18

Felnőtt tartalom

Elmúltál már 18 éves?

Ezen az oldalon felnőtt tartalom található!
3 évnél régebbi cikk

Szatír mutogatta magát az iskolánál Székesfehérváron, kollégánk segítségével elkapták a rendőrök
·Hírekbűnügy·Utolsó frissítés: undefined
Szatír mutogatta magát az iskolánál Székesfehérváron, kollégánk segítségével elkapták a rendőrök
·Hírekbűnügy·Utolsó frissítés: undefined

A II. Rákóczi Ferenc Magyar-Angol Két Tanítási Nyelvű Általános Iskola mellett több fehérvári intézménynél is felbukkant az a férfi, aki a gyerekeknek mutogatta magát, olykor trágárul beszélt is hozzájuk. A fehérvári szatír pályafutásának ezennel vége, a férfit elkapták a rendőrök.
Az eset már nem az első, sajnos tavaly is volt hasonló, gyermekem szerint ugyanaz a férfi járkál délutánonként az iskola körül. Meg is szólítja őket. Néha káromkodik nekik – áll a levélben, melyet egy névtelenséget kérő szülő küldött a rendőrségnek.

Több alkalommal látták a rákóczis gyerekek a hatvan év körüli szatírt, aki nemi szervét mutogatta, de ha olyanja volt, trágár szavakkal bombázta a tanulókat. Úgy tudjuk, hogy a gyerekek napközben a szünetekben nem mehettek az iskolaudvar végébe a kerítéshez, ugyanis többször ott bukkant fel a férfi.

Viszont úgy tűnik, hogy ennek mostantól vége, mert a Fehérvár Médiacentrum egyik munkatársának segítségével a szatír  - aki ezúttal a Németh László Általános Iskolánál mutogatta magát - rendőrkézre került. 

Arra lettem figyelmes, hogy egy nő ordít egy férfival, hogy mit képzel magáról, mutogatja magát a gyerekeknek. És valóban: a kerítéstől egy hatvan körüli, elég érdekes külsejű férfi lesütött tekintettel kezdett el menekülni. Igazgatta a ruháját, mintha a sliccét is felhúzta volna. Azt láttam, hogy négy gyerek tátott szájjal és teljes döbbenettel nézett a férfi irányába - idézte fel a történteket Kaiser Tamás.

Tamás nem hagyta annyiban, ötméteres távolságot tartva követte a férfit, és közben telefonon beszélt a rendőrséggel, akik a Skála környékén, nagyjából öt perccel az értesítés után el is kapták a férfit.

Ugyanerről az emberről múlt héten már érkezett bejelentés a rendőrséghez, akkor egy másik iskola udvaránál mutogatta magát. A szemtanúk túl vannak a rendőrségi kihallgatáson, megkeresésünkre a kapitányság e-mailben reagált, amelyben azt írták, a Székesfehérvári Rendőrkapitányság ismeretlen személy ellen indított büntetőeljárásban vizsgálja az eset körülményeit.

Borítókép: PB
Legnépszerűbb
Fehérvári hasznos infók
Hasonló cikkek