3 évnél régebbi cikk

Kigyulladt egy családi ház Pázmándon
·Hírektűz·Utolsó frissítés: undefined
Kigyulladt egy családi ház Pázmándon
·Hírektűz·Utolsó frissítés: undefined

A tűzoltók eloltották a háztűz lángjait.

FRISSÍTÉS - 13:23: A Fejér megyei katasztrófavédelmi műveleti szolgálat irányítása mellett a hivatásos és az önkéntes tűzoltók a tetőszerkezet cserépfedését visszabontották, a részben elégett, balesetveszélyes gerendákat eltávolították, és a mélyebben beizzott részek oltása érdekében a földszinti helyiségek mennyezetét megbontották. A tűzben a tetőszerkezet és a tetőtéri helyiségek megsemmisültek, a földszinten több helyen a födém átszakadt, a falak erősen kormozódtak.

A tűz keletkezésekor az épületben egy lány tartózkodott, akit a – tüzet is észlelő – munkába tartó emberek az utcafronti ablakon keresztül mentettek ki az épületből. Személyi sérülés nem történt.

*

 
 

FRISSÍTÉS - 7:54: A tűzoltók a katasztrófavédelmi műveleti szolgálat irányítása mellett hat vízsugárral oltották el a lángokat a Szabadság utcában, ahol egy családi ház tetőszerkezete és lakótere égett. Az egységek kihoztak az épületből két gázpalackot és megkezdték a hűtésüket.

*

Egy családi ház tetőszerkezete és lakótere ég Pázmándon, a Szabadság utcában. A tűzhöz a székesfehérvári hivatásos és a helyi önkéntes tűzoltók érkeztek, akik megkezdték a lángok oltását.

(Forrás: VÉSZ)

Borítókép: Facebook/BM Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság
Legnépszerűbb
Fehérvári hasznos infók
Hasonló cikkek