2 évnél régebbi cikk

Pénzdömping kkv-knak. Sürgősen vegyük fel a pénzt!
·Gazdaságvállalkozás·Utolsó frissítés: undefined
Fehérvár Médiacentrum fotója
pixabay.com/nattanan23
Pénzdömping kkv-knak. Sürgősen vegyük fel a pénzt!
·Gazdaságvállalkozás·Utolsó frissítés: undefined

Jelentős pénz ömlik a gazdaságba a koronavírus-járvány okozta károk helyreállítására a kkv-k talpra állásához, megerősödéséhez. A növekvő infláció ellenére a kamatokat rendkívül alacsonyan tartó kormányzati pénzeken kívül megindultak az új EU-pályázati kiírások is.

Újra lehet vissza nem térítendő támogatásokhoz jutni, ami a nem forráshiányos cégek számára a legelőnyösebb!  Már elindult a rendkívül vonzó munkahelyi oktatási pályázat is.

A most még bőséges választékról előadással, és személyes konzultáció keretében számolnak be a Pénz, de honnan? konferencia előadói az ingyenes részvételű roadshow-n október 21-én Székesfehérváron. A regionális roadshow a Fejér megyei, Komárom-Esztergom megyei és Veszprém megyei kkv-döntéshozóknak szól.

Még év végéig biztosan maradnak az elhanyagolható nagyságú vagy O-kamatozású hitelek a gazdaságot újraépítő támogatott programoknak köszönhetően. Aki tudja, azonnal vegye fel az inflációnak fittyet hányó támogatott hiteleket, mert növekednek a kamatok. Ne hagyja ki a konzultációs segítséget, a cég számára testre szabott pénzügyi tanácsokat!

Az ingyenes konferencián az előadók részletesen szólnak az új fejlesztési ciklus EU pályázati forrásairól, arról, hogy milyen lehetőséget jelent a tőkefinanszírozás a KKV-k számára. Megtudhatjuk, hogy értékes adóforintok és támogatások várják a kutatás-fejlesztéssel foglalkozó vállalkozásokat és a Modern Vállalkozások Programja a digitális vállalkozássá válást segíti.

A Széchenyi kártya Program GO széles palettával várja még év végéig biztosan a majd 0-kamatozású hiteleivel a mikrókat, kicsiket és nagyokat egyaránt.  Megtudhatjuk, hogy milyen pályázati források érhetőek el innovációra és beruházások támogatására, s a legfontosabbat is: hogyan vállal kezességet helyettünk az állam. Az aktuálisan igénybe vehető foglalkoztatási és képzési támogatások sem maradhatnak ki a sorból. 

Várják a Közép-Dunántúl három megyéjének mikro-, kis- és középvállalati döntéshozóit, egyéni vállalkozóit! Minden forrásról, támogatásról a legfrissebb információkat hozzák. Székesfehérvár, október 21. Pénz, de honnan? regionális roadshow ingyenes helyszíni részvétellel, csak regisztrálni kell. 

Részletes program és regisztráció: a ppkonferencia.hu oldalon. Ne menjünk el a pénz mellett! Hajoljunk le érte!

Legnépszerűbb
Fehérvári hasznos infók
Hasonló cikkek