3 évnél régebbi cikk

Minden, ami Székesfehérvár - új Facebook-csoportot indítottunk
Fehérvár Médiacentrum fotója
PB
Minden, ami Székesfehérvár - új Facebook-csoportot indítottunk

Volt egy kis időnk, így aztán létrehoztunk egy új Facebook-csoportot. A "Minden, ami Székesfehérvár" szándékaink szerint friss lesz és interaktív, de mindenek előtt nagyon fehérvári.

Mindened a város? Nekünk is! Ezért írunk róla, fotózzuk és egyre gyakrabban videókat is készítünk. Ami pedig elkészül, megosztjuk veletek a YouTube-on, az Instagramon, a Twitteren és a hivatalos Facebook-oldalon is. Sőt, mostantól kezdve a vadonatúj Facebook-csoportunkban is.

Miért csatlakozz?

Mert szerzőink posztolják a csoportba a cikkeket, így első kézből tudsz tőlük kérdezni, a témákhoz hozzászólni, a csoport többi tagjával beszélgetni. Szándékaink szerint a vadonatúj csoportban idővel lesznek olyan tartalmak, amiket a többi csatornánkon nem, vagy nem pont úgy találsz majd meg.

De ha neked van egy jó témád, fotód, vagy videód, nyugodtan posztold a csoportba, és vitasd meg a többiekkel. Akkor se fogd vissza magad, ha egy másik portálon találtál érdekes cikket Fehérvárról, arra is kíváncsiak vagyunk. 

Mivel inkább egy laza hangulatú közösséget szeretnénk kialakítani, nem célunk agyonszabályozni a csoportot, útközben majd úgyis alakul magától minden. Éppen ezért a csoport rövid szabályzatát öt pontban foglaltuk össze, amit belépés előtt érdemes elolvasni. És az egyik legfontosabb: ha belépsz a csoportba, ne köszönd meg, hogy tag lettél!

Itt tudsz a legújabb fehérvári facebookos közösség tagja lenni:

Minden, ami Székesfehérvár
Legnépszerűbb
Fehérvári hasznos infók
Hasonló cikkek