1 évnél régebbi cikk

Az egészséges életmód és a sport témakörében hirdettek rajzpályázatot
·Sportrajz·Utolsó frissítés: undefined
Az egészséges életmód és a sport témakörében hirdettek rajzpályázatot
·Sportrajz·Utolsó frissítés: undefined

Mobiltelefonokkal, dedikált mezekkel, dedikált pólókkal és családi belépőkkel jutalmazta a legszebb rajzok alkotóit az Alba Fehérvár és a PatikaPlus Gyógyszertárak.

Hosszú évek óta kiváló kapcsolatban áll egymással az Alba Fehérvár és a PatikaPlus Gyógyszertárak. Az együttműködés nemcsak abban mutatkozik meg, hogy a PatikaPlus anyagilag támogatja a fehérvári sportolókat, hanem abban is, hogy közösen szerveznek adománygyűjtéseket, programokat a hátrányos helyzetű gyerekeknek, illetve pályázatokat hirdetnek.

Idén is az egészséges életmód és a sport jegyében várták az alkotásokat

Simon Erika

Az immár hagyományosnak mondható rajzpályázatra idén is az egészséges életmód és a sport jegyében várták az alkotásokat. A felhívásra az ország minden tájáról érkeztek pályaművek. A 6-14 éves gyerekek feladata az volt, hogy örökítsék meg kedvenc kosárlabda és/vagy kézilabda játékosukat, valamint rajzolják le, hogy mit jelent számukra az „egészséges életmód” kifejezés, és mit lehet tenni annak érdekében, hogy egészségesen éljünk. A rajzok ceruzával, zsírkrétával, festékkel és vegyes technikával is készülhettek.

Az ünnepélyes díjátadó kedden volt

Simon Erika

A beérkezett alkotásokat korosztályokra bontva értékelte a zsűri: a sportolók és a gyógyszertárlánc képviselői. Az ünnepélyes díjátadó kedd délután volt a Gáz utcai sportcsarnokban.

A „Kedvenc kosárlabdázóm” kategóriában a 6-9 éves korosztályban Gyaraki Anna, Baki Viktória és Kálmán Alex rajzát találták a legszebbnek a bírák, a 10-14 évesek közül pedig Kovács Krisztián és Császár Magdolna nevét emelték ki. A díjazottaknak a csapatkapitány, Vojvoda Dávid és Lukács Norbert adta át a meglepetéseket: dedikált mezeket és pólókat, valamint családi belépőket.

A kosarasok részéről Vojvoda Dávid és Lukács Norbert adta át az ajándékokat

Simon Erika

A „Kedvenc kézilabdázóm” kategóriában a 6-9 évesek közül Khilberg Panna és Hegedűs Ari Júlia munkáját dicsérték meg, a 10-14 évesek közül pedig Bleján Virág, Lakatos Liliána Napsugár és Bérci Sára részesült elismerésben. Ők Mana Ohyamatól, Besszer Borbálától és a kapus Tóth Nikolettől vehették át az ajándékokat.

Mobiltelefonokat, dedikált mezeket és pólókat, valamint családi belépőket is kaptak a gyerekek

Simon Erika

A PatikaPlus Gyógyszertárak idén is mobiltelefonokkal lepett meg hat gyereket: az ajkai Kovács Dominikot és Kovács Krisztiánt, a székesfehérvári Kálmán Mayát és a berettyóújfalúi Igazgyöngy Alapítvány három diákját: Mohácsi Adriánt, Szabó Kálmánt és Szondi Zsigmondot.

Borítókép: Simon Erika
Legnépszerűbb
Fehérvári hasznos infók
Hasonló cikkek