk egyszerűen igénybe vehető, akár online módon is honlapjukon keresztül: a minden-m.hu oldalon az árak és igénylés menüpont alatt, illetve munkatársaikhoz is fordulhatunk segítségért 06-50-128-7575-ös telefonszámon. 
(Nyilvántartási számuk: FE/12/30832-2/2020.)

Legnépszerűbb
Fehérvári hasznos infók
Hasonló cikkek