3 évnél régebbi cikk

Koronavírus: így zajlik az oltás a fehérvári kórházban
Koronavírus: így zajlik az oltás a fehérvári kórházban

A héten nagyobb adag Pfizer/BioNTech vakcina érkezett a Fejér Megyei Szent György Kórházba, miközben folyamatosan zajlik a regisztráltak oltása. Képriport.

A koronavírus-járvány harmadik hulláma minden eddiginél súlyosabban érinti Magyarországot. A fertőzöttség az egekben, Fejér megyében a héten többször is megdőlt az egy nap alatt azonosított koronavírusosok száma. Ennek megfelelően a város kórházában is rengeteg covidos pácienst kezelnek. Ez ha máshonnan nem, akkor az intézményben megfordulók beszámolóiból kiderül, de néhány napja egy hivatalos posztban is jelezték, hogy csak valóban indokolt esetben keressék fel a betegek kórházat.

A koronavírus-járvány alatt a magyar egészségügyi intézmények egyébként is kevés információt adnak a kórtermekben a járvánnyal szemben zajló küzdelemről, ezért minden fotó vagy videó kétszer olyan értékesnek számít, mert ha szűkösen is, de betekintést engednek a színfalak mögé.

A héten az MTI két alkalommal közölt fényképeket a székesfehérvári kórházból. Még kedden öt felvétel jelent meg a hírügynökség fotótárában arról, hogy újabb Pfizer/BioNTech vakcina-szállítmány érkezett az intézménybe:

Csütörtökön pedig újabb hat fényképet közöltek a fehérvári kórházban zajló oltásról. A fotókon a regisztráltak a brit-svéd AstraZeneca koronavírus elleni védőoltását kapják meg:

Borítókép: MTI/Vasvári Tamás
Legnépszerűbb
Fehérvári hasznos infók
Hasonló cikkek