Partly cloudy25 °C
2021. május 11. kedd Ferenc
Menü
Házhozszállítás

Átmenetileg módosul a vonatközlekedés december 13-tól Székesfehérvár és Tapolca között

Pályakarbantartási munkálatokat végez a MÁV december 13-tól január 8-ig a Szabadbattyán és Balatonfüred közötti vasútvonalon. Emiatt egyes járatok nem közlekednek, vagy módosított menetrend szerint járnak, illetve egyes szakaszokon vonatpótló buszok szállítják az utasokat.

A pályaépítési, pályakarbantartási munkálatok miatt december 13-a és január 8-a között a Székesfehérvár – Tapolca vasútvonalon a vonatok módosított menetrend szerint közlekednek. Székesfehérvár és Balatonfüred, valamint Lepsény és Balatonfüred állomások között vonatpótló buszok szállítják az utasokat, illetve a 972, 1974, 976, 1978, 977, 1973, 973 és 19723 számú vonatok a Budapest-Déli pályaudvar – Tapolca vonalon nem közlekednek.

Ugyanezen időintervallumban, a Budapest – Székesfehérvár – Nagykanizsa közötti vonalon a BALATON InterCity vonatok módosított menetrend szerint járnak. A vonatpárok Lepsény állomáson megállnak, illetve a Budapest-Déli – Székesfehérvár irány felől és felé, Balatonakarattya-Balatonfüred irányába és irányából vonatpótló autóbuszok közlekednek.
A MÁV kéri, egyben köszöni az utazóközönség megértését és türelmét!

Forrás: ÖKK/Havasi Tímea

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Házhozszállítás

Most olvassák

Ez van

A hét sztorija

Eseménynaptár