2 évnél régebbi cikk

Megtáncoltatták a fehérváriakat a Felicita táncosai a Haleszban
·Kulttánc·Utolsó frissítés: undefined
Fehérvár Médiacentrum fotója
Halász István
Megtáncoltatták a fehérváriakat a Felicita táncosai a Haleszban
·Kulttánc·Utolsó frissítés: undefined

Könnyed nyáresti táncos kikapcsolódás várta azokat a családokat, akik hétfő este ellátogattak a Halesz Parkba. A Felicita profi táncosainak fellépése után a közönség részvételével került sor egy vidám flashmobra.

A Cselekvő Fehérvár Közösségfejlesztő Program szervezésében valósult meg hétfő este az a rendezvény a Haleszban, mely felhőtlen szórakozást biztosított kicsiknek és nagyoknak egyaránt. A program részeként táncbemutató, közös flashmob és különböző foglalkozások várták a gyerekeket és szüleiket.

A gyerekeket kézműves foglalkozás, lufihajtogatás Andi bohóccal, valamint arcfestés és csillámtetkó készítés várta, az interaktív szórakoztatásról pedig a Felicita Kulturális és TáncSport Egyesület gondoskodott, melynek profi táncosai latin táncokkal kápráztatták el a közönséget.

"A latin-amerikai táncokkal készültünk, úgy mint a szamba, cha cha cha, rumba, paso doble és jive. A picik is bemutatták és a nagy komoly versenyzők is, akiknek már az országos bajnoki ezüstérmük is megvan" - ismertette a programot Szijjártó Krisztina, a Felicita KTSE művészeti vezetője.

A táncbemutatókat egy meglepetés követte: a felicitások a jelenlévő rengeteg fehérvárit is táncra perdítették.

A meglepetéstánc egy közös flashmob formájában öltött testet, ahol is a közönség a profi táncosok segítségével táncolhatott együtt a jól ismert Jerusalema dallamaira.

Legnépszerűbb
Fehérvári hasznos infók
Hasonló cikkek