3 évnél régebbi cikk

A Disney karácsonyi kisfilmje garantáltan könnyet csal a szemetekbe
A Disney karácsonyi kisfilmje garantáltan könnyet csal a szemetekbe

Idén a Disney az elsők között jelentkezett karácsonyi témájú videóval, amely ennek fényében igencsak meghatóra sikeredett: Lola és szeretett nagymamája történetét követhetjük végig, amely csattanója rendesen meg tudja ríkatni az embert. Nincs mese: a karácsony már a kanyarban van!

Szenteste közeledtével szépen-lassan minden nagyobb cég vagy vállalat leleplezi saját karácsonyi témájú felvételét, amely frappáns és szívmelengető története kicsit közelebb hozhatja az embereket a szeretet ünnepéhez.

A Disney nem sokat tétlenkedett, ugyanis idén november 8-án küldte az éterbe karácsonyi reklámját, amely sztorija telitalálatnak bizonyult.

Lola és nagymamája között különös kapcsolat alakult ki az évek során: mindketten szeretik a Disney-figurákat, és mindig közösen készítették el a karácsonyi, csillag alakú lámpásokat.

Igen ám, de ahogy Lola egyre nagyobb lett, úgy merült a feledés homályába a hagyományos ajándékbarkácsolás, amely a nagyit igencsak megviselte.

Míg egy nap az immáron felnőtt lány megtalálta kedvenc Mickey egér-plüssét, amelynek köszönhetően eszébe jutottak a régi szép emlékek. Ekkor elhatározta, hogy megindító ajándékkal lepi meg nagymamáját a szeretet ünnepén...

Ha ez még nem lett volna elég, a karácsonyi videó alatt felcsendülő dal (Griff - Love Is A Compass) sem sokat segít azon, hogy a képsorokat látva ne törjön el szinte azonnal a mécses. A Disney megint odatette magát, na!

Borítókép: YouTube/DisneyUK
Legnépszerűbb
Fehérvári hasznos infók
Hasonló cikkek