2 évnél régebbi cikk

Oltási akcióhét: már reggel nagy volt a sor a fehérvári kórháznál
·Hírekkoronavírus·Utolsó frissítés: undefined
Oltási akcióhét: már reggel nagy volt a sor a fehérvári kórháznál
·Hírekkoronavírus·Utolsó frissítés: undefined

Az első, a második és a harmadik védőoltást is fel lehet venni a héten előzetes regisztráció és időpontfoglalás nélkül.

Már kora reggel sokan álltak sorba a koronavírus elleni védőoltásért a székesfehérvári kórház bejáratnál. Az oltási akcióhét alatt a korábban elfogyott Szputnyik kivételével bármelyik vakcinát beadják előzetes regisztráció és időpontfoglalás nélkül a kijelölt oltópontokon. 

A Fehérvár Televízió összeállítása az oltási akcióhét első óráiról:

Sikeresen indult az oltási akcióhét, délig az ország oltóhelyein 51 ezer koronavírus elleni oltást adtak be, idézi az MTI a Miniszterelnökség területi közigazgatásért felelős államtitkárát. György István a közmédiának elmondta: a beadott oltásokból 42 ezer harmadik, mintegy 7 ezer első, a többi második oltás. Valamennyi oltóhelyen folyik a munka, az irányításban katonák és az adminisztrációs tevékenységekben kormánytisztviselők segítenek.

Az államtitkár megjegyezte, a hétfőn délig beadott mintegy 7 ezer első oltás az elmúlt másfél-két hónap napi teljesítményének a sokszorosa.

Az oltási akcióhét hétfőn kezdődött, az oltakozni vágyókat naponta 7 és 19 óra között az ország 101 kórházában és szakrendelőkben is várják. Vasárnapig nem kell előzetesen időpontot foglalni, időpontra bejelentkezni, regisztrálni.

Borítókép: Fehérvár TV/Körtvélyes Tivadar
Legnépszerűbb
Fehérvári hasznos infók
Hasonló cikkek