2 évnél régebbi cikk

Melyik elmaradt fehérvári program hiányzik jobban?
·ProgramokSzékesfehérvár·Utolsó frissítés: undefined
Fehérvár Médiacentrum fotója
szekesfehervar.hu
Melyik elmaradt fehérvári program hiányzik jobban?
·ProgramokSzékesfehérvár·Utolsó frissítés: undefined

Idén már, ha nem is a korábbi volumenében, több fehérvári programon vehettünk részt. Ám így is vannak olyan kedvencek, amelyek a koronavírus-helyzet miatt kimaradtak 2021-ben is. Neked melyik hiányzik jobban?

A koronavírus-járvány az elmúlt több mint másfél évben alaposan átírta a mindennapokat, megváltozott az életünk, sokaknak kellett megküzdeniük családi és személyes tragédiákkal is.

Számos területen érezhetjük már, hogy lassan-lassan ugyan kezd az élet a megszokott mederbe visszacsordogálni, és például 2021-ben több, korábban nagy sikerű programot is visszakaphattunk Székesfehérváron, ám a speciális helyzet miatt továbbra is vannak hiányzók a sorban.

Két éve nem volt Lecsókirály

Bár 2020-ban még meg lett hirdetve a Fehérvári Lecsófőző Vigasság, sajnos a helyzet akkor sem engedte, hogy Fehérvár utcái felett átvegye az uralmat a bográcsban rotyogó lecsó illata. A 2004-es indulás óta, így 16 év után először nem lett Lecsókirálya Fehérvárnak, és ez 2021-ben is biztosan így marad.

Fehérvár legnagyobb gasztroeseménye sokaknak hiányzik, hiszen nem csak egy egyszerű főzzünk együtt programot adott, hanem egy olyan csapatépítő, városösszehozó nappá nőtte ki magát, amely nemcsak Fehérváron, de a városon, sőt országhatáron túlról is szerzett magának rajongókat.

Talán 2022-ben visszakapjuk, régi fényében, színesen-szagosan, forgatagosan.

Zene, zene, zene

Tudom, volt nyáron FEZEN Liget és jó koncertek, és a 2020-as teljes csend után ez is több mint a semmi, de azért az a FEZEN Fesztivál, hát az az igazi. A pillanatnyi állás szerint 2022-ben találkozunk - írja a hivatalos oldal, és nemcsak találkozunk, de negyedévszázadot ünneplünk is majd a nyáron.  

Amennyiben meglesz a jubileumi 25 éves buli, nincs kétség, biztosan nagy durranás lesz, hiszen az elmúlt években sem kisebb nevek léptek színpadra mint például a The Prodigy, Alice Cooper, Deep Purple, Judas Priest, The Offspring, Dream Theater, Scooter vagy akár Flo-Rida és a Faithless, a hazai élvonalból érkezőket pedig még érintőlegesen is nehéz lenne felsorolni.

Summa summarum, megy a drukk, hogy 2022-ben ne maradjunk FEZEN Fesztivál nélkül. 

Poll#10: Melyik elmaradt fehérvári program hiányzik jobban?
Legnépszerűbb
Fehérvári hasznos infók
Hasonló cikkek