3 évnél régebbi cikk

Eltűnt 12 éves kisfiút keres a lepsényi polgárőrség – frissítés: megtalálták
·Hírekeltűnt·Utolsó frissítés: undefined
Fehérvár Médiacentrum fotója
Facebook.com/lepsenypolgarorseg
Eltűnt 12 éves kisfiút keres a lepsényi polgárőrség – frissítés: megtalálták
·Hírekeltűnt·Utolsó frissítés: undefined

A kisfiú kabát nélkül tűnt el.

Néhány órája tette közzé a Facebookon Lepsény polgárőrsége a felhívást, miszerint egy eltűnt 12 éves kisfiú, Zólyomi Márk ügyében kérik a lakosság segítségét.

A 12 éves gyermek kabát, vastag öltözet nélkül tűnt el. Fekete farmer nadrágot visel, fekete cipőt, zöld jellel. A fiú körülbelül 150 centiméter magas, vékony testalkatú, fekete rövid hajú, barna szemű.

Azt kérik, aki látta jelezze a rendőrségnek, vagy a polgárőrség tagjainak.

A fiút már a Székesfehérvári Rendőrkapitányság is keresi. Kérik, hogy aki a képen látható Zólyomi Márk Józsefet felismeri, vagy jelenlegi tartózkodási helyére vonatkozóan információval rendelkezik, jelentkezzen személyesen a rendőrkapitányságon, vagy hívja a 06-22-541-600-as telefonszámot, illetve névtelensége megőrzése mellett tegyen bejelentést az ingyenesen hívható 06-80-555-111-es Telefontanú zöldszámán, vagy a 112-es központi telefonszámon!

Frissítés: A rendőrség munkatársai megtalálták a 12 éves lepsényi fiatalt. A Fejér Megyei Rendőr-főkapitányság sajtószolgálata csütörtökön este, háromnegyed tízkor közleményben tájékoztatta szerkesztőségüket, hogy megtalálták a lepsényi gyermeket. 

Legnépszerűbb
Fehérvári hasznos infók
Hasonló cikkek