2 évnél régebbi cikk

Az autózás jövőjéről hirdettek rajzpályázatot gyerekeknek Fehérváron
·Közlekedésrajz·Utolsó frissítés: undefined
Az autózás jövőjéről hirdettek rajzpályázatot gyerekeknek Fehérváron
·Közlekedésrajz·Utolsó frissítés: undefined

Az Ivanics Kft. székesfehérvári kirendeltsége a székesfehérvári Tankerületi Központ támogatásával rajzpályázatot hirdet óvodás és alsó tagozatos gyerekek számára.

A gyermekek az alábbi két témából választhatnak és készíthetik el az alkotásukat:


• „Álomautóm” (milyen autót szeretnék, ha felnövök)
• „Az utazás jövője” (elektromos autózás, a jövő útjai és közlekedése)


Pályázati feltételek:
A pályázatra egy gyermek tetszőleges számú, a pályázati feltételeknek megfelelő alkotással is jelentkezhet, de egy jelentkező csak egy díjat kaphat.

A nevezés benyújtásakor a Jelentkező és törvényes képviselője beleegyeznek, hogy a feltételeket és követelményeket magukra nézve érvényesnek tekintik, elfogadják azokat, és elfogadják a zsűri végső döntését is.

Egy alkotás benevezésével a jelentkező és törvényes képviselője beleegyezik abba, hogy visszavonhatatlanul átruházza az alkotással kapcsolatos jogokat. A benevezett alkotásokat
nem kapják vissza a készítőik.

Az Ivanics Csoport nem vállal semmilyen felelősséget a postai kézbesítés során elveszett, megrongálódott alkotásokért vagy olyan postai küldeményekért, amelynek átvételéért fizetni kell.

Méret: A beküldendő alkotásokat kérjük A/4-es rajzpapírra vagy kartonra készítsék el a gyerekek. Kizárólag az A4-es méretű alkotások kerülnek elbírálásra!

Technika: az összes korcsoportban szabadon választható. A művek elkészítéséhez bármilyen technika használható (filctoll, színes ceruza, zsírkréta, vízfesték, tempera stb.), ill. vegyes technikával is készülhetnek az alkotások. Egyéb módon (például szobor,
makett) nem lehet pályázni.

A rajzpályázat keretében nem adható be:
• számítógépes grafikai programokkal készült digitális munkák
• térbeli formák
• több alkotó közös munkája
•korábban már díjazott és ismert művekre emlékeztető munkák
• jogvédelem alatt álló jeleket, szimbólumokat vagy karaktereket tartalmazó munkák.

Beküldés:
Az eredeti alkotásokat az aláírt szülői beleegyező nyilatkozattal együtt zárt borítékban a következő címre kell postán vagy személyesen eljuttatni: Ivanics Kft. 8000 Székesfehérvár, Palánkai u. 7.

A borítékra írjátok rá: „Rajzpályázat”

A szervezők azt kérik, hogy a pályázók rajzpapírokat ne ragasszák fel semmire, lezárt borítékban adják postára. A szülői beleegyező nyilatkozat hiánya esetén az alkotást nem tudják figyelembe venni. Az intézmények (csoportok, osztályok) az összegyűjtött alkotásokat egyben is beküldhetik.

A pályaművek hátoldalán pontosan és olvashatóan szerepelnie kell a következő adatoknak:
• a választott téma címe
• a gyermek teljes neve, életkora
• a szülő vagy gondviselő neve, telefonszáma és e-mail címe
• a gyermek óvodájának/iskolájának neve, címe, telefonszáma


Beküldési határidő:
• 2021. október 11.
• A 2021. október 12-től beérkező pályamunkák nem vesznek részt a pályázaton.
• Ha postai úton külditek a pályamunkákat, vegyétek figyelembe a szállítási időt átfutását és ezt belekalkulálva adjátok fel a rajzokat, hogy biztosan megérkezzenek október 11-ig.


Korcsoportok:
1. Óvoda Kis csoport: 3-4 éves gyermekek
2. Óvoda Középső csoport: 4-5 éves gyermekek
3. Óvoda Nagy csoport: 5-6 éves gyermekek
4. Általános Iskola 1-2. osztályosok 7-8 éves gyermekek
5. Általános Iskola 3-4. osztályosok 9-10 éves gyermekek


Díjazás:
A beérkezett rajzokból a zsűri korcsoportonként kiválasztja az általa legjobbnak ítélt rajzokat. Korosztályonként a három legjobb alkotás részesül díjazásban.

Minden I. helyen végzett óvodás/általános iskolás gyermek nyereménye: a Régió Játék felajánlásával egy 20.000 forintos utalvány, amit a játékboltban tud beváltani.

Minden II. helyen végzett óvodás/általános iskolás gyermek nyereménye: a Régió Játék felajánlásával egy 15.000 forintos utalvány, amit a játékboltban tud beváltani.

Minden III. helyen végzett óvodás/általános iskolás gyermek nyereménye: a Régió Játék felajánlásával egy 10.000 forintos utalvány, amit a játékboltban tud beváltani.

A beküldött rajzokat az Ivanics Csoport székesfehérvári Facebook oldalára is feltöltjük, ahol a családtagok, rokonok, barátok is láthatják az alkotásokat és kifejezhetik támogatásukat. Az itt bonyolított szavazás eredményét (lájkolni lehet október 12 és 15 között) a zsűri különdíjjal jutalmazza. A pályázatot kiíró fenntartja a jogot, hogy a pályázatra beküldött rajzokat saját kommunikációs felületein díjazás nélkül felhasználja és kiállításon bemutassa. A
kapott nyeremény nem átruházható vagy értékesíthető harmadik félnek.


Eredményhirdetés és díjátadó:
A rajzpályázat díjazottjait a megadott e-mail elérhetőségükön értesítjük az elért helyezésről és a díjátadó pontos időpontjáról és helyszínéről is.

További információ:
A pályázattal kapcsolatban érdeklődni az varnaine@ivanics.hu e-mail címen vagy a +36 30 524 5486-as telefonszámon lehet.

Borítókép: pexels.com/Andrea Piacquadio
Legnépszerűbb
Fehérvári hasznos infók
Hasonló cikkek