3 évnél régebbi cikk

Polgármesteri tájékoztató: ózonos fertőtlenítés a Vasvári Pál Gimnáziumban, lesz Börgöndi Repülőnap
Polgármesteri tájékoztató: ózonos fertőtlenítés a Vasvári Pál Gimnáziumban, lesz Börgöndi Repülőnap

A hétfői polgármesteri tájékoztatóban dr. Cser-Palkovics András kitért többek között a Vasvári Pál Gimnázium ózonos fertőtlenítésére, illetve a Börgöndi Repülőnapra is.

"Székesfehérváron is tudomásunk van növekvő számú igazolt, illetve egyelőre igazolatlan esetekről, vagyis biztosak lehetünk benne, hogy a vírus jelen van a városban" - emelte ki dr. Cser-Palkovics András hétfői tájékoztatójában.

A közleményben kitért arra is, hogy az iskola vezetősége, a Tankerület és a járványügyi hatóságok a szükséges intézkedéseket megteszik a Vasvári Pál Gimnáziumban, ahol az egyik diák koronavírustesztje pozitív lett. Illetve azt is kiemeli, az Önkormányzat is azonnali segítséget ajánlott: amennyiben szükséges, a városi készletből teszteket biztosítanak a további tesztelésekhez, illetve ózonos fertőtlenítő berendezéseket is használatra felajánlották az intézménynek, annak érdekében, hogy a tanítás zavartalanul folytatódhasson. 

Sokakat érdekel a hétvégére tervezett Börgöni Repülőnap sorsa. "A szervezők tájékoztatása szerint a Börgöndi Repülőnapot vasárnap megtartják, ügyelve minden szükséges biztonsági intézkedésre. Az óriási terület kihasználásával biztosítható a távolságtartás, illetve nem lesz nagyszínpad, nem lesznek koncertek. Nagyobb parkolóterületet alakítanak ki, így a légibemutatók sora akár autóból is követhető lesz" - áll a közleményben, amelyet teljes egészében lentre kattintva lehet elolvasni:

Borítókép: PB
Legnépszerűbb
Fehérvári hasznos infók
Hasonló cikkek