Fair29 °C
2021. június 20. vasárnap Rafael
Menü

Őrizetben a kislángi kettős gyilkosság elkövetője

A 26 éves férfi a kihallgatása során részletes beismerő vallomást tett.

A férfi március 7-én hajnalban Kislángon, a kerítésen átmászva bejutott egy Szabadság utcai ingatlan területére, majd a családi ház udvarán található füstölőből házi húskészítményeket próbálta meg ellopni.

Eközben megzavarta őt a házban élő 81 éves nyugdíjas férfi és annak 73 éves élettársa, akik megpróbálták megakadályozni, hogy az elkövető elmeneküljön az ellopott füstölt áruval,

ezért a 26 éves férfi egy késsel több alkalommal megszúrta a két idős embert, akik olyan súlyos sérüléseket szenvedtek, hogy a helyszínen életüket vesztették.

Az elkövető a holttesteket a ház udvarán található vízóraaknába rejtette és faágakkal takarta le őket, majd elmenekült a helyszínről - írja a police.hu.

A bejelentést követően a rendőrök perceken belül a helyszínre érkeztek és az ügyben folytatott széleskörű adatgyűjtés, valamint tanúkutatás eredményeként egy órán belül azonosították és elfogták a bűncselekmény elkövetésével megalapozottan gyanúsítható férfit, akit - őrizetbe vétele mellett - gyanúsítottként hallgattak ki a nyomozók, majd előterjesztést tettek letartóztatására.

Kapcsolódó cikkek

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Most olvassák

Ez van

 • Ma van Apák napja
  Ma van Apák napja
 • Foci EB: Egy-egyes döntetlen a Franciák ellen
  Foci EB: Egy-egyes döntetlen a Franciák ellen
 • Már szabadon utazhatnak Horvátországba a magyarok
  Már szabadon utazhatnak Horvátországba a magyarok
 • A hétvégén is folytatódik itthon a koronavírus elleni oltás
  A hétvégén is folytatódik itthon a koronavírus elleni oltás

A hét sztorija

Eseménynaptár