2 évnél régebbi cikk

Készpénzzel teli borítékot találtak a Köfém lakótelep közelében, keresik a tulajdonosát
·Hírekpénz·Utolsó frissítés: undefined
Készpénzzel teli borítékot találtak a Köfém lakótelep közelében, keresik a tulajdonosát
·Hírekpénz·Utolsó frissítés: undefined

Pénteken készpénzzel teli, fehér borítékot talált Székesfehérváron Ferenc. A férfi ma megkereste szerkesztőségünket, mert szeretné megtalálni a boríték tulajdonosát.

A 17-es autóbusz útvonala mellett, a Budai úton találta meg a készpénzzel teli borítékot Ferenc. A nyugdíjas férfi elmondása szerint a kereszteződés környékén mielőtt bekanyarodna a busz a Köfém lakótelepre hevert a boríték. A közelben egy benzinkút és egy vendéglátó egység is van.

A megtaláló rendőrségen már bejelentést tett, és nagyon szeretné megtalálni a tulajdonost, mert mint mondja, szép fizetésnek vagy nagyon jó nyugdíjnak megfelelő összeg volt a borítékban. Ez pedig valakinek biztosan nagyon hiányzik.

Ferenc megtalálóként azt a kikötést tette, hogy a pénzt annak adja át, aki meg tudja mondani pontosan, hogy hány darab: 20 ezres, 10 ezres, 5 ezres, 2 ezres 1 ezres és 500 forintos bankjegy található a borítékban.

A megkereséseket a szerkesztoseg@fmc.hu email címen tudjuk fogadni, és a levélírókat összekötjük a minket megkereső, becsületes megtalálóval!

FRISSÍTÉS: Még mindig keresi gazdáját a pénzzel teli boríték. A becsületes megtaláló azt is elfogadja, ha a pontos összeget meg tudja nevezni a boríték tulajdonosa.

Borítókép: Pixabay/PIX1861
Legnépszerűbb
Fehérvári hasznos infók
Hasonló cikkek