3 évnél régebbi cikk

Székesfehérvári Az Év Családbarát Vállalata 2020-ban
·Hírek·Utolsó frissítés: undefined
Székesfehérvári Az Év Családbarát Vállalata 2020-ban
·Hírek·Utolsó frissítés: undefined

Kisvállalat kategóriában székesfehérvári cég kapta a fődíjat, de a további két kategória nyertese is magyar vállalat lett 2020-ban Az Év Családbarát Vállalata pályázaton.

A Három Királyfi, Három Királylány Mozgalom által alapított Az Év Családbarát Vállalata pályázata idén a "különleges időkben" kiegészítő címet is megkapta, hiszen 2020 a koronavírus-járvány miatt különösen nagy terheket rótt mindenkire, és extra rugalmasságot kívánt úgy a munkaadóktól, mint a munkavállalóktól.

"2020-ban a tavaszi karantén idején készítettünk egy felmérést, így a munkavállalói visszajelzések alapján most már tényekkel alátámasztva kijelenthetjük, hogy a családbarát kultúrájú szervezetek ellenállóbbak és hatékonyabbak, mint az átlag. Mindig felmerül a kérdés, hogy mitől családbarát egy cég? A mai gálán az egyik fődíjasunk, a Tigra vezetőjének szájából hangzott el a legtömörebb válasz: "a vállalat számíthat a munkavállalóira és a munkavállalóink is számíthatnak a cégre" - emelte ki Ujvári Enikő, a zsűri elnöke és a mozgalom alelnöke az online díjátadón.

Idén több mint 100-an regisztráltak a pályázati időszakban, és három kategóriában a kis-, közép- és nagyvállalatoknál választották ki azokat a cégeket, amelyek 2020-ban viselhetik Az Év Családbarát Vállalata címet.

Külön jó hír, hogy a pályázat elindulása óta először mindhárom kategória nyertese magyar vállalat, még nagyobb büszkeség, hogy e három vállalat közül egy székesfehérvári, hiszen a kisvállalatoknál a Bartha Autó 2000 kft. lett a győztes.
Legnépszerűbb
Fehérvári hasznos infók
Hasonló cikkek