2 évnél régebbi cikk

Az 5 legrondább karácsonyi csúnya pulcsi, amit valaha láttunk
·Stíluskarácsony·Utolsó frissítés: undefined
Fehérvár Médiacentrum fotója
Kép: youtube.com
Az 5 legrondább karácsonyi csúnya pulcsi, amit valaha láttunk
·Stíluskarácsony·Utolsó frissítés: undefined

Bridget Jones filmek óta a csúnya pulcsi itthon is a karácsonyi időszak egyik kedvenc ruhadarabjává vált. Mutatunk ötöt, amilyen rondát eddig még sohasem láttunk!

1. Kandallós csúnya pulcsi

Kandallós csúnya pulcsi

Kép:HM.com

Mi sem lehetne romantikusabb karácsony este, mint egy kandallóba befűteni és a párunkkal összebújva nézni, ahogy pattog a tűz?! Ha nem vagyunk ilyen szerencsések, mert mondjuk panelban lakunk vagy központi fűtéses házban, ezzel a visszafogott kandallós pulcsival pillanatok alatt megteremthetjük a meghittséget, és még a hamuval sem kell vacakolni.

2. Mikulás, a partiarc csúnya pulcsi

Mikulás, a partiarc

Kép: amazon.com

Ki mondta azt, hogy a karácsonyi vacsora csak csendes meghittségben telhet?! Hogy a töltött káposzta, a diós bejgli és a rántott ponty után rozmárként kell szuszogni a kanapén?! Pörgessük fel a bulit! Folyjon a bor és koccanjanak az ünnepi tojáslikőrös stampedlik! Az ing helyett pedig a Mikulás, a partiarcos csúnya pulcsival csapjunk a hangfalak közé!

3. Sörös csúnya pulcsi

Csúnya pulcsi sörimádóknak

Kép: dedoles.com

Tudom, vannak olyan férfiak, akiknek nagyjából lehetetlen ajándékot venni. Ilyenkor számbaveszi az ember lánya, mit szeret szíve választottja, apukája vagy a testvére?! És ekkor bevillan az isteni szikra, hogy a sört. Igen ám, de itt jön a következő probléma: a söröskorsókat nyáron, vagy a tévé előtt meccset nézve, vagy a kocsmák félhomályában világmegváltó gondolatok mellett gurítják le a férfiak.

Hogy jön képbe karácsony?! Nah, ezt a nagy dilemmát ez a csúnya pulcsi pikk-pakk megoldja: egy kis sörhabhó, mikulás sapka, pár hópehely és kész tökéletes sörimádó karácsonyi ajándék.

4. Isten ajándéka csúnya pulcsi

Csúnya pulcsi Istentől

Kép: mirandum.hu

Már-már a csúnya pulcsik kis feketéje, ami mentes minden sallangtól. Egy igazi karácsony esszencia: piros alapon (mű)selyem zöld masni egy diszkrét Isten felirattal. 

5. Amire nincsenek szavak csúnya pulcsi

Erre nincsenek szavak csúnya pulcsi

kép: fruugo.hu

Egy retinaszaggató csoda, amin van minden, amiről egy férfi karácsonykor álmodozhat: tangabugyi, forró (?) combok, macska, pizzaszelet, karácsonyi égősor. Mindehhez mi lenne kiválóbb háttér, mint egy szőrös férfi mellkas. Egy dolgot, na jó többet sem értek rajta. Hogy kerül a képbe a lámpabúra szoknya?!

Ha nektek van tippeteket írjátok meg kommentben a Facebook-oldalunkon.

Legnépszerűbb
Fehérvári hasznos infók
Hasonló cikkek