2 évnél régebbi cikk

Még lehet szavazni, hogy Székesfehérvár legyen a legvirágosabb úti cél
·ZöldVirágos Magyarország·Utolsó frissítés: undefined
Még lehet szavazni, hogy Székesfehérvár legyen a legvirágosabb úti cél
·ZöldVirágos Magyarország·Utolsó frissítés: undefined

A Virágos Magyarország mozgalom közönségszavazásán facebookos lájkok döntenek, voksolni még augusztus 8-án, vasárnap éjfélig lehet.

Idén négy kategóriában mérhették össze Magyarország települései szépségüket: első körben a 2 ezer fős és kisebb, másodikban a 2 ezer fő feletti falvak, a harmadikban pedig a 30 ezer fős és kisebb városok versenyeztek. Itt már véget értek a szavazások, és győzteseket is hirdettek: Kalotaszentkirály-Zentelke, Csemő, illetve Veresegyház kapták adott kategóriában a legtöbb voksot.

A negyedik kategóriában - amelyben Székesfehérvár is indult - a 30 ezer lélekszám feletti városok és a budapesti kerületek vesznek részt. A lájkgyűjtés pedig itt még tart, augusztus 8-án, vasárnap 23.59 percig lehet voksolni a Facebookon, hogy eldőljön, ki méltó a Legvirágosabb Úti Cél címre.

A nyertes települések vagy kerület elismerő oklevelet, tárgyi ajándékot, a legszerencsésebb szavazó pedig kertészeti utalványt kap. 

A szavazás mellett nyereménysorsolás is indult. Aki ebben is szeretne részt venni, annak a Facebook-poszt alatt kommentben kell megírnia a települést, amelyre voksolt. 

Borítókép: Facebook.com/viragosmagyarorszag
Legnépszerűbb
Fehérvári hasznos infók
Hasonló cikkek