2 évnél régebbi cikk

10 dolog, amit nem szabad kihagyni a 2021-es EFOTT-on
·ProgramokEFOTT·Utolsó frissítés: undefined
Fehérvár Médiacentrum fotója
efott
10 dolog, amit nem szabad kihagyni a 2021-es EFOTT-on
·ProgramokEFOTT·Utolsó frissítés: undefined

Az év legnagyobb hallgatói bulija egy év kihagyás után augusztus 10-én délután végre megnyitja kapuit!

A közel egyhetes szórakozás EFOTT olimpiával, Vad Fruttik, Punnany Massif, Soulwave, Dzsúdló és Azahriah koncerttel, illetve feledhetetlen Fluor Tomi születésnapi bulival kecsegtet a keddi napon. Utóbbira eddig titokban tartott sztárvendégek is várhatók!

A fesztivál ezen a napon tiszteleg a világjárvány elleni védekezésben résztvevő egészségügyi hallgatók előtt, így ők ezen a napon ingyenesen látogathatják a rendezvényt. Az érkezőket fúvós zenekar szórakoztatja, és az összes egyetemista egyenpólót kap a belépéskor.

Kapcsolódó
Megegyezett Velence és az EFOTT

Velence önkormányzatának képviselői és az EFOTT szervezői az elmúlt napon közös, kompromisszumos megoldásra jutottak, amelynek értelmében a Sukorón rendezett fesztivál Velence irányából is megközelíthető lesz.

Az év legsportosabb fesztiváljának kikiáltott EFOTT-on már a keddi napon olimpiai bajnokságon vehetnek részt az érdeklődők, ahol természetesen fontos a mozgás, a hangsúly mégis a közösségi élmény átélésén lesz – csapatok nevezhetnek az inkább vicces, mint komoly megmérettetésekre.

Szintén az összetartozás élményét erősítik az esti tábortüzes koncertek, amelyek egyébként a kezdeti EFOTT-ok (45 éve rendezik meg a fesztivált) hangulatát is visszahozzák.

A 0. napot Azahriah, Dzsúdló, Soul Wave, Vad Fruttik és Punnany Massif koncerttel lehet végigbulizni, majd kimaxolni Fluor Tomi születésnapjával, DR BRS RetroStars bulijával és a Szeresd a Trashem Bébi megőrülésével!

A további napokon több mint 200 zenei program – többek között Flo Rida, Scooter, Wellhello, Halott Pénz, Majka&Curtis és a Follow The Flow is koncertet ad – mellett strandolás és jobbnál jobb napközbeni élménylehetőség várja a látogatókat.

Íme 10 dolog, amit semmiképp nem szabad kihagyni a 2021-es EFOTT-on!

 1. meglátogatni egy börtönt, rabszállítóval
 2. mozizás egy globe-ban
 3. a 32 féle sportprogramból legalább egyet kipróbálni (mondjuk átevezni Suppal a strandra)
 4. megismerni, hogy mit csinál egy hókotró – NYÁRON!
 5. izgalmas e-sportok kipróbálása
 6. számküldés élőben az otthonmaradóknak
 7. infósoknak: 3D nyomtatás és VR technológiai betekintés a programozás világába
 8. igazi chefekkel főzetni meg a saját ebéded
 9. átdottózni a strandra
 10. megnézni élőben Flo Ridát és a Scootert
   

Az előrejelzések szerint a fesztivál idejében (augusztus 10-15.) végig jó idő várható Sukorón, hőség esetén pedig maguk a szervezők biztosítanak extra mennyiségű folyadékot a látogatóknak.

Legnépszerűbb
Fehérvári hasznos infók
Hasonló cikkek