2 évnél régebbi cikk

Több helyijáratos busz menetrendje is változik Székesfehérváron
·Közlekedésbuszmenetrend·Utolsó frissítés: undefined
Fehérvár Médiacentrum fotója
Wikipedia
Több helyijáratos busz menetrendje is változik Székesfehérváron
·Közlekedésbuszmenetrend·Utolsó frissítés: undefined

A változások a 14, 20, 31, 32, 34, 35, 36, 37, 37A, 38, 40 és 41-es járatokat érintik december 6-tól.

A közösségi közlekedés szolgáltatási színvonalának javítása a december 6-tól életbe lépő – apróbb – menetrendi változások célja - tette közzé az Önkormányzati Kommunikációs Központ. Egyes autóbuszjáratoknál a jelenlegi megállók közötti távolságok csökkentése a cél, így például a csalai iskolás járat is több helyen áll meg, illetve a 37-es járat betétjáratai is új vonalszámot kapnak.  

A következő változások 2021. december 6-tól lépnek érvénybe:

  • A Sajó utca / Farkasvermi utca megállóból iskolai előadási napokon 6:45-kor és 6:55-kor induló 37-es járatok 37A jelzéssel közlekednek, hogy a rövidebb útvonalon közlekedő járatok megkülönböztethetők legyenek.
  • A Köfém lakótelep végállomásról induló 20-as és 14-es járatok megállnak a Verseci úton, a lakótelep felőli oldalon lévő megállóban is.
  • A Vasútállomás felé közlekedő 31-es és 32-es buszok megállnak a Rákóczi úton az Ősz utcánál, az Áron Nagy Lajos tér „A” jelű megállóban, és a József Attila utcai megállóban is, hogy az átszállással utazóknak ne kelljen gyalogolni.
  • A Vasútállomásról induló 34, 35, 36, 37, 38-as buszok elindulás után megállnak a Béke tér felőli Vasútállomás „A” jelű megállóhelyen is. A Piac tér, belváros környéke így egyetlen megállóhelyről elérhető lesz.
  • A 40 és 41-es buszok új megállót kapnak a Brassói utca 8. előtt, így a Balatoni úti Rádiótelep megállók rövid gyaloglással elérhetők lesznek.
  • Az iskolai előadási napokon Székesfehérvár-Csalától az Autóbusz-állomásig közlekedő, 7:10-kor induló járat 26C jelzéssel közlekedik, és minden megállóhelyen megáll, hogy csökkentse a reggeli zsúfoltságot.

A menetrend – a módosításokkal együtt – elérhető a Google Térképén és több más, a Play Áruházból letölthető alkalmazásokban.

Legnépszerűbb
Fehérvári hasznos infók
Hasonló cikkek