Clear sky18 °C
2021. május 9. vasárnap Gergely
Menü

Emlékkoncertet szervez Siklósi Örsnek az AWS zenekar

Beszámolt az idei évre vonatkozó terveiről az AWS zenekar, akik idén februárban veszítették el 29 éves frontemberüket, a fehérvári gyökerekkel rendelkező Siklósi Örsöt.

Újabb Facebook-bejegyzésben emlékezett meg a februárban elhunyt Siklósi Örsről néhány napja az AWS zenekar. A bejegyzésben beszámoltak arról, hogyan próbálták az elmúlt hetekben feldolgozni az elfogadhatatlan veszteséget, és bepillantást engedtek abba is, milyen gondolatokat tervezett közzétenni a halála előtti hetekben a fiatal énekes.

Elárulták azt is: Örs szólólemezét is szándékukban áll kiadni, ahogyan bemutatják majd a közönségnek azt a három AWS dalt is, melyeknek létrehozásában még ő is közreműködött. 

Végezetül elárulták, hogy őszre egy emlékkoncertet is szerveznek, valamit grafikai pályázatot hirdetnek a rajongóknak: 

"Szeptemberben szeretnénk rendezni egy hivatalos emlékkoncertet, ahol olyan előadók kíséretében fogunk AWS- és Örs-dalokat előadni, akik inspirálták őt és a zenekart, valamint olyanokkal, akiket inspirált Örs és a zenekar.

Szeretnénk egy AWS/ Örs merchpályázatot hirdetni, ahova egy hónapon keresztül (március 17. – április 17.) várunk tőletek olyan rajzokat és grafikákat, amik szerintetek jók lennének egy pólóra, vagy szívesen hordanátok. A végén közösen kiválasztjuk a legjobbakat és hivatalos AWS merchet csinálunk belőlük, utána pedig az összes elkészült alkotást feltöltjük egy mappába a Facebookon, hogy mindenki megnézhesse őket. A műveket erre az email címre küldjétek a nevetek és telefonszámotok feltüntetésével: merch@momgmt.hu"

Kapcsolódó cikkek

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Most olvassák

Ez van

A hét sztorija

Eseménynaptár

 • Május 15-ig küldhetjük be a különleges fotókat és rajzokat a Balaton időjárásáról
  Május 15-ig küldhetjük be a különleges fotókat és rajzokat a Balaton időjárásáról
 • Kinyitottak a Szent István Király Múzeum kiállítóhelyei
  Kinyitottak a Szent István Király Múzeum kiállítóhelyei
 • Elindult az emlőszűrés Székesfehérváron
  Elindult az emlőszűrés Székesfehérváron
 • Orbán: mindenki örömmel fogadta az Egészségügyi Világszervezet döntését a Sinopharm vakcináról
  Orbán: mindenki örömmel fogadta az Egészségügyi Világszervezet döntését a Sinopharm vakcináról