2 évnél régebbi cikk

Remek lehetőség fiatal vállalkozóknak! Tanulj másoktól, szerezz tapasztalatot külföldön!
·Gazdaságkülföld·Utolsó frissítés: undefined
Fehérvár Médiacentrum fotója
KDRIÜ
Remek lehetőség fiatal vállalkozóknak! Tanulj másoktól, szerezz tapasztalatot külföldön!
·Gazdaságkülföld·Utolsó frissítés: undefined

Saját vállalkozás alapításán gondolkodsz, vagy nemrég indult el a saját céged? Esetleg már sikeres vállalkozást működtetsz, és szeretnéd azt további piacokra kiterjeszteni, illetve új ötletekre van szükséged? Az Erasmus Fiatal Vállalkozóknak program Neked szól!

A program egy fiatal vállalkozóknak indított európai uniós finanszírozású tudáscsere program, amely lehetőséget biztosít a pályázóknak arra, hogy 2-3 hónapig európai uniós tagállamban működő, tapasztalt vállalkozók mellett dolgozzanak, ezáltal fejlesztve a vállalkozás működtetéséhez szükséges készségeiket.

A program az Európai Unió különböző országaiban működő helyi kapcsolattartó pontok hálózatán keresztül valósul meg.

Erasmus

KDRIÜ

A székesfehérvári Közép-dunántúli Regionális Innovációs Ügynökség 2010 óta minden évben sikerrel vesz részt ebben a kezdeményezésben, mint hazai közvetítőszervezet. Az ügynökség célkitűzése az, hogy a lehető legtöbb fiatal vállalkozónak megadják a lehetőséget arra, hogy külföldön szerezzenek tapasztalatot és hazatérésüket követően gyümölcsöző vállalkozást építsenek.

Erasmus fiatal vállalkozóknak

KDRIÜ


Miért érdemes részt venni a programban?
• Egy tapasztalt vállalkozó mellett eltöltött munkahelyi gyakorlat segíteni fog abban, hogy választ kapj kérdéseidre, és felkészít saját vállalkozásod sikeres irányítására.
• Lehetőséged nyílik arra, hogy nemzetközi kapcsolatokat építs ki, sikeres üzletemberekkel találkozz, rálátást szerezz egy másik európai piacra és különböző üzleti módszerekre.


Az Erasmus Fiatal Vállalkozóknak program keretében támogatásban részesülhetsz, ha:
• Vállalkozni kívánsz és komoly vállalkozásindítási tervekkel rendelkezel vagy olyan vállalkozó vagy, aki vállalkozását az utóbbi 3 éven belül indította be.
• Üzleti tervben foglalt, konkrét üzleti terved vagy vállalkozói elképzelésed van.
• Kész vagy arra, hogy a fogadó vállalkozással vagy új vállalkozóval együttműködés keretében fejlesszétek egymás tudását.

Ha szívesen részt vennél a programban, keresd fel az Ügynökség munkatársát, Baráth Gabriellát a gbarath@kdriu.hu e-mail címen vagy a +36 20 917-2741 telefonszámon!

A programmal kapcsolatos további részletek és információk megtalálhatók az Ügynökség honlapján:

http://www.kdriu.hu/erasmus-fiatal-vallalkozoknak-az-europai-vallalkozoi-csereprogram/

European Comission

KDRIÜ

Erasmus logo

KDRIÜ

KDRIÜ

KDRIÜ

Legnépszerűbb
Fehérvári hasznos infók
Hasonló cikkek